88

Анонимен

преди 1 година

Кирчо свърши само 2 неща... Изгони част от руските шпиони в България и не клекна пред paшистите на Газпром за плащането в рубли.... Във всичко друго се провали....

87

Поредната лъжа

преди 1 година

Дългата и корумпирана американска ръка, е влязла в *** на вербувания политик Киро лъжата. Когато американците протриват ръчички, киро се движи като кукла в детски куклен театър, а гласът е сценарият на американският вентриклонист, говорещ с корема. Вербуван, подкупен политик, това не е ли държавна измяна и висша форма на КОРУПЦИЯ? А уж се борим срещу нея? А това че лъжата е част от ежедневието и е добре приета, даже е станала нормално приета норма за ПП е ужасяващо, потресаващо и извратено!

86

Анонимен

преди 1 година

гледах го по нова беше супер отвратителен

85

Линдо мари

преди 1 година

Кога ще си го водиш тоя у Канада, четъпо, нагло , ама аман от беузмните му изтъпления.

84

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами той Борисов ни докара до Шанген и ни вкара в чакалнята, и вече щяхме да сме там ако фигуранта не беше вдигнал юмрук под който се строиха такива като кирето ... кирето да не забравя, че класният му ръководител другарката Импексова не ще Шанген и еврото, не го щат и от ***, които влязоха в българският парламент под същия този юмрук, както и всички други ту.ту.рутки от коалицията на Подмяната ... докато не изчистим България от тези червени джихадисти ще си висим в нищото м/у Евопа и Азия

83

РЕФЕРЕНДУМ

преди 1 година

за излизане от ЕС и НАТО !!!!!!

82

пфффф

преди 1 година

Лелеееее....и това нещо ни е управлявало досега...?!?!?!Този е за психиатър.

81

Удължител на промяна

преди 1 година

Тоз да ходи да си "паркира" кораба в Канада.

80

Состин

преди 1 година

Киро *** и още по-тъпите му съждения

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94 Брюкесл нищо не "решава", ако решаваше нямаше да чака, а направо щеше да разкара Бокаса. Точно защото не искат да се месят, затова си разиграват коня мафиотите пак.

78

В ЗАТВОРА

преди 1 година

таме е местото на тази жакла марионетка на САЩ с Канадски паспорт !!!!!!!!!!

77

Анонимен

преди 1 година

СЛЕДВАЩИЯТ УВОЛНЕН ЩЕ БЪДЕ РУМЕН РАДЕВ.

76

Азимов

преди 1 година

Този трябва да бъде номиниран за Оскар.

75

Анонимен

преди 1 година

Не подписали договор в последния момент, щото цената била с 30$ по-ниска и , забележете, не искали да ги обвиняват, че подписват някакви си договори!!!! Ииба си и глупендърите, ако са изпуснали такава сделка или предателите щом не са я подписали от страх, че е твърде добра!

74

Анонимен

преди 1 година

Какво казали американците на Бойко? УВОЛНЕН СИ!

73

Анонимен

преди 1 година

До РЕФЕРЕНДУМ "за излизане от ЕС и НАТО !!!!! Ние независима държава ли сме или сме колония на САЩ !?" Ми, айде, какво чака Копейкин та не събира подписи? Айде бе, да ви видим колко сте!

72

Анонимен

преди 1 година

Кире, ние независима държава ли сме или Брюксел решава вътрешнопартиини въпроси у нас?

71

Анонимен

преди 1 година

САЩ УВОЛНИ БОЙКО БОРИСОВ!

70

до 66

преди 1 година

До Анонимен това че борисов не заема постове в държавата е още по-лошо -не заема постове не носи отговорност , но дърпа конците също като чалгаджията от Учин дол.Това е задкулисието -не си във властта но управляваш с подставени пионки.

69

Гошо...Тъпото

преди 1 година

За Шенген ни е...рано. Наесен след изборите ПП прави кабинет с премиер А.Василев,а Лорел вице и министър на външните работи. Кирчо да е в...сянка,като председател на партията в Парламента.