38

Анон

преди 4 седмици

Тя цената се плаща сега, а не като загуби окончателно.

37

Юуп

преди 4 седмици

Може да е за хубаво ще се оттървем от шорошоидите майданите и цветните революции

36

Главанак

преди 4 седмици

Ще понесем огромни щети, въпреки че не приемам агресията на Путин! Но за щетите питайте най- големия геополитик- Боко тиквата!

35

Нищо не знаеш

преди 4 седмици

"Споко, Украйна няма от какво да се притеснява, украиците защитават родината си от путинската агресия"Теорията ти издиша защото украинците 2014 като бомбиха Донбас хиляди мъже се събраха за да се бият срещу тях. Пусни си видео на Гиви в Ютуб имаше видиш. Всички ракети и танкове идващи от Украйна. Коя държава се налага да използва ракети срещу собствения си град в случая Донецк?

34

Анонимен

преди 4 седмици

Въпроса е не ако а кога

33

Анонимен

преди 4 седмици

Ще платим с жендърите евроатлантици, с некфалифицирани работници за урановите мини.

32

за западните мозъчни

преди 4 седмици

Едни страхове или по-точно бръмбари в главите на великите западни "анализатори" и "мозъчни тръстове" не правят измишльотините истина! Тя и сега Русия няма чак такъв авторитет след разпадането на СССР, камо ли след една победа в Украйна, да има нещо повече от сегашната си репутация в света. Да ви имам западните без-"мозъчни тръстове". Направо пращят от мозък!

31

Анонимен

преди 4 седмици

Да се чудиш и маеш на акъла на Запада.Една пършива Русия може да бъди смачкана за два дена. Тия се назландисват с приказки.Смачкайте Змията,дорде е малка .Извергът Путин в Хага.

30

Анонимен

преди 4 седмици

Каквато винаги, както винаги, когато сме на грешната и губеща страна. Не сме ли свикнали вече

29

Анонимен

преди 4 седмици

Цял свят видя що за армия са руснаците. Ано нямаха ядрено оръжие, досега отдавна щяха да бъдат пометени от НАТО. Не случайно всичките им политици заплашват с него през ден. Но иначе сама по себе си, Украйна вече не може да спечели войната, независимо от оръжието, което получи. Липсва им мотивацията да го направят.

28

Путин закла Русия

преди 4 седмици

Ако оставим настрана дърдоренето за морал и геополитика, както и папагалските опорки на матрьошките, случващото се в руската икономика не е нищо по-малко от национална катастрофа. Вовата и бандичката му харчат като пияни моряци в пристанище остатъците от резервите (а те бяха еквивалентни на стотици милиарди долари), оборудването за добив на нефт и газ остарява и се похабява без западните технологии, с които е създадено, руските фирми губят пазари. Веселба за останалия свят отвсякъде.

27

Км

преди 4 седмици

Тези,които са изръсили тази помия ,са като луд,на който му казваш,че е луд,но той никога не признава,че е луд.Извадете си главите от онова място и кажете на целия свят ,,КАК СЕ ПОБЕЖДАВА ЯДРЕНА ДЪРЖАВА,,????????

26

за западните мозъчни

преди 4 седмици

За западните без-"мозъчни" тръстове. В 1878 година Англия и Австро-унгария свикват Берлинския конгрес и ни режат територията, щото "предвиждат", че България ще стане една голяма "русофилска" държава. То става точно обраятното. Идва Стамболов и България става една от най-русофобските и германофилски държави. Но западните "мозъчни" (или безмозъчни?) тръстове не признават престъпната си грешка, не се извиняват на България и не връщат земите откъснати от нас, населени с българи.

25

Анонимен

преди 4 седмици

А Папуа Ню Гини даде ли разраешение, а Папуа Ню Гини даде ли разрешение на Украйна да нанася удари по руска територия да се защити от агресията на диктаторя Путин който без никаква причина и без никакъв повод нападна мирна и тиха Украйна която просто спокойно си седеше и нищо не правеше? Даде ли вече Папуа Ню Гини разрашение?

24

Анонимен

преди 4 седмици

Първо - на всички е ясно че Украйна губи войната. Второ и последно -аз не искам да плащам за това.

23

Анонимен

преди 4 седмици

Само месец май 35 хиляди укри са отишли в небитието,чудя се,колко още жертви и разрушения трябва да изтърпят за да им уврат празните капацини-Украйна загива защитавайки чужди интереси!

22

Анонимен

преди 4 седмици

Руската икономика издyxa японската икономика от четвъртото място в света.

21

Анонимен

преди 4 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

20

Логика и истина

преди 4 седмици

Нали Русия е бедна с икономика като на Нидерландия и според статистиките до 2050 ще е с 30-40млн. по-малко население? Нямат технологии, крадат перални и се бият с лопати. Как така толкова изостанали са заплаха за велика Европа защитена от САЩ? И защо Путин като е такъв звяр не превзе Грузия? Можеше да го направи.

19

Няма шанс

преди 4 седмици

Всички го знаем че победа на Украил е мит или влажната мечта на пендос и наглобрит. Жалко че България е поставена за трети път на неправилна страна на история и затова навлича на себе си поредна национална катастрофа. Ама този път няма другаря Сталин кой то бил би милостив към братя славяне как то в 1945...