114

Един избирател

преди 12 години

Мислех да не гласувам изобщо. Четейки обаче воплите Ви, гербави ***, ще се принудя да гласувам дори за Бирената партия и нейния кандидат, а ако има балотаж - против герберската мафия, дори и за Айшето от околовръстното...Измитайте се, *** властолюбиви, *** милиционерска (вече и милионерска), марш на село Шума!

113

до 114

преди 12 години

Истинското гласуване уважаеми граждани не е на изборите, а при плащането на данъците, таксите, осигуровките и т.н. Ето затова работещите хора напускат и емигрират, защото им писна да плащат. ---*** в Западна Европа или Америка. Там изобщо не плащат данъци! Няма ама абсолютно никакви данъци!

112

Анонимен

преди 12 години

*** 3 мандата бсп ви лъгаха и крадоха.12 години управляваха и разбиха държавата и вие пак ги харесвате....ето това е типично малоумие.

111

"ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРК

преди 12 години

Не знам кво изследват, ама с кой се срещна и заговоря всеки псува боко и цоко... па ша видим, иде му края....рейтингът на Боки и Цвики расте правопропорционално на парите, които е получил социолога от ГЕРБ за да им повдигне меките ***

110

СПАС

преди 12 години

ДО 107 : Айде бе ...ха ха ха ха ха ха

109

darcas

преди 12 години

Истинското гласуване уважаеми граждани не е на изборите, а при плащането на данъците, таксите, осигуровките и т.н. Ако спрем да плащаме, всяко едно правителство ще си отиде, а следващото, което дойде много ще се замисли какви ще ги върши. Всяка една власт се крепи на парите от джоба ни, не на гласа ни, защото партиите си пазаруват гласове от ***, пенсионери, турци и т.н, но сметката я плащаме ние, с данъците си. Ето затова работещите хора напускат и емигрират, защото им писна да плащат.

108

Анонимен

преди 12 години

ЕТО КОЙ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ И ИСТИНСКИ СЪВЕСТЕН И ЧЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.ТАКИВА ХОРА СРЕД ОБЕДИНЕНАТА МАФИОТСКА КОАЛИЦИЯ(БСП,СДС,РЗС,ДПС)НЯМА.ТАМ СА ОТ МАЙСТОР-КРАДЕЦ НАГОРЕ.

107

Звучи добре!

преди 12 години

Прие 56 % гласували и 32 % за ГЕРБ - ГЕРБ печели абсолютно мнозинство в парламента! Звучи добре! Много добре дори!!! *** и дапесарите съвсем ще се сгърчат - няма да могат да крадат милиони.

106

Анонимен

преди 12 години

Изследването по катуните и психиатриите ли е правено?:) Или в районните поделения на МВР?!:)))))))))

105

Гласоподавател

преди 12 години

Абсолютна комедия и ПР, от всичките които познавам и са гласували за ГЕРБ, в момента всичйи ги псуват от сутрин до вечер, не за друго ами щот немат кинти и работа, така че мутрафоните да видат какво бедствие ни докараха до главата, а после да си мислят че може да спечелат повече от 15 %

104

СПАС

преди 12 години

Измориха се Бойко и партийката му да мисли ! Затова народа каза нека си почине малко че от мислене ще му се пръсне тиквата - - нека някой по умен да го смени та да може без да мисли да работи в името на хората !! хе хе хе

103

галактика

преди 12 години

Никой не би трябвало да бъде доволен, ако процентите му са под 51.

102

Анонимен

преди 12 години

Spase Boiko i magare da varje pred prezidenstvoto ste bie Kalfin :)

101

любоф народна

преди 12 години

от водопада вода падаоздоле седи *** млада,пие лимонада и...проклина ГЕРБ

100

ДО Бай Иван

преди 12 години

ЖЕНА ТИ КАЗА ЧЕ ИМА

99

Анонимен

преди 12 години

Някъде може ли да се намери информация какъв процент от членовете на Герб над 50 годишна възраст НЕ са членували в БКП ?

98

Бай Иван

преди 12 години

За тва момченце ли да гласуваме? То няма още вълна като мъжете...

97

СПАС

преди 12 години

По 200лв. на ден ми плащат ама не БСП ми ги дава , а безработните хора с вързопчетата ми ги носят, казавай истината викат в наше село ние за хрантутина Бойко повече няма да гласуваме косят се хорицата !!!

96

Анонимен

преди 12 години

ЕТО ЧЕ БЪЛГАРИНА СЕ Е ОРИЕНТИРАЛ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА.САМО ОТКАЧЕН БИ СИ ДАЛ ГЛАСА ЗА БСП ИЛИ НЯКОЙ ОТ САТЕЛИТИТЕ ИМ КАТО ДПС,РЗС,ИЛИ СДС---МАФИЯТА.САМО ГЕРБ И БОРИСОВ.

95

фреш

преди 12 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ!