60

Безпартиен

преди 13 години

Мавъра да мълчи че той разпродаде България и затвори "Козлодуй" та сега се налага да строим "Белене"."Никой не ме е спрял на улицата да пита дали ще участваме в Либия"Ми кой да те спре бе мавър. На кой му пука какво мислиш.Иначе и Тиквата не е прав по много въпроси но е прав за "Козлодуй" и Либия.

59

се

преди 13 години

Костов е несъмнено един от най добрите икономисти в България и колкото и да си кривим душата знаем че тези думи са точно така като се казват друг е въпроса че той не милее за България а само и единствено за своят джоб.

58

....

преди 13 години

за пример, направете едно сравнение между, всички Соц. държави, и държавите в които не е имало комунизъм!

57

Анонимен

преди 13 години

Щом ни е висока цената на горивата всеки да си прави нефтени кладенци и рафинерии

56

Анонимен

преди 13 години

Аре стига сте ни занимавали с тази Либия , и тия *** !Омръзна ми вече -Либия, та Либия!Те либийците бъкани с петрол и бързо ще се / ги оправят, ами нашта спукана с този *** министър- председател дето не се чува какво приказва , и се оплита като пате в кълчища-вчера в разговор с Д. Найденова!

55

do stefan 44

преди 13 години

Lichi si che si malak chovek, dage sobstvenoto si ime si pisheshs s malka bukva..i koi te pita kakvo iskash , tova si tvoja rabota ...i ne pishi gluposti ot imeto na vsichki !!Gerberka

54

Анонимен

преди 13 години

Костуф ага, много мяза на Кадафито. Ако не по друго, то по цвета на кожата. И Кадафи окраде бая от народа си ***, и Костуф бая краде от тоя ромски катун.

53

Анонимен

преди 13 години

"че Иван Костов е доказано по-успешен премиер от Б Борисов!"Затова се и бори Костов да остане в парламента. Заради доказаните му "успехи"!

52

....

преди 13 години

За жалост, компетентните и кадърни политици, и не само, всички учени, през всички тези години емигрираха, и за жалост сега хората които мислят за отечеството и за народа, не са достатачно компетентни за да управляват, а тези които са, се опитват по всякъкъв начин да правят пари на наш гръб, защото пък няма къде да се реализират в държавата, един кръговрат, които ще продължи доста време, и колкото и изтъркано да звучи, всичко е заради комунистите

51

гуньо

преди 13 години

Костов е добър икономист. Колкото и да го плюят разни псевдо и полу-псевдо икономисти. И в сметките е добър. Белене не може да върне инвестицията в разумни за енергетиката срокове ( до 20 год. ). И не е от стратегическо значение за страната ни ( имаме си предостатъчно ток дори и да се юрнем да се развиваме с двуцифрени темпове ). Но самата цифра от 6.000.000.000 евро блазни този и онзи да се наредят на опашка за баница.

50

ДО 32:БоСимеонов

преди 13 години

Доколкото разбрах от изказването му (или поне от написаното горе), мотивите му не са защото е руска, а защото ще се изплати след 60 години. Наистина, някъде има ли изнесена информация колко време ще се изплаща тази централа?

49

Анонимен

преди 13 години

Интересни са писанията за България на посланник Пръдлю Той заявява кой е назначавал хората в кабинета на НДСВ. И от там си прави човек сметката що е ББ !Той като беше гл.секретар помните ли неразкритите убийства какъв процент бяха ?

48

Nobody

преди 13 години

"Защо е необходима на България централа, която ще произвежда ток за износ"Това ми е повече от достатъчно, за да разбера колко му пука за държавата на тоя пладнешки разбойник.

47

Безпристрастен

преди 13 години

До 12Приятелю,Ако тези "бисери" са излезли от устата на премиера си мисля дали сме нормални , че сме го "направили" такъв...

46

Анонимен

преди 13 години

За съжаление говори самата ИСТИНА.Всяка изречение е точно така. ГЕРБ се оляха тотално!

45

Анонимен

преди 13 години

по БТВ Борисов посъветва да си гледаме картофи,щом ни е висока цената им

44

DO VANIO

преди 13 години

LIBIA BAT VANIO LAMBENI SISETA LI PRODAVAT A

43

...до 22

преди 13 години

Костов е като Яне ,колкото и да е прав ,....не важи !Бащата на корупцията ---Костов ,да заминава за Либия за да ги научи на..... корупция и приваватизация,защото след Кадафи ,какви ще управляват?

42

stefan

преди 13 години

tezi ot gerb im e vreme veche da si hodyatne gi iskame!!!!!!!!!!!!!!!

41

Фактите!

преди 13 години

Герберастите и кръв да почнат да *** от яд, пак няма да променят историческия факт, че Иван Костов е доказано по-успешен премиер от Б Борисов!