9

Анонимен

преди 9 месеца

Напишете процента по етноси,за да разберем кои са тия,които не работят.Аз не познавам млади,които не работят.

8

...

преди 9 месеца

Я дайте инфо с какъв етнически произход са неработещите и какви пари получават на месец. После можете да ни информирате какво имате предвид под "нереални очаквания" и какво сте взели за "реални очаквания". И накрая можете да предоставите информация за интервюта, въпроси и резултати. Статията е дъвка без стойност. Едниственото, което цели е да настройва хората срещу младите хора. После защо хората са злобни в България :) Долно сте!

7

В.Узунов

преди 9 месеца

Има си хора за тая работа- да работят. Мен не ме е родила дъртата да ходя да слугувам на някой.. Ще си стоя на мързеливият площад с патрончето мастичка и ще гледам работарите кат отиват на работа. От работа никой не е прокопсал.

6

Анонимен

преди 9 месеца

До 5 2300 ша дадеш ли?

5

Даам

преди 9 месеца

Не работят щото мама и тате ги дундуркат до 35 години и не им създават стимул, нужда, желание за работа. Не се ценят парите и умението да се вадят с труд. Ако може да лежим и да ни плащат. Голяма част от младите успяват понеже пак мама и тате ги нареждат с връзки на хубави постове с добри пари. Другите кучетата ги яли...

4

Балкански синдром

преди 9 месеца

Мама и тате са виновни. Да спрат парите и много бързо ще се мотивират. Ама тука са свикнали да си дундуркат мамините златни до 40 години поне. И после ровят по кошовете или чакат да изпадне някой наследствен апартамент да продадат.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Не работят, защото мама и тати, които работят на запад, пращат пари...

2

тъй.....тъй

преди 9 месеца

Абе те са си реалисти, но робовладелците са НЕреалисти в тази държавичка!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Като не работят,да гладуват.Работа има за целия китайски народ.И тях ли да ги мисля.