46

колоната на КГБ

преди 1 година

България може да тръгне напред само когато окончателно скъса зависимостите от Русия - политически и икономически. На Русия не са потребни партньори а роби! Това ви предлага Възраждане - да бъдете роби на мужиците....

45

Анонимен

преди 1 година

31- казваш Европейски ценности са ала бала, обаче там живеят и работят много българи и не бързат да се върнат, защото те такива работи за които говориш не ги срещат, европейците са кофтак казваш ти, ценностите им са кофти, ама ти вземи Гугъл стрийт и разгледай как са устроени малките им градчета с удобство и уважение към живеещите там, погледни в евростат каква минимална заплата вземат в тоя лош обединен запад, а сега отвори Росстат и виж мин заплати в Русия, а сега погледни и домовете им

44

Ирландеца

преди 1 година

Такива ли са инструкциите на посолството...

43

Анонимен

преди 1 година

Копейкин я му счупи цайсите

42

Бгг

преди 1 година

Българските ценности нямат общо с европейските в даденият за пример момент. Ние сме за традиционното семейство. Против обезличаването на държавите. Против намесата на страната във чужди конфликти по света и около нас. Против еврото което ще доведе до по голяма икономическа зависимост от вън.В случая много повече ни разделя от ЕС отколкото ни сближава.

41

Татуси на Премиерша

преди 1 година

от Почивката в Гърция - Отврат - особено този Татус дето е между Млечните й Жлези - такива дори Труженичките в Азия, не си Правят!

40

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който пречи на ПП,ДБ да достигнат до абсолютната власт, е неофашист. Това е стилът на Путин, срещу когото от ПП уж,са, но само на думи. Ами, да покажат държавническа мъдрост, да направят нужните законопроекти, вместо да обвиняват ГЕРБ, Възраждане, ДПС,ИТН и арменския поп. Нали си имат видна юристка, Лена от парапета, която вместо да твори законови проекти, ходи в парламента, да иска безусловна подкрепа от ГЕРБ и то не по закони, полезни за държавата, която съсипа ПП, а за да кадруват.

39

Българин

преди 1 година

Кой ги слуша тези лъжеполитици, дето са окупирали властта? Подобни нечиститии как изобщо имат сързостта да се изказват, кой е фашист и кой не? Фактите говорят точно обратното.

38

Men

преди 1 година

Възраждане са много по зле от фашисти - те са продажници и слуги на фашистки режим!

37

Рендету

преди 1 година

Всички подкрепящи укронацистите в 4.0.4 съзнателно или несъзнателно са Неонацисти, "Възраждане" не подкрепят неофашистката идеология на укропите, за разлика от евро атлантическите ни либерали! Извода: кои са неофашистите е очеВаден, нъл тъй "хер" Дянков!

36

Анонимен

преди 1 година

Денков е прав не трябва да се толелират хора, които открито прозовават за насилие. Хора, които обвиняват другите за чуждопоклонночесто, а те самите '***" обувките на чужди лидери ... Но лидера им със сигурност добре "капитализира" всичко и ако не успее в политиката след време ще се окаже доста доста богат дори защо не по- богат дори от съгражданина си Марешки.

35

Българин

преди 1 година

Призоваването към насилие не е ли Противозаконно и наказуемо??? До кога ще търпим? Да се забранят про-руските партии...от тях България добро не е видяла и няма да види!!! Затворихме страницата със социалицзма и влиянието на русия още през 1989г. Грешката беше, че не осъдихме нито един поискал да подари България на русия. Време е да поправим тази грешка!!!!!

34

Иеие

преди 1 година

Денков точно вашата несъстоятелност ще докара такива като възраждане на власт

33

Сър Пичук

преди 1 година

До амебата ми нали си харесвате руската к0чина ще действаме както ви харесва. Копейката ще е осъден като Навални и в панделата. Нали така ви харесва на вас да се управлява.

32

ДЕНКОВ МНОГО СИ ЗЛЕ

преди 1 година

АКО ВЪЗРАЖДАНЕ СА ФАШИСТИ ВИЕ СТЕ ЧОВЕКОЯДЦИ.

31

Анонимен

преди 1 година

с подобни изказвания само още повече наливате гласове у Възраждане, как може да сте толкова неадекватни

30

Кристов

преди 1 година

Пишман професоре ще отговорите ли на един въпрос " Америка за България каква организация защото спорим комунистическа или фашистка

29

Абе то и аз

преди 1 година

Мисля, че не са редни кражбите на Тиквата, измамата на Кирчо с гражданството, провалът на бюджета от Кокорчо, бейството на Шиши и т.н., ама вече не смея да се обадя, че явно съм фашист с тия мисли...

28

Амебата

преди 1 година

Ти левак какво? Ще забраняваш Възраждане??? Че ако българите не ги е страх от репресии,а уж сме демокрация със свободно слово,масово ще подкрепят партията на Костадинов! Въпреки това те съветваме да не издевателствал над една българска партия,защото колелото се върти. Днес си горе Денкоf ама утре? Утре не знаеш какво те чака! Тъй че ти , Тагареf исие се успокойте с тази риториката! Не барайте Костадинов ясно?

27

Анонимен

преди 1 година

Е тия преди време плюха също и по ГЕРБ и после какво излезе от записа? Че всичко било търговия на влияние за да лъжат избирателите. И сега за да са на власт трябва да изпират Борисов.