73

Анонимен

преди 2 години

Хайде да си го кажем право в лицата. Кацаров се пенеше и скачаше преди 1 год. Радев му поставиха задача от Брюксел и Кацаров седна чинно и започна да бълва глупост след глупост, все едно е с нов чип. Истината е, че има заповед да се ваксинира населението, ако трябва и на сила. Нещо като фаши интернешанъл! Но най-абсурдното е че се прави от уж комунисти. Всъщност няма леви, няма десни, всички са корумпирани! А цената я плащат хората, с парите си и със здравето си. Проклети да са!

72

Накратко

преди 2 години

Некадърни идиооти.Сега пак ще ги купунате респираторите на тройна цена.

71

Нане

преди 2 години

Ще счупиме държавата, ковиваксъри, ам нема да е ващо...))) Възраждане за България...)))

70

Анонимен

преди 2 години

"Отричането на КОВИД трябва да се приравни с отричането на Холкоста-бърз съд,и при бай Хасан Триногата...да им набие знания ,,в 12 килия на Пазарджишкият..." ....Никой не го отрича бе, набоцкан, едно и също си е!

69

Анонимен

преди 2 години

Тоя е умен като ... на боко.

68

Анонимен

преди 2 години

Бай *** се прави на най-умен от цяла Европа.Той няма да се ваксинира и няма да спазва мерките.Напук на себе си.Готов е да се затрие и родата си също,но правилата не са за него,затова щял да ги бойкотира.Еййй,много тикви в тая държава.А си мислехме,че е само една.

67

корупция

преди 2 години

Това беше и цялата цел. Сертификата е абсурден, следователно налагат локдауна. Искат нарочно да прецакат всичко преди кризата с цените. Целенасочена разсипия диктувана от Евро Комисията, на която диктува САЩ. Но защо козируват нашите така старателно ?

66

Анонимен

преди 2 години

Спасете ваксите, отделете ги в резерват!

65

Нина

преди 2 години

На този и на цялото правителство на Радев какво може човек да каже освен ,че са безотговорни пълни Ид...И -от...И.Цяло лято дремаха, тоя беше отишъл и на почивка ,защото се е ,,преуморил "от работа.Пълно затлачване на държавата във всички сектори.

64

Анонимен

преди 2 години

Значи след 15 дена пълен локдаун (каква хубава българска дума, прави ни да се чувсваме модерни и разбиращи новите технологии, не е като да кажеш затваряне). Изборите се отменят, отсега е ясно. Затова чакаха до последния момент. Ще има и конституционна криза.

63

Анонимен

преди 2 години

Най-голяма зараза разпръскват българските медии. Едно говорят с уста, а друго показват с жестове! Те си противоречат.

62

Анонимен

преди 2 години

Стана 2 години вече бе, как на някой хора не им дойде на ум че вирос има. Който иска да се ваксинира, който иска де се тества, това е личен избор. Едно е вярно болниците са препълнени а лекарите вече са изтощени. Трябва нещо да се прави а не да се отрича всичко. Смъртните случеи са много. Стига сте викали а се вземете в ръце и бъдете отговорни.

61

Локдаун

преди 2 години

За всички неваксинирани. Много бели правят.

60

Учител

преди 2 години

Не искам да работя в среда опасна за здравето и живота ми.Това че родителите не са ваксинирани, означава че не се интересуват от бъдещето на децата си.Защо аз трябва да мисля ,в такъв случай и защо да излагам живота си на опасност.

59

Да се отбележи

преди 2 години

Кацаров е со росоид, Прокопиев и Костов го теслимиха на Радев във служебното...

58

Анонимен

преди 2 години

Ама градския транспорт ще спрете ли? Или там ще продължават да се тъпчат като ЕРД?

57

до Европеец

преди 2 години

Да верваш на медиите акционери в продукта, който ти пробутва,т е висша форма на Ентелегентност. ГоУем си, батка!

56

На Гешев аверите

преди 2 години

В Перник освен с дрога, крадени коли се занимават и с поръчкови убийства!

55

Анонимен

преди 2 години

Продължават с налагането на геноцид над здравите хора

54

Анонимен

преди 2 години

Победител в конкурса за най-глупавия нашенец.