34

Иван Костов

преди 14 години

Борисов няма алтернатива

33

Анонимен

преди 14 години

Ехееее, Гошоооо (номер 30) много си се объркал бе човек. От синята коалиция нищо не става, толкова са ограничени и некадърни горките, че сами не осъзнават безпомощността си...

32

Анонимен

преди 14 години

За излекуваните се знае ,ама сигурно ще има и неизлекувани--- а пък тук на този пост се иска мениджъри не доктори -- андъстен ми или неандъстен

31

Иванчо

преди 14 години

Най - вероятно е много добър лекар, но за съжаление се вкара във водовъртежа на Бойковия популизъм и като я изплюят ще бъде един смачкан човек

30

Внимавай

преди 14 години

Внимавай, Вожде, не заставай срещу народа си, защото и Американците и Руснаците, и Германците, както и всичките заедно няма да могат да ти помогнат. Малко време власт и съвсем си повярва, сега с българите не искаш да си говориш, а само с чужди съветници. Помни, този народ е надживял много такива като теб.

29

Анонимен

преди 14 години

Злееее, злеее, много им е тройката! За нищо не стават тия мутри - Боко и мосю льо Фльор. Абсолютни смешници, дето са се взели насериозно! Ама ние сме *** народ, че ги търпим и им вярваме!

28

гошо

преди 14 години

СПАСЕНИЕТО Е В С И Н Я Т А К О А Л И Ц И Я.

27

Анонимен

преди 14 години

Мъчно ми е за Волен... цъ,цъ, горкия човечец. Седна на масата, ама все не му дават да си взема от баницата, а така както е тръгнало... май на следващите избори няма да додрапа да влезе в парламента. И тогава как ще храни Капка и доведеното лумпенче, забравих му името.

26

Оценител

преди 14 години

И моята е някъде толкова - 3+. И е 3, а не 2, защото намалиха оборотите на Доган и са малко по-независими от Русия. Но като цяла... гола вода ! Съвсем малко по-добре от СерГейчик !

25

ДАСВИДАНИЯ

преди 14 години

Драги сънародници, разбрахте ли сега къде отиде фискалния резерв? Ами в скоро време Борко, Цецко и Симо ще са безработни. А ПЪК И ТЕ СЕМЕЙСТВА ХРАНЯТ...!!!

24

Анонимен

преди 14 години

Да не те е лекувала и теб случайно. Не я познавам, но ми се вижда меко казано смахната. Сори.

23

Елена Йончева

преди 14 години

Бойко Велики е пич!

22

Анонимен

преди 14 години

ами на министър Тотю какво да му харесваш,като той все подпийнал се изказваи като насира едни глупости,после се налага да идват инженери от Западна Германия да забърсват след него

21

Спонги

преди 14 години

prof. Ана-Мария Борисова е излекувала много народ. Хайде намали групата на некадърниците с един.

20

Анонимен

преди 14 години

Е що пък Тотю -- него Дянков го кара да прави тия дивотии с премахването за пенсионирането и дето само полицаите щели да се пенсионират в БГ.

19

лирик

преди 14 години

Аз пък им пиша един голям и дълъг, прав и щръкнал и много много тлъст среден...

18

Анонимен

преди 14 години

Най-нехаресваните от обществото министри са Анна-Мария Борисова, Тотю Младенов и Симеон Дянков......Защо бе, тези са стожерите на това правителство... те са, всъщност, олицитворение на това, какво представлява ГЕРБ....и Борисов в частност........Да живее посредствеността!!!

17

Анонимен

преди 14 години

Много добре им го каза - аз също се дразня като ме наричат "комунист" единствено заради това, че не харесвам празноглавия и празнодумеца Бойко Борисов. На 29 години съм и никога не съм членувал никъде, за разлика от него.

16

Анонимен

преди 14 години

Congratulations,Borisov!

15

Дражко

преди 14 години

Да,бе!Повярвах!Аз в България, на едни изборни резултати не вярвам-сегаще повярвам на някакви хайлязи и шарлатани от статистическа агенция?Тия от подобни агенции ми напомнят за телевизионните игри.Или ***-"Тука има,тука-нема".Като че ли съм глух та не мога да чуя какво си говорят вечер хората в квартала.Най-доброто управление за предпочитане в момента, е на ГЕРБ.Всяка друга партия е измислена история за някаква приказка,която ще се разказва на ***!