8

Томас

преди 12 години

Матей 24:21защото тогава ще бъде голяма скръб, каквато не е била открай свят досега, и няма да бъде.Ето за това се говори в Библията - предстои много зло. И ще се появи един, който ще "оправи нещата" уж - но той ще е измамник. 27. И една седмица ще утвърди завета за мнозина, а в половината на седмицата ще престане жертва и принос, и на крилото на светилището ще настъпи мерзост на запустението, и крайна предопределена гибел ще постигне опустошителя".

7

gogo

преди 12 години

Спрете се да говорите простотии,как ще нападнат Иран,това да не е Ирак , А или Либия,това е Иран,имат армия ,пък и Русия и Китай веднага ще отговорят,да не мислите че ще позволят до тях да се нанесе МРЪСНОТО ЮДЕИСТКО КЕЛТСКО ПЛЕМЕ наречено ХАМЕРИКАНЦИ , А . Мислете малко .

6

Анонимен

преди 12 години

Ми те садамката и кадафчо и те бяха много войнствени, ама накрая ги вадиха от разни шахти и тръби. И с тия мишоци така ще стане. Режим от откачени ходжи, които тормозят и стрелят по собствения си народ, не заслужава да просъществува и минута повече, камо ли да им се даде да си направят атомна бомба. Съчувствам на обикновените ирански хора и им пожелавам скоро да се освободят от тия *** с ***.

5

gesha

преди 12 години

mnogo losho shte razrushkat *** sus iran i shte se razmirishe

4

Tina

преди 12 години

"Иран заплаши Израел"...Когато истинното заглавие трябва да е "Иран отговори на заплахите на Израел"...

3

Анонимен

преди 12 години

искам 3 световна война.и тогава ще видим кой на какво е способен

2

До 1

преди 12 години

И по ПРОСТОТИЯ си пръв!

1

Пу

преди 12 години

съм първи