152

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 години

ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО СИ ПОМИСЛЯ ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ И ТОЙ МЕ ОПРОВЕРГАВА

151

До 19 ти

преди 2 години

Как няма пари за заплати е ? Кух си като водоноска. Заплатите в частния сектор какво общо??? Какви ги дрънкаш е

150

Съдбата

преди 2 години

Борисов да не се прави на ударен! Те свалиха едно работещо правителство което беше само на 6 месеца, и направи повече от Герб за 12 години. Платиха на ИТН да се отцепят от коалицията и свалиха правителството.Това е истината! Сега да си управляват и си носят отговорността! Нека да видят колко са жалки и да се върви към Велико народно събрание и Президентска република. Борисов със Герб, унищожиха Парламентаризма!

149

Бай Дрън

преди 2 години

Е за кво гласувахме за тебЕ, като не искаш да си премиер? Рекламация!

148

Перниканец

преди 2 години

Преговори с всички ?!? 0Гaдни поми1яри !

147

Пепеляшка

преди 2 години

45 години слушахме Правешкият ***. В следващите 35 години благодарение на простите, но за сметка на това крадливи българи от Герберската местната власт, активно източвайки ервросредствата за да строят къщи и за правнуците си ще слушаме Банкявският *** и Тарикат! Честито Простаци! Това не са мои думи а на вашата незаменима Мутра! Дано се задавите!

146

Анонимен

преди 2 години

Стига с тази евро-атлантическа дъвка! Такава дъвка няма! Приключихме с атлантическата дъвка през 2004 г., а през 2007 г. и с европейската дъвка. Тези въпроси са решени и е излишно да се дрънкат нелепици. Трябват ни законност, борба с корупцията, реформа на съдебната система, махане на Гешефта, подобряване на образованието издравеопазването, икономическо развитие, борба с демографската криза, грижи за младите семейства и още 100 неща. А най-малко имаме нужда от влъхви като Плевнелиев и Паси!

145

До Позитивния

преди 2 години

Когато не се интересуваш от политика, политиката започва да се интересува от теб. Виж какво стана в Русия с мобилизираните. Пратиха ги като стадо на заколение в Украйна! Защо се радваш и ти не знаеш - затова турците и ДПС толкова време ни управляват, защото има рая като теб....

144

Анонимен

преди 2 години

Е защо не искаш бе Бойко нали се натискаше, нали щеше да намалиш цените на бензина и дизела с един лев ?Нещо май сви сърмите рязко, защо така стана а ?

143

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам в парламента да се замерят с камъни. Стига приказки. Трябва да се действа. Никой да не се прави на такъв и да отстъпва. Бой докато не остане жив депутат и всичко ще се нареди.

142

Без упойка

преди 2 години

Когато Костов влезе в затвора за Сапио тогава ще има шанс и Борисов да се озове там.В Бг правовия ред и закона беше потъпкан още 90 те,за да може Костов и сие да приватизират и крадат.Оттогава всичко е сбъркано,ред няма,законите се газят,и всичко с една цел-Костов да не влезе в затвора. Така се отвори вратата за всякакви далавери и мафиотизация на държавата.Престъпниците станаха норма,а правоохранителните органи стъпкани медийно.И всичко ,за може Костов да е на свобода!

141

Анонимен

преди 2 години

Радев с глупавите си правителства,които той организира докара Буци на бял кон обратно на първото място. Това още преди се твърдеше,че благодарение на корумпетата от Харвард банкянският многознайко ще се върне на власт.

140

Позитивен

преди 2 години

Това е топ държава ! И една пета от народа не е гласувал за теб ама управляваш ( за всички се отнася ) . Дори и половината население не иска да участва в това унижение УЖ гласуване и управляваш. Еваларка.Не гласувам и нямам претенции към партиите , само мнението си казвам.Крадете на воля

139

Анонимен

преди 2 години

Честито на изоглавените безотговорници, които гласуваха за Герб и ПП. В резултат получават най-големите русофоби и натовски подметки Паси и Плевнелиев , които са оторизирани от американското посолство да сформират пронатовско сбирщайн правителство, което да даде оръжие на Украйна, въвличайки ни в конфликта. На Боко яко са му натиснали компромат бутоните и вече и помен няма от умереност и разум в него, вече е пръв ястреб като Киро.

138

Ралица

преди 2 години

Всички политически партии, които милеят за святото ни Отечество имат място в едно експертно правителство на стабилността, под патронажа и менторството на бащата на българската нация и строител на модерната българска държава - Генерал Бойко Борисов, което най-накрая да сложи край на разделението в обществото ни и отново да превърне България във велика сила, с която всеки да се съобразява!

137

Анонимен

преди 2 години

Честито за всички негласували. Вие избрахте геррП, дпс + *** със своята апатия

136

Анонимен

преди 2 години

ДБ става като ИТН.Самоцелно пречи на държавата.С инат не става,трябва и експертиза.

135

Име

преди 2 години

Майко мила! Роската и Соломон....това мина всякакви граници!

134

Ралица

преди 2 години

Честита разгромна победа на Генерал Бойко Борисов и партия ГЕРБ! Заедно с нашите идеологически партньори от Демократична България са готови отново да работим заедно, както през златния век на българската държава, когато Генерал Бойко Борисов, Генерал Атанас Атанасов и българския Ейбрахам Линкълн - г-н Христо Иванов поставиха основите на демокрацията у нас!

133

:)

преди 2 години

На Кокорчо самочувствието му е с покритие, за разлика от твоето и това на лакеите ти. Както и на всички путинисти, които ги чака преследване както нацистите едно време...Всичко си идва лека полека на мястото.