18

Лошо

преди 12 години

Тези наши политици си играят с огъня, но отново опарени ще са само хорицата.

17

безработен

преди 12 години

България ,за съжаление , е и ще бъде заложник на интересите на Русия и САЩ !!! Европа дори няма как да ни помогне в случая , всичко се диктува от световната банка , американските лобисти у нас , руските интереси , руските агенти (Гоце) , и войната на компромати ще трае вечно , заради стратегическото ни положение на картата!!! Няма български политик с достатъчно чисто минало , който да не може да бъде корумпиран!!! Дори и сегашния Росен Плевнелиев !!! Жалка истина , но факт !!!

16

Анонимен

преди 12 години

до 2025г трябва да бъдем 2-3млн. население, гадовете знаят какво правят, централа няма да ни трябва, щото няма да има народ, който не избяга от тук просто ще умре от глад, болести и т.н. ще останат само ***. *** ще ги обявят за терористи, ще ги изтрепят и ще заселят красивата ни родина с евреи, вече се продават земя и паспорти.

15

коко

преди 12 години

този автор много загрижен за нас бе ***

14

Анонимен

преди 12 години

Ква попара ще му сърбаме да си дава оставката и да идва някой който може да намери пари за АЕЦ преди руснаците да са ни събули гащите и да останем на тъмно.

13

BIG AL

преди 12 години

Договор за продажба / изработка., поръчка / по комуно социалистически..:))Предмет на договора : Москвич; Цена : окололева ..Анекси : Дай сега 300 лева за скоростната кутия; после- дай 500 лева да израбитим двигателя ; после-дай 100 лева за чистачките и лайсните ; после- дайте 200 лева за спирачките, гумите и емблемата АЗЛК; после- дайте 200 лева за бензин- да го пробваме и т.н.::)))НЯМА договор без ЦЕНА , без ОВОС-оценка околна цена ;без срок , лихви и оскъпяване и т.н.Ако има договор- да се ПУБЛИКУВА..НИЩО повече не трябва да се плаща!! Има съд::))Има и НЕЩО като договор..Съдът да прецени с години трае такова дело ..Имаме един унищожаем договорАко Боко не знае да му кажат ::)).Има И Южен поток който може да върви на майната си ..Има и руски имоти и руски агенти с бълг. гражданство ..Има и едни 300 дка на Камчия за жълти стотинки ..Има и ЦЕНИ на визите ..Има толкова неща , с които може да бъде озаптена Империята , алчната , червената ..А , Добрев- да се ВРЪЩА!!!! От четвъртък е там щели не в петък , а в събота- да го приемелиДа си тръгва ..Сигурно чакат и руския агент Златев за консултациите ..*** , червена

12

Анонимен

преди 12 години

Можем да сравняваме Левски и ББ . И двамата са пастири, но Левски е на народа, а ББ само пастир.

11

ico33

преди 12 години

Каквото и да приказва тиквата истината е проста ..след 2019 ,(само след 7 год.)и ако не вземем мерки ще сме без ядрена енергетика..а тя е най евтината поне засега..другото са празни политически приказки и машинации!

10

Анонимен

преди 12 години

В Германия цените на ел енергията от възобновяеми енергоизточници вече се изравни с тази от АЕЦ. В САЩ е почти изравнена. В следващите години тази цена ще падне под цената на електричеството от АЕЦ. Именно затова всички умни и далновидни нации вече са направили избора си. Но алкохолизираната руска кратуна не може да проумее, че Запада отдавна е в технологичното бъдеще, където Русия ще бъде едва след 30-40 години. :)

9

Гошо Тъпото

преди 12 години

Шментикапелито бат Бойко се...уля;приклекна яко на чужди...интереси зад океана(разбирай и...турски) и подпечата закриването на ядрената ни...енергетика.

8

Анонимен

преди 12 години

някой лобира/плати/да се вземе това решение!!!а приказките след това са само за пред нас електората!

7

Анонимен

преди 12 години

финита ла комедия

6

като муха без глава

преди 12 години

Руснаците са прави! Пожарникарят е изгубил компаса си и се мотка като муха без глава!

5

Анонимен

преди 12 години

БОРИСОВ Е СЪВРЕМЕННИЯТ ЛЕВСКИ НА БЪЛГАРИЯ.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ.

4

Анонимен

преди 12 години

От страни нещата изггелжадт страшни!!! От вътре ...

3

Анонимен

преди 12 години

Ясно че боко се е продал на евреите, кво да говорим. Ама както винаги ние ще му сърбаме попарата.

2

ИТАР-ТАСС

преди 12 години

Белене е изгодна за нас - руснаците и затова всеки зависим от рублите трябва да ни подкрепи

1

ИДЕ

преди 12 години

Пожарът в главата на пожарникаря:Бойко Борисов: "Дружбата ни с Русия трябва да е на база сметки"Бойко Борисов: "министърът на икономиката и енергетиката Делян Добрев ще бъде на посещение в Москва, за да намерим ДРУЖЕСКИ начин да излезем от проекта и да не се съдим"....