82

Анонимен

преди 2 години

Точно така, ако не го отмениш ще те пратим доброволно в ЦСЗ.

81

Анонимен

преди 2 години

Има едно решение на въпроса със сертификата. Тъй като е нещо което ще седи с явно с години и засяга всички граждани,трябва да се реши с референдум. Няма друг начин по простата причина,че има и привърженици на този сертификат. Аз лично съм против,но щом сме граждани на една страна трябва да се съобразяваме и с мнението на околните. Референдумът ще покаже мнозинството.

80

Анонимен

преди 2 години

Как се радвам, че не хладувах за Кирчо. Или за друг. Исках да видя гружа за хората и кой какво ще предприеме за пандемията, която за средния българин е жестока конспирация на бил гейц, но се лекува успешно с ракия и сланина.

79

!

преди 2 години

Вече и от СЗО признаха , че това не са ваксини . Кирчовци , Кунчевци и всички останали един ден ще бъдат съдени !

78

Анонимен

преди 2 години

Хохохо не си познал с масовата си ваксинация. Нито ще се ваксинирам, нито сертификат ще си изкарам, нито ще посещавам места където се изисква. Ще оставя бизнеса да почне да вие от глад и да ви изравни със земята от протести.

77

Анонимен

преди 2 години

С мирен протест не се решават тези проблеми! Да не е очаквал цветя и рози?Даже беше прекалено мирен за това, че налагате фашизъм!

76

Просто Факти!

преди 2 години

Страни с над 70 % Ваксинирани + Зелев сертификат: Австрия,Англия, Белгия, Франция, Холандия, Канада, Малта, Германия, Италия, Израел, Канада, Дания, Финландия и др.ЕФЕКТ НИКАКЪВ! НОВИ ЗАТВАРЯНИЯ И ОГРАНИЧЕНИЯ!

75

Анонимен

преди 2 години

Този който предлага които нямат "зелен сертификат" да отидат за месец в ковид отделение, нека първо да даде пример, като ваксиниран, да изкара той месец там. Ако не се разболее , то ще отида и аз.

74

Германец

преди 2 години

След днешната почти успешна революция, се насрочва следващата, за 31 февруари. Тогава вече бЪлГАрИнъТ щЕ Се СъБУдИ!!!111 Хахахахаха

73

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има зеления кучешки паспорт с масовата ваксинация? Имаме десетки ваксини без бау бау паспорт, който да ни ограничава правата. Ваксиниране винаги е имало БЕЗ фашистките дивотии на сертификата. Освен това той е наложен с наредба. От кога в тази държава наредбите са по-висши от Конституцията и ЕКЗПЧ? Наредбата може да се отмени с наредба. Дори не е необходимо гласуване от НС. Невъзможността идва от ЕС, нали? Заповядали са ви и не знаете как да ни кажете, че сме роби? Това ли е?

72

Анонимен

преди 2 години

На цялата планета лъсна провалът - колкото по-инжектирана е една държава, толкова повече новозаразени има. Но някак, мистериозно, необяснено - "единственият начин щетите от пандемията да бъдат ограничени е масовата ваксинация"?? Нали всички вече знаете... Единственото обяснение което пасва на безумията е конспиративното...

71

ПОДмяна

преди 2 години

Хващай си пътя. Възможно е ама не ти стиска и ти като БОРИСОВ си една слуга на запада.

70

Анонимен

преди 2 години

Тоя сложи Плeвня-тa в малкия си джоб! Същото мазно ле ке

69

Анонимен

преди 2 години

Много често се подчертава как страните с висока ваксинация имали по-ниска смъртност. Само чем ако ваксинацията беше причината, защо там не умират само неварксинирани, ами умрелите ваксинирани са пропорционални на ваксинирания дял от населението? Защо продължаваме толкова полвинчато да следваме ваксизма като религиозна доктрина?

68

Натовеца

преди 2 години

еми кирчо мандата ти е невъзможен тогава :)!Отиваме пак към предсрочни избори

67

Мдаа

преди 2 години

Бате буци изглежда като - цар симеон пред този

66

Оставка!

преди 2 години

Долу правителството на Петков!

65

Анонимен

преди 2 години

Добър ход от страна на Възраждане. Накараха го да излезе напред и да заеме ясна позиция без да шикалкави. Сега се знае кой кой е. Сега е ред на ИТН и те да хвърлят маските. По този начин Възраждане ще останат единствената реална алтернатива на Американските марионетки.

64

Анонимен

преди 2 години

Бой по кратуната на екстремистите. А останалите да се разпръскват с водни струи.

63

Анонимен

преди 2 години

И колко масова трябва да е "масовата ваксинация"? Например като коя държава? Като Куба? Ама там са с кубинска ваксина!