51

Анонимен

преди 1 година

Русофила може би не знае едно....САЩ до сега не са били побеждавани .Русия напротив.Наполеон ги е разпилял и превзел Москва.Хитлер ги е разпилял като пилци и стигнал до Столицата им.И само включването на САЩ във войната е предотвратила разгрома им.Русия е губила войната с Османската империя 1878.Добре че Шипка изтри срама им.И ново поражение Но очевидно за русофила история няма.Каквото им кажат и наредят от Кремъл това е вярно .

50

Анонимен

преди 1 година

"Страната на Путин, не е моята Русия, така че не съм предател" - Мишо Шамара говори същото за България от Чикаго, но целия български народ знае, че Мишо е обикновен неможач имигрант, а обикновено мнението на имигранта за родината му е негативно простo защото няма качества да се реализира в нея. :)

49

По същество

преди 1 година

О, Боже...

48

Анонимен

преди 1 година

Русофила все се надява че е на правата страна.Вси , което води до комунизъм за тях е правилно.В Русия виждат своето упование .И надежда .Знамето им е червено С кръв постигат целите си...Но не със своята кръв.А с кръвта на жертвите си.

47

Анонимен

преди 1 година

Дойче веле....Нещо средно между сбирка на писарушки фантасти и НПО на американска хранилка...Честно казано цялата тази политкоректна помия ми идва в повече всекидневно...Те са ясни...не са ясни обаче идиотиiте у нас, които не виждат, че сме затънали и икономиката ни се срива, лева се обезценява а народа ни търпи лишения... и това е само началото... Вместо да се опитат да сложат някакъв ред в държавата, прокси политици на същата хранилка, като Дойче веле съзнателно ни тикат в батака

46

Някъв помияр тука

преди 1 година

Вика че Русия щяла да бъде вечна. То и съветският съюз щеше да е вечен ама нещо го няма. Ахахахахаха.

45

Анонимен

преди 1 година

Ако Тръмп спечели изборите в САЩ на Путин му е подсигурен доживотен президентски пост и победа във войната. В замяна САЩ могат да вземат част от до скоро предназначения за Европа, евтин руски газ и петрол, с което да възродят позападналата си икономика, а на тая дето е напуснала Русия и бръщолеви от името на тайните служби й е гарантирано доживотно изгнание. ;)

44

Анонимен

преди 1 година

Докато Дойче веле съчинява такива статии украинците ядат як пердах в Донбас.

43

Анонимен

преди 1 година

Злoбата замъглява погледа, фобията разума, а Русия ще е вечна докато има злоба и фобия срещу нея и докато такива жалки издънки на човешкият генезис от човек--->хомофоб--->русофоб--->краваророб--->до фашист се опитват да я унищожават.

42

Анонимен

преди 1 година

Ко рече не ли, повтори опорките на дойчевели ли?

41

Анонимен

преди 1 година

Лелеяната мечта на русофоба-->краваророба е Русия да се управлява от някой като Елцин и Западът и САЩ да си разпредялят богатствата им по техните условия и под тяхната диктовка.Русофоба-->краваророба знае че Русия не може да бъде унищожена,а и злобата и фобията ще нарастват пропорционално на нарастването на силата на Русия за това единственият лек за русофоба-->краваророба е Русия да е слаба и разтърсвана от вътрешни противоречия и междуособици, както беше при Елцин и преди това при Горбачов.

40

Анонимен

преди 1 година

Руските служби са от хора.Не са толкоз глупави да не виждат очевидното.И при Хитлер е било сходно положението Немски генерали нееднократно са предупреждавали Хитлер за грешките му.Но са били наказвани и дори разстрелвани.Путин е в положението на Хитлер преди да губи войната.И сега я губи Но никой не му смее да противоречи А нашите комунисти да спрат да се надяват в злодумство на Запада.И Баба Ванга и Нешка Робева тоя път няма да им помогнат.

39

Анонимен

преди 1 година

С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!

38

Руснак до26

преди 1 година

Страната на Путин, не е моята Русия, така че не съм предател

37

Анонимен

преди 1 година

Яясноо контраофанзива йок.

36

Bond

преди 1 година

"пише Дойче Зеле"....без коментар

35

Анонимен

преди 1 година

Ден ПобеГа даде знак ! 500 000 показаха среден пръст на кремля и се изметоха .

34

Анонимен

преди 1 година

Кво стана, спря ли да вали над Херсон? Щото Арестович каза че дъжда им пречел да почнат контраофанзивата там.

33

Анонимен

преди 1 година

В грешка сте. Но нали трябва да задоволите русофобите-те се хранят с надежди.

32

Анонимен

преди 1 година

Баба Ванга казала , че Европейския съюз ще се разпадне.Макър тя да не е видяла кога се създаде....Русия щяла да победи...Ами тя да не би да е загубена.?