30

Светозар

преди 2 години

Може би Путин трябва да се подготви за своето Ватерло.

29

Анонимен

преди 2 години

48 Никой не иска да ограби Русия. Западът даде технологии на руснаците, да извличат и обработват суровини. Направи Русия богата. Но, куполът свърши. Путин се стреми към световно господство, да наложи своята примитивна диктатура на света. Затова западът се обединява, за да размаже смърдящата рускапаплач.

28

Анонимен

преди 2 години

Няма да ограбите Русия. Не го ли разбрахте?

27

Анонимен

преди 2 години

37 Ще ти намерят IDадреса и ще ти светват една бърза присъда. Сволачкомунистическа.

26

Анонимен

преди 2 години

31,32 Трябва да те лоцират и да загубиш българското си гражданство. Като си останеш само със сръбско, срм, все едно. Сърбоман.

25

Анонимен

преди 2 години

В азовстал няма хора! В азовстал има натовски свне. Всичко през термична обработка!

24

Анонимен

преди 2 години

30 Не е разчитали на чешки танкове това е лъжа. Русия е агресор, който ще бъде осъден от международен трибунал.

23

Анонимен

преди 2 години

Има ли Украйна още? Че и се готвели за нещо :D

22

Анонимен

преди 2 години

33 Руснаците лъжат нагло да всички свои атаки, при които цивилното население е тяхната цел. Обвинявайки украинците за своите зверства. Но има доказателства, че ракетата по цивилни на гарата, е изстреляна от руска територия.

21

Анонимен

преди 2 години

Дано путин днес изпепели азовстал! Там няма военопленници!

20

Цветаров

преди 2 години

Чувам дека на Домбасци и Луганци им свършили китките и немат с какво да посрещнат рускте, извените чеченските, ох пардон вагнерските войски. То става и с прегръдки и целувки ама с китки/както рече Путиновия Малинов/ си е баш као си требе. Язе имам в гратината много цветя и съм готов веднага да ге предоставя.

19

Анонимен

преди 2 години

Германия доскоро имаше забрана да произвежда оръжие. Германската военна индустрия бе най-развитата в света, преди Втората световна война. Руснаците се превърнаха във фашистите на 21 век. Трябва са им се забрани да произвеждат оръжие.

18

кварталният

преди 2 години

До пияница мистик .... Лика-прилика сте си. Остава само да се преместиш да домуваш на съседната пейка.

17

Анонимен

преди 2 години

16 Руснаците винаги са се опитали да крадат технологии от развития запад. В много случаи, успешно. Руският шпионаж се стреми, да си присвоява всичко, до което се добере от запада. И до днес, руснаците не могат една кола да произведат, а само копират запада, неуспешно. Руските олигарси живеят на запад и карат западни коли, яхти, не руски.

16

Анонимен

преди 2 години

Руското министерство на отбраната обвини украинските ВСУ, че са извършили атаката на гарата в Краматорск с украинска "Точка У" с украински сериен номер, заявявайки, че бендеро-нацистите искат да използват бягащите жители "като "човешки щит" ​​за защита на позициите на ВСУ.

15

пияница мистик

преди 2 години

Срещу дома ми има градина с пейки. Там спи един клошар със сак, целия му имот :))) Сигурно не се е къпал от една година и понеже аз обичам да си поркам на пейката срещу нас често го засичам. Та вчера с разговорихме и установих, че той е голям фен на Путлараx Акбар :)))) Смята, че не Пyтларах е нападнал Украйна, а че Украйна е нападнала Колxозия. Другото интересно което установих, че всичките фенове на джуджето убиец са бедни, озлобени от живота хорица и маргинали, както и нискоинтелигентните :))

14

Анонимен

преди 2 години

Грешиш, трабантът е дело на източногерманците. Те го произвеждана въпреки руснаците. СССР бе окупирана Източна Германия по време на Студената война.

13

Антикомунист

преди 2 години

Много руски скалпове ще бъдат отрязани през следващите 10 дена. "Свобода или смърт юнашка" е казал великият българин Христо Ботев

12

анонимен

преди 2 години

ако беше тръмп, нямаше да има тая война

11

Анонимен

преди 2 години

Украйна беше по-разумно да се готви за мирно икономическо развитие в последното десетилетие. Вместо това, тя влагаше всичко в оръжие, за да защитава чужди геополитически интереси с украинска кръв. Ако малко изместят фокуса от битките към нещо по-градивно, ще е по-добре за украинците, ако вече не е късно, защото те може би ще изгубят държавата си, след всичко което сътвориха и нацисткото общество, което създадоха.