83

хм

преди 2 години

Едва ли не приятелчетата на Борисов вдигат цената на тока, докато не дойде на власт пак Борисов, техния приятел.

82

Основния проблем

преди 2 години

не е толкова лъжата на Кирчо, не е толкова престъплението на Радев, а това, че всяко от тези действия деморализира гражданите на тази държава. Преди беше ясно - Бойко лъже, краде, чекмеджета пълни - лош е. Сочиш го на децата и им казваш - не правете така. Сега на черното се казва бяло - лъжеш, крадеш, нарушаваш законите обаче ти ръкопляскат - ти се почтен, ти определяш кое е истина и лъжа. Какво да покажем на децата си - че ако си много много лош всичко ти е позволено?!

81

Анонимен

преди 2 години

Винаги съм казвал, че гербавите са комунисти и те го доказват всеки ден. Сега се вижда, че много искат да направят президент ... Илияна Йотова. Това ще е следстивето, ако има отстранявне на Радев. Вицепрезидентът застава на мястото на президента. Така навремето на предателят-марксист Желев му туриха ген. Семерджиев за вице. Ако много шава и не слуша да му спретнат импийчмънт и да сложат на мястото на псевдодемократа Желев 100% комунист, че и партизанин отгоре на това.

80

Анонимен

преди 2 години

За мен никога не е било важно за нищо мнението на възрастни лъжливи като тоя!

79

Анонимен

преди 2 години

Борисов, бе ти не чу ли бе? От САЩ са решили да махат визите за българи! Нещо да кажеш, а?

78

Радев потъва

преди 2 години

Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.

77

ОТК

преди 2 години

До Т К О...По-добре е на зелени отколкото на КАФЯВИ , каквито са на измисленият ''генерал'' , примитивният вожд на герб !

76

Христо

преди 2 години

Ченгесари,доносници,олигарси,и вие техни слуги ,не се напъвайте да лъжете и интриганствате ,няма никакъв смисъл.Истината се вижда -фигурата е некадърник и счупи държавата.Всичко си идва на мястото-бялото е бяло,черното е черно

75

Лольо

преди 2 години

И този ни е управлявал толкова години!? Затова си заслужаваме класацията в Европа. Голяма част от Българите не го разбират. Да не говирим за подръжниците на ГЕРБ, респективно на ББ.

74

Анонимен

преди 2 години

Винаги, когато комунисти дойдат на власт България изпада в тежка финансова и политическа криза. Случаят с Радев и неговото корумпирано служебно правителство не е изключение.

73

ЬЬЬ

преди 2 години

Според соц.проучвания радев има най-голямото одобрение от народа за президент, но той не зачита конституцията и извършва нарушение след нарушение (престъпление след престъпление),а това говори само за едно,че подкрепящите го са съгласни да не се спазва основният ни закон и в крайна сметка България да се превръща в една почти първобитна страна. Такава държава няма бъдеще.

72

Фактите !

преди 2 години

За 13г., Борисов не е казал до сега , НИЩО СЪЩЕСТВЕНО !

71

истината

преди 2 години

Бойко спри! Страх те е и ти личи! Провалиха те под.лизу.рките около теб! Една чистка не направи, позволи кражбите да стигнат абсурдни нива! Никога не е било толкова зле положението, както при теб! Кра.дяхте зверски като за последно! Хайде малко да си посипете главите и да се смирите , че Бог вижда всичко- ЗНАЕШ ГО, НАЛИ????

70

Анонимен

преди 2 години

Това бясно псе не престана да лае.Нито ще се върнеш на власт,нито твоето магаре ще стане президент.Свиквай мутро крадлива.

69

Христо

преди 2 години

Много платени тролчета много нещо тука е

68

ИСТИНАТА:

преди 2 години

Руското протеже РАДЕВ УБИВА БЪЛГАРИЯ!

67

Анонимен

преди 2 години

Мутро, няма как да направите импийчмънт на Радев. Кауза пердута. Може само да облъчваш като черна станция, но слушателите драстичнто намаляха. Времето ти безвъзвратно изтече.

66

пияница мистик

преди 2 години

До БАИКО === Абе защо всички комунисти сте толкова пр0сти и неграмотни като теб?

65

Анонимен

преди 2 години

Този и в Македония ли отиде,да подклажда от там огъня? Дали пак ще цъфне в сараите на Ердоган?? Питам само

64

Анонимен

преди 2 години

МВР съобщи, че отнема лиценза на Делта гард ООД. Преди няколко часа Министерство на вътрешните работи публикува съобщение, с което уведомява охранителната фирма Делта гард ООД за започнала процедура за отнемане на лицензите ѝ за извършване на частна охранителна дейност.Съдружници в "Делта град" с равни дялове участие са Димитър Спасов-Митко Каратиста и Марин Русев, бивш служител на МВР.Борисов беше назначил каратиста в ЧЕЗ, а преди това каратиста е бил шофьор на пашата.