80

Demonaz

преди 2 години

Родните русофили да кажат нещо,а забравих те не са българи. Като толкова обичат блатная защо не заминават на там,а пращат децата си в лошия запад като гумен радев.

79

Анонимен

преди 2 години

До Туйто Другарю, защитаваш тия, които са направили това "филмче". Не, че е изненада, де.

78

Радев

преди 2 години

Ето ме бе!Крим е руски и българската азбука е руска, щом Путин е казал

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 "Ето тук другарите от ЕС следва да се намесят на наша страна." Болшевишкия ти прецедент и куклата му премиер не се "намесват", ЕС трябвало да се намеси. ЕС ви трабва само когато трябва да ви смени памперса. Иначе плюете нон стоп по "джендАрите", нали така?

76

Това

преди 2 години

...не е нищо! Имало е време , когато в Съветския съюз са изучавали че азбуката била написана от...Ленин! Нали Кремълското Жуже иска да възкресява Съветският съюз! Поне в лъжите го успява!

75

Анонимен

преди 2 години

Целта на Русия в момента е разделяй и владей.Същото прави и НАТО. Никой освен нас не се интересува от общата ни история. НАТО се интересува да се настани трайно на Черно море , а Русия да не го допусне.В тази игра правила няма и жертвите/България или РСМакедония/ едва ли имат значение за някой освен за самите тях

74

asd

преди 2 години

къде са ни петоколонниците сега

73

Анонимен

преди 2 години

Московския Улус няма нищо общо със славянството. Неговия генезис е Златната монголска Орда, а днешния путинов Гулаг е нейн сурогат и жалко копие на СССР ! Докато Киевска Русь е повече от три века княжество, то мястото на Московският Улус е бяло петно на картата на Азия. Само за русофилите-фанатици Историята започва от Октомврийската революция !

72

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Болшевиките винаги са били на принципа разделяй и владей.Така са ни разделили 44, така са си поделили Полша с фашистите ***-рибентроп,така се поделя и Европа на срещата в Ялта, и така и ще бъде на Балканите.Нито изтока нито запада нямат интерес от Балканска Федерация.Вижте какво стана с Югославия?!Русия що не се намеси,когато С***Щ разглобяваше Югославия?!?Щото и за тях бе по добре да няма голяма държава на Балканите.Затова я няма и Сан Стефанска България..долни чиифутини.

71

Анонимен

преди 2 години

Ето тук другарите от ЕС следва да се намесят на наша страна. Ама спят ли? Спят... после ще питат: 'Ама какъв ви е проблема с РСМ?'.

70

КОФТИ

преди 2 години

България винаги е била ''независима'' , като се започне , от Византия , от Турция , от Германия , от СССР , ,.. та даже и сега , каквото кажем това стаА !Да му мислят унгарците и поляците които са ''зависими'' ... А СЕГА СЕ ИЗКИХАЙТЕ ПО ТОЯ ВаПРОС !За какво ни е да се дразним със РСМ ?

69

Анонимен

преди 2 години

До Истината - Ти на какъв език си пишеш тук СЛАБОУМНИТЕ коментари ?! Хайде сега целият си Т-П и инфантилен коментар го напиши на родният ти Английски БЕЗ грешка да те видя - И внимавай защото с Английският съм доста добре , а ако искаш го напиши на Немски ,защото пък съм половин Германец ?!

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 "Къде е реакцията на официалната власт?Зеления чорап и кирето." Чакат инструкции от Кремлин.

67

БългАрия

преди 2 години

А родината на Русия е България.

66

Анонимен

преди 2 години

Да, значи преди 1991 година, когато е създадена македонската държава, сме нямали азбука. Аман от евтини провокации!

65

Анонимен

преди 2 години

Къде е реакцията на официалната власт?Зеления чорап и кирето..

64

Анонимен

преди 2 години

До мащабно "Знаете ли , колко ги интересува Русия за България , още повече , че ние сме една голяма НУЛА , по всички показатели , Русия може и без България !" Като за страна, която не "ги интересува" доста усилия полагат, за да ни изтрият от картата на света.

63

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Чест,Вуйчо Ваньо! Коментарът ти е навременен и точен! По мазохистично племе от руснаците няма. А мазохистът винаги го избива на садизъм към този,който му е помогнал с цивилизационен модел и устройство на Държавата. Руснаците окончателно си подписаха смъртната присъда на малкото достойнство,което им оставаше. Жалко е...жалко е ,жалко е,жалко е...И няма да сгреша ако прибавя,че държавата им днес се крепи на откраднатите от нас български архиви. Руска държава никога не е имало. Ето това е истината.

62

Селянин

преди 2 години

Никога не съм ги уважавал ,никога не съм уважавал и турците Едните векове насилие ,другите лагери с насилие

61

Анонимен

преди 2 години

Горчивата истина е, че цялата ви т.н. "1300 годишна история" е изсмукана от пръстите