23

Дудук

преди 13 години

Да не караме предците да се въртят в гробовете като ги предадем. Има много други посоки в света към който да се обърнем и да си подобрим живота.

22

Дудук

преди 13 години

Не съм съгласен с мненията, че тярбва да изберем интересът пред историята! Паметта на предците и сънародниците ни няма цена! Не трябва да мъстим за тях, но никога не трябва да простим на неизвинилите си наследници на ОИ, а още по-малко да търсим интерес от отношенията с тях. Та те все още играят срещу България и май никога няма да спрат подривната си дейност!!! Интересите за моментни, всички ще умрем и няма къде да занесем интересите, но родовата памет е вечна.

21

ъ

преди 13 години

На турция не прът в колелото, ами нещо друго във халката трябва да и се пъхне!!!

20

Кара Ибрахим

преди 13 години

Лошо,много лошо за България.Горко на оня съсед,който пъхне прът в колелото на съседа си.

19

Анонимен

преди 13 години

И какво ни топли това "сори" ? Парични обезщетения трябва заради избитите, прокудени българи 1913-та от Одринска Тракия.

18

xaxa

преди 13 години

tebe pak koy 6te te pita be *** Boyko zaedno s bokluka ne te li izhvarli ot Sofiq ? ! !? !?

17

Амон на баба ти Райн

преди 13 години

Аминхотепе,на кого му дреме какво иска България???!!

16

Дудук

преди 13 години

330 000 подписа са събрани. Точка. Законът изисква референдум да се проведе. Няма кво всеки *** да си дава мнението тук. Референдум ще има. Иначе народът ще е измамен отново.

15

Трътлив търтей

преди 13 години

Да спретнем референдум и за бъдещето членство на Сърбия и Македония. Защо да си развалеме отношенията само с един съсед, след кто можем с три?

14

NoName

преди 13 години

Ами ВМРО ги събра, на базата на глупостите дето ги направи Доган - настрой бългаските мюсюлмани срещу българските христиани, почна да прави порции из държавата и ето ти го резултата: 500000 българи са на контра.Така е ще бъде със всеки политик, койкто се опитва да се бъзика с народа...

13

ХА ХА

преди 13 години

Ще спрем да се ровим в меналото като чуем едно голямо "Сори комшу" от властите в Анкара. Ползи никакви България няма от Турция.

12

Freedom

преди 13 години

Не смятам че това е от национално значение за България. Кога ще има референдум за наболял въпрос като декриминализирането на марихуаната на територията на Р. България и освобождаването от наказателна отговорност на крайния потребител, както вече е навсякъде по света?

11

Анонимен

преди 13 години

Батка, много ти е неизяснена анкетата. "Да" - че сме против влизането й или "да" че сме за влизането й. Уточни се бързо!)))

10

Amenhotep

преди 13 години

От няколко дни из световните медии започна силно да се говори за излизане на Турция от НАТО, поради повишаващата се ислямизация на армията и. Скоро ще стане така - със референдум в България и без референдум в България, Турция ще бъде изхвърлена от НАТО и ще види ЕС, само с виза!

9

;)

преди 13 години

По-добре да изхарчим някой лев сега, отколкото да ни проглушават минарета след 10-15 години.

8

Обама Мин Ладен

преди 13 години

Пълно базумие е този референдум!Първо, подписите на ВМРО със сигурност са фалшиви! Те не можаха да съберат 15 000 за да се регистрират за участие в последните избори, сега как събраха 20 ПЪТИ повече?! Абсурд!Второ, Турция има още много години преговорен период, докато стигне до членство в ЕС. Да се гласува за нещо, което ще се случи след години е пълно безумие! Ами то по тая логика да гласуваме следващия път за десетина партии, да ги изберем, да се наредят на опашката - в листата на чакащите, и на кой когато му дойде реда да управлява! С един масраф ще си решим проблема за 100 години напред! И последно, какъв е тоя въпрос?! Непременно трабвло да бъде "против"?! Що за идиотщина?! Сякаш българите сме пълни неграмотници и не можем да вземем сами своето решение, дали да кажем да или не, дали искаме или не искаме Турция в ЕС!

7

JJ

преди 13 години

Аз съм против референдум - скъп и излишен!

6

Amenhotep

преди 13 години

Протурските *** от ГЕРТ ги е страх да направят референдум, защото знаят какъв ще е изхода от него! БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА ТУРЦИЯ В ЕС!

5

Анонимен

преди 13 години

Аз съм ЗА членството на Турция в ЕС.

4

IND

преди 13 години

Няма нужда от референдум - само допълнително да харчим пари...