23

до 24

преди 9 месеца

Тиквата не ми е никакъв. А и ще ти припомня, че любимеца ти на снимката е на власт благодарение на рамото на Тиквата.

22

до 23

преди 9 месеца

Така е, но нали Урсула каза на Кирчо да заобиколимЕ правилата и те слушкат акушерката.

21

до 21

преди 9 месеца

А бе други си беше Вождът ти Боко Тиквата, нали?Един такъв учен и Ентълигентен....

20

Анонимен

преди 9 месеца

Нас ни използват да внасяме украински продукти не отговарящи на стандартите на ЕС във въртрешния пазар на ЕС.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Как може българският премиер да нарече 26 сдружения на фермерите терористи ???Това са животновъди, овощари, зърнопроизводители, зеленчукопроизводители, пчелари - на практика целият сектор. Обидно и недостойно поведение от страна на Денков ! Да се извини незабавно и да изпълни исканията им ! Недопустимо е да разрешаваме внос на храни от държава, в чиято почва и води вече има обеднен уран от ракетите, които се използват в Украйна вече месеци наред !

18

Анонимен

преди 9 месеца

Като го гледам какъв "премиер" е, представям си какъв академик е.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Ако производителите са зърнари, то тогава Денков е зрънчо.

16

НЕ КОЙ ДА Е ЗЪРНАР !

преди 9 месеца

Венцислав Василев Върбанов е български политик, министър на земеделието, горите и аграрната реформа (1997 1999 г.) и министър на земеделието и горите (1999 2001 г.) в правителството на Иван Костов. В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ИВАН КОСТОВ !!!!!!!!!! А не някакъв си АКАДЕМИК - АКА ДЕ МИне Кравара !

15

Анонимен

преди 9 месеца

Така или иначе, ако влезе тук от Турция пак може да стигне до Полша, но поне Полша прави опити да спре това, а наще са яко наведени.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Не прилича на академик понеже не е академик. Сам си даде титлата докато беше министър на образованието. Освен това не казва каквото мисли, а Киро преди това е имал среща с Денков и му е казал какво да каже. А Киро нали знаете, че е дислектик и папагал? Киро повтаря и копира думи на идола си Алексей Петров, който е казал на Радев, че Киро и Асен са надеждата за България. Радев по съвет на Алексей Петров прави Киро и Асен министри. Цялата държава се управлява задкулисно от сикаджии и висаджии.

13

българина

преди 9 месеца

много го жалите, той не е академик, а проззз служител на посолството като всички от ппдб

12

Анонимен

преди 9 месеца

На Тиквата аверчетата с Майбасите. Пълначите на Чекмеджето. Той си ги отгледа - хранеше ги с евромилиарди, а те му връщаха част от откраднатото по схемата 60:40.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Терористи са. Вместо да паднат цените на храните за цял един народ. Шепа и3роdи тероризират държавата и подклаждат инфлацията. Държавата им дава 2 милиарда на година и изнасят всичко на вън а сега протести щото да купуваме от тях по-скъпо.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Абе интересна работа е това.Значи, земеделците взимат евросубсидии.Взимат субсидии и от нашата държава.Имат разни облекчения - доколкото помня, върху техните горива няма акциз.Цените на доста продукти у нас са като на Запад - при нашият стандарт на живот. Защото това им било скъпо, онова им било скъпо, бензинът, бил скъп, препаратите били скъпи...Въпреки това, тези хора постоянно реват как едва ли не загиват и само искат още пари и облекчения.Е, добре, ако не се справят, да доведем други земеделци, знам ли.Ония ресторантьорите и те същите - дай, дай, дай, че браншът загива.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Ми голяма част от тия зърнопроизводители като види човек с кого са свързани и коментарът става излишен.....

8

Анонимен

преди 9 месеца

Май трябват още помощи за гербаджийските но кл уци. Не знаете колко гори Майбаха когато го надуеш с 300.

7

Анонимен

преди 9 месеца

А бе Тлъстия крадец защо пак се крие в Зайчарника, а не излезе пред народа да си признае, че той организира "спонтанните" протести. Пак клати Държавата мръ сникът му с мръ сник. Две години не е краднал.?

6

Анонимен

преди 9 месеца

ЧОВЕК СЕ УЧИ, ДОКАТО Е ЖИВ... АКАДЕМИКА СЪЩО... БОЙКО ХУБАВО МУ КАЗА, ЧЕ Е МЛАД ПРЕМИЕР.... ЗЪРНАРИТЕ И ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УЧАТ

5

Анонимен

преди 9 месеца

Унгария, Полша, Словакия и Румъния спряха вносът от Украйна, а значими държави като Испания, Франция, Германия и Италия въобще не са внасяли от Украйна.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Ми той Денков и без това не прилича на академик. Прилича си на плъх.