54

Путин

преди 2 години

Е време да разбере, че даже и руснаците не искат в Русия. Покрай операцията му Европа се напълни с нахални руснаци, маскирани като украински бежанци.

53

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, но това могат да го разберат само хората с душа. Тези, които защитават и оправдават азовците и техните зверства, отдавна са продали душата си и са се отказали от истината.

52

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска доброволно да си взаимодейства с агресор. Може да го прави по принуда, иначе ще му направят специална операция последвана от замразен конфликт.

51

Анонимен

преди 2 години

какъв благороден човек излезе другаря Путьин

50

И.Б.

преди 2 години

"Благородно" извратено изказване.

49

Анонимен

преди 2 години

Жак Бауд (полковник Швейцария)--Така Западът подкрепи и продължи да въоръжава милиции, които са виновни за множество престъпления срещу цивилно население от 2014 г. насам: изнасилвания, изтезания и кланета. Но докато швейцарското правителство много бързо предприе санкции срещу Русия, то не е приело никакви срещу Украйна, която избива собственото си население от 2014 г.Защото в действителност ние не се опитваме да помогнем на Украйна, а да се борим с Русия.

48

До 52

преди 2 години

Само в Украйна ли има нацисти *** в кварталите на София като Люлин и погледни по стените и го вратите на гаражите има изресувани нацистки кръстове

47

111

преди 2 години

Към началото на войната съотношението на военната мощ между Украйна и РФ е съотносимо с това между БГ и Турция. Та, ще ли ви е харашо, г-да пу...копоклонници, ако ние бъдем нападнати от османлиите, пък те да обясняват на цивилизования свят, че сме фашисти (за щастие на МК) и тук се шири език на омраза, поради отношението към турското робство. И докато ни дерат да ни обясняват, че половината сме с турски произход; че официален трябва да е турския; че всъщност ни освобождават; че трябва да ги обич

46

До Анонимен - 42

преди 2 години

"Абе вие наред ли сте, да защитавате Азов, Айдар, Десен сектор?" В отговор на какво се появиха тия формирования? От нищото така сами се появиха или се появиха след като един агресор окупира тяхната територия през 2014-та и изби 14 000 цивилни? Ако някой тук окупира наша територия приветствам всеки който иска да се бие срещу агресора! Не ми пука каква емблема ще си сложат на ръката всеки, който може да се бие е добре дошъл! А това, че алкайда и ИДИЛ се бият на страната на Русия все го забравяте!

45

Анонимен

преди 2 години

Ако медиите спрат да отразяват събитията там, войната ще свърши. Като с вируса.

44

Анонимен

преди 2 години

Няма как да защитавам урките, които и в момента разрушават и убиват, собствените си сънародници. От 2014 Европа и САЩ са слепи. Финансираха, фашистки групировки.

43

Живко от Варна

преди 2 години

Аз мога да стана истински приятел на всички, но трябва да не ми се създават умишлени проблеми!Бъдете себе си !

42

Анонимен

преди 2 години

От Ноември месец на сам в гр Бобов дол системно се използват хора от мутри на Гешев и Борисов до тези мутри тормозят и деца дори и мен ме биха близост до рудник Бабино цял Бобов дол гие страх от тези мутри

41

Анонимен

преди 2 години

Има нацисти в Украйна.Даже тук на сайта има и пишат.

40

До 44

преди 2 години

Ти гледай да държиш раша далеч от България и не се притеснявай за друго. За да има МИР раша в Азия, България в Европа!!!

39

До Аз

преди 2 години

Всички, които подкрепят агресора Русия, сте национални предатели, Българомразци и родоотстъпници. Отивайте си у вашия рай. Останалите тук не искаме Руско нищо. Взимайте си миризливия газ, ние ще си пуснем тръба до Азербейджан. И преди сме яли боб. Измислените нацисти на Путин така и не се материализираха. Имало там един отряд хора дето били избивали десетки хиляди цивилни и нийде взора гроб не види. Да намерихме отряди на хора дето искаха да изгонят узурпаторите от своя територия. Това лошо ли е

38

до Асан

преди 2 години

Писах ти, че си нормално, но сбъркано.

37

Анонимен

преди 2 години

На кой какви са му целите не знам, ама знам, че нафтата преди 10 дена беше 2.90 сега е 3.20. Другата седмица може да отиде и на 3.50. Никой нищо не прави от народните избраници. Най- големият проблем за тях е да може да носим маски при 40 градуса лятото. Това държава ли е???

36

Асан

преди 2 години

Другарю Путин пусни спецоперация и у РъБъ срещу е врогейското робство :)))

35

Анонимен

преди 2 години

Абе вие наред ли сте, да защитавате Азов, Айдар, Десен сектор?Ами, утре могат да решат и тука да има такива формирования. Ще им ръкопляскате ли?