27

Анонимен

преди 1 година

Когато българските възрожденеци се борят за църковна независимост, руския посланик в Цариград защитава тезата, че православни в Османската империя са само гърците и сърбите и че българи въобще няма и са били твърдо против българска Екзархия .

26

Анонимен

преди 1 година

ФАКТ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

25

Българин

преди 1 година

Честит празник, братя Българи!

24

До неграмотник 1

преди 1 година

До 1 Сър Пичук Махай се бе ***. . . . . . . . . . . . . . . Сърп И Чук вече си декодиран! Учи български пък и макар диалекта ти да е от каруцарски тип се пише - Махай се ***. . .

23

Анонимен

преди 1 година

До 22 Пиши пас при Гълъбова ,неспасяем си в ума

22

Иво Инджев

преди 1 година

Иво Инджев е грантаджия на Отворено общество, естествено, че ще плюе стещу България и националния и празник. Хората финансирани от Отворено общество и Америка за България са обучавани в това как да станат национални предатели!

21

АнонимеН

преди 1 година

ЦАРСКА ХРИСТИЯНСКА РУСИЯ КОЯТО Е БИЛА СЪСТАВЕНА ПРЕДИМНО ОТ УКРАЙНА Е ОСВОБОДИЛА БЪЛГАРИЯ! А ПОСЛЕ КОМУНИСТИЧЕСКА СССР Я Е ПОРОБИЛА И Е ИЗБИЛА ЦАРСКОТО ХРИСТИЯНСКО СЕМЕЙСТВО В РУСИЯ КОЕТО Е ОСВОБОДИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! ВЪН НА ПУТИНЗМА ТОЕСТ КОМУНИЗМА И НА ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ МАЙКА ОТ БЪЛГАРИЯ!

20

Анонимен

преди 1 година

15 коментар ,ти на мене ли го казваш ?Аз пък ти казвам отивай при Гълъбова да те лекува

19

ОТ РОСЕНЕЦ ПОЗДРАВИ

преди 1 година

РАЗПРЕДЕЛИТЕЛЯ НА БЛАГАТА

18

таз

преди 1 година

още ли е в България?

17

Нека помним!

преди 1 година

Когато попаднете в самия център на София, посетете Докторската градинка и ако имате свободен половин час, прочетете имената на загиналите руски лекари и милосърдни сестри по време на руско-турската, за нас освободителна, война. А половин час ще ви е необходим, защото имената са много.

16

Анонимен

преди 1 година

3 март е пропаганда на БСП

15

Анонимен

преди 1 година

Последното нещо което е интересувало руския цар е било освобождението на България, интересували са ги проливите и Цариград. Русия е била против съединението на България, тя насъсква Сърбия да ни нападне, благодарение на Англия и Германия съединението е признато. Винаги е подкрепяла Сърбия по македонския въпрос. След първата световна, Русия предлага държавата България да престане да съществува и да бъде поделена между Сърбия, Румъния и Гърция. Тогава САЩ спасяват България. Това са факти всеки м

14

Хаха

преди 1 година

Това е мутация, която е зашита само в празните кратуни на безкрайно простите, комплексирани и неспособни представители на българското население. Забележително е, че колкото по-неграмотен и неспособен е един българин, толкова повече се кланя на руZZия и на бункерния и вожд.

13

Анонимен

преди 1 година

Не съм русофил, но е факт че в момента русофобите са тези, които се опитват да разцепят народа. Чупят паметници, обиждат, призовават за война. Не знам обаче дали осъзнават че така сами вредят на каузата си.

12

Haha

преди 1 година

Да бе да , ще.ви се ....толкова мизерия сте направили тука

11

10

преди 1 година

някой пита ли българския народ дали иска руска окупация от 44 та до сега? Като гледам колко са избити и колко лагери за "врагове на народа" са отворени, доста народ не е бил съласен, но накрая са останали свободно да се плодят такива като тебе и тва днес се нарича български народ

10

3 март е пропаганда

преди 1 година

България не е освободена на 3 март . Княжество България ( една малка част от сан Стефанска България) остава васал и част от османската империя . Източна Румелия получава само административна независимост а Македония и покрайнините остават с променен статут . България сама постига независимостта си на 22 септември 1908 г .Идеята на 3 март е руснаците да ни набиват в главите че сме им длъжни

9

До 8

преди 1 година

Анадолу мълчи

8

Полковник

преди 1 година

Правилно любовта към Русия вече е в генетичният код на всички истински българи.И на млади и на стари.Русия за нас е като втора родина!Честит празник!