19

ДЖИМИ ВОРЛИК

преди 12 години

УОРЛИК ДА НЕ БИ ДА СИ СЛАГА СИЛИКОН В УСТНИТЕ. ОПРЕДЕЛЕНО СА НЕЕСТЕСТВЕНО ОПЪНАТИ И НАПОМПАНИ НА ФОНА НА СБРЪЧКАНОТО МУ ЛИЦЕ. КОЛКОТО ДО ШИСТОВИЯ ГАЗ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ СЕ КАНИ ДА "ДУПЧИ" ПРЕКРАСНАТА НИ ЗЕМЯ, КОЯТО Е БЕЗСПОРНО НАЙ- ГОЛЯМОТО НИ НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО, КОЕТО НИ ОСТАНА Е НЕ, НЕ, НЕ, МИЛИОНИ ПЪТИ НЕ.

18

AgBOKATA

преди 12 години

Бойко, ако им откаже тотално ще направи голям удар в/у всички и ще направи услуга на България. Нека да видим тогава какво ще коментират болните и платени мозъци по тези сайтове и форуми

17

нервна

преди 12 години

Бре,тез евреи от Шеврон големи благодетели бре? Без пари ли шъ го дават? Дъртата масонска лисица Ворлик май отърва комисиона за рекламната кампания? Ворлик,всигай си шистовия *** и върви да дупчиш в Ню Йорк.

16

Анонимен

преди 12 години

Източеният газ ще потече към САЩ и ЕС, а за България ще останат само отпадъците и замърсяването от добива. Щом спират Бургас - Александруполис заради природата, трябва да спрат и Шеврон. Бургас - Александруполис ще носи много повече пари на България от Шеврон.

15

Алов

преди 12 години

Евала му за точните думи. За нчкви мижави количества отрова никой не е умрял. А файда има. Алах ни е дал блага да ги ползваме ,а ние нещем. А впрочем в южна България няма газ , така , че там дето има да се спасяват. Ха-ха

14

Анонимен

преди 12 години

Ми да си пробие за шитен газ кравефермата в бездарната Умерика...

13

ined

преди 12 години

Да Урко! Ходи да плачеш на спонсорите си.

12

Не на ШЕВРОН

преди 12 години

Естествено, тоя *** защитава корпоративни интереси. Все пак на лобистите се плаща, по един или друг начин!

11

BG

преди 12 години

Да бе, бандит! Наистина ще кажем "НЕ". А вие ще фалирате много скоро. Само сеете смърт, интриги, войни и размирици по света с *** ви ЦРУ и тъпите агенти като теб. Господ гледа!!

10

Анонимен

преди 12 години

Има само един проблем.След 10-15 години когато тоя седи в имението си някъде в САЩ и си пафка пурата за 200 долара бройката дори и няма да си спомня за България.А тук ще е една отровена пустиня.

9

Ivan Grozni

преди 12 години

И аз искам алтернатива на руските изнудвачи пороботели... но това не значи да си навлечем тоя добив в житницата ни... сума ти места по света вкл на америкснска земя прореваха от такъв добив... Ню Йорк Таймс и други вестници там също писаха статии за вредите... и 100 дела да се заведът после - газта източена, парите изнесени, земята отровена...

8

XAOC

преди 12 години

Този клоун трябва незабавно да бъде отзован!!! Неговите изказвания са чист лобизъм и опит за намеса във вътрешната политика на държавата!!! БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ПРИРОДАТА СИ, БОЛЕСТИ, УНИЩОЖАВАНЕ НА ЖИВОТА В ДОБРУДЖА.... БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА господа американците ДА РЪКОВОДЯТ ВЪТРЕШНАТА И ПОЛИТИКА.УОРЛИК ВЪРВИ СИ!!!!!

7

Христо

преди 12 години

Хахахаха някой си заработва още "консултантските" :-)

6

Анонимен

преди 12 години

Правилно е въведен мораториума. Първо нормативни уредби и изясняване на "що е то добив на шистов газ с хидравлични удари" и има ли той почва у нас. След това да се правят дивотиите, а не след 10 години да се питам "ама що стана тъй".

5

niakoi si

преди 12 години

Напишете chevron disasters и сами ще добиете представа за компанията

4

,,LARI,,

преди 12 години

DA SI ZAMINAVASH ZA AMERIKA DIREKTNO,*** TAKAV...

3

Мнение

преди 12 години

Тъкмо си мислех, че генерал-губернатора не се е изказал по въпроса... и ето.

2

Анонимен

преди 12 години

MAZNIK

1

Възмутен

преди 12 години

Шеврон вън от България! Да си вземат и нахалника Уорлик със себе си, като си тръгват!