25

Георги

преди 13 години

Е никъде няма толкова противна и изродска държава като нашата.

24

асач

преди 13 години

¡ен ен' ил невонив е еч'етилсим ис овкак'амян йацилоп недъсу от еч

23

Гражданин

преди 13 години

Какъвто полицаят такъв и минстърът му.Те ги съсипаха с материали на корупция и престъпления, а те по невинни и от ангел.Най-добре да се извинят на милиционер - полицай и да му изплатят полагащите се пари за уронването на престижа му, не само в пазарджик и българия но и в Европа ( като страна членка на ЕС).ОТ мене извинявайте гражданино полицай.Имаше един хубав химн - РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИСпя вече спокойно и не се притеснявам че утре може да ме набия някой полицай...

22

един от народа

преди 13 години

вярно, че няма виновен полицай. имам три жалби в местното рпу - за неправилно паркиране, за неправилен завой в обратна посока и за завиване наляво при червен светофар и то от лентата за направо. отговорите - не бил паркирал, можело да завиват така ако не пречат на движението, а третия случай направо ме отсвириха - това въобще не било вярно!!! най-общото оправдание беше, че възникнала "спешна служебна необходимост. аз като бързам не ме питат дали имам спешна работа, ами направо си ме глобяват.

21

Анонимен

преди 13 години

РОДНАТА НИ ПОЛИЦИЯ РАЗПОЛАГА С ДОБРЕ ЗАКРЪГЛЕНИ ,НЕГРАМОТНИ,СЕЛСКИ ШКЕМБАЦИ,КОИТО СА СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ И Е СРАМНО ТОВА НЕДОДЯЛАНО НАДУТО СЕЛЕНДУР4Е ДА ГО НАРЕ4ЕШ "ПОЛИЦАИ".СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ГРАНИ4НАТА НИ ПОЛИЦИЯ,НАДУТИ СВИНАРИ ПОД ПАГОН КОЕТО ИМ ДАВА САМО4УВСТВИЕ ЕДВАЛИ НЕ НА ПРОКУРОР.

20

Ушев-прасе

преди 13 години

Смърт на гадните ушеви!

19

Стефанов

преди 13 години

Ченгето е невинно! Някой изненадан?

18

до 2

преди 13 години

Виж,полицай,които пребиват престъпници-това е похвално!

17

Юрист

преди 13 години

Ало *** щом прокуратурата не му е повдигнала обвинение, как го е свалила въпросното обвинение, което никога не е повдигала?

16

67 години НМ

преди 13 години

До неотдавна слушах често сърцераздирателните милиционерски вопли как нямало бензин за автомобилите, за да изпълняват трудолюбивите милиционери с готовност служебните си задължения. Сега, при рекордно високи цени на горивата, се оказва, че милиционер може да си ползва спокойно служебния автомобил за лични цели, като например да пребие малолетно лице?!? Мисля, че ще помогне много на това ведомство, ако задържат на работа само необременени от комплекси служители. Те може би ще налитат на мафиоти!

15

Анонимен

преди 13 години

А аз само да попитам, защо на снимката е Английската в Пловдив?

14

sawall

преди 13 години

Ми да, какво престъпление? Той не го е ударил! То детето само се е подхлъзнало и се е ударило в дръжката на вратата. Поне 3-4 пъти. И сега, калпазанина му, иска да наклевети добрия чичко полицай. Даже трябва да го накажат това момченце!

13

NQKOI

преди 13 години

tap policai PARVO DA RAZPITA SVOITA SI MARSHAVA P--KA KVI GI E NADROBILA SLED TOVA DA BIE MOMCHETO ZAGUBEN TAP POLICAI

12

Боби

преди 13 години

Жалко че няма избори и за съдии.Тогава нещата може би щяха да са по- на място.Не че като си избираме управляващите сме "цъфнали и вързали"под тяхната "мъдро"(сиреч - идиотско ръководство), но предперспективата след мандата си да са писари - ще мисляткриво ли да седят или криво да съдят.

11

Калин

преди 13 години

румен петков .. глъъта .. изпрати гавазите си да бият .. чората .. и ред други след него, един даже го инфарктнаха в патрулката .. цецко същия :) нали са си комбина .. а бе милицията убива .. дали обикновенно *** в униформа или несеото .. .. убиват .. и тва е.

10

Анонимен

преди 13 години

3Малко уточнение - не полицейска, а милиционерска държава. Има разлика все пак. Това не са полицаи, а Тодорживковите милиционери. Дори двама от тях управляват Държавата. Няма такъв срам.

9

???

преди 13 години

голяма работа станаха тез полицаи колкото 2 малки

8

анонимен

преди 13 години

Няма виновен полицай, както няма виновен горски. Някой да е чул да има осъден горски?

7

Анонимен

преди 13 години

Как не ги е срам бе.. Дано сега бащата на момчето натупа магистратите

6

wow

преди 13 години

MAGISTRATITE,,,? reshiha,,,,*** BULGARIYO,,,pornoooooo.