65

Асан

преди 2 години

Конституционалист бил нещо като Георги Марков

64

Нане

преди 2 години

Ми да пробват...))Още сега ме сърбят ръчичките...

63

Анонимен

преди 2 години

Shocking, I'm 'anti-vax.' problem?

62

Бау

преди 2 години

Това е нечие предположение, не се е случило... Прочетете цялата статия преди да се възмущавате.

61

Анонимен

преди 2 години

в бг африканците само кат излезнат със сопите и кирките на българина не е нужно дори да излиза по площадите, най сетне и наще африканци да влязат в нещо полезно

60

Случаен минувач

преди 2 години

Направил съм си вече на компютъра жълта шестолъчева звезда, около 15 см голяма. В центъра й пише с големи букви: АЗ НЕ СЪМ ВАКСИНИРАН. (Размер на шрифта 32). Утре ще я отпечатам на цветен принтер, ще я изрежа с ножица и я закачвам на ризата си. Така ще влизам в градския транспорт, така ще влизам и в магазините.

59

АнонимеН

преди 2 години

До ПЛАНдемия/ КОНСТИТУЦИЯТА СЕ ИГНОРИРА КОГАТО ЕС ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД! ТАКА НАЛОЖИХА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ЗА ЗАКОННИ В БЪЛГАРИЯ ЩОТО ЕС БИЛО ПО ВИСШО ОТ КОНСТИТУЦИИТЕ НА ОТДЕЛНИТЕ ДЪРЖАВИ! ОБЯВИ ЛИ ЕС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ СЕ НАЛАГА МОМЕНТАЛНО НАД ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ!

58

Demonaz

преди 2 години

А,чакайте нали това беше конспирация? Смяхте се,но какво стана? Целта бяха ваксините,а не кромида_19. Хайде напред стадо към края си. Бъдете добри граждани и заведете и децата си хи-хи.

57

Симо

преди 2 години

Ще се имунизирам само и единствено ако бъде изпълнено следното условие: АБСОЛЮТНА И НЕОТМЕННА ОТГОВОРНОСТ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ И ЗДРАВНИТЕ ВЛАСТИ ЗА ВСИЧКИ НЕЖЕЛАНИ СТРАНИЧНИ ПОСЛЕДИЦИ ПРИЧИНЕНИ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПРЕПАРАТА ВЪРХУ МЕН.

56

Здрасти, феодализъм

преди 2 години

Хем ги освобождаваме от отговорност и сами се оправяме с последствията, хем ни задължават. "Общественото благо", което не могат да докажат, колкото ще да се пънат с нескопосаните си лъжи, вече е над конституционните права, а? Я да кажат тогава какъв беше смисълът да махаме кухия тоталитаризъм в СССР и Източна Европа - същото е, но сега вместо "винаги правата" единствена партия имаме диктатура на продажни борюкрати и самозабравили се корпоративни мошеници.

55

Анонимен

преди 2 години

За момента нямам проблеми- спокойно мога да си поръчам по телефона и в определен час ми го доставят у дома или си го прибирам лично на паркинга пред Карефур. В банков клон не съм влизал от 3 години, защото същите услуги- внасяне /теглене ги имаш на банкомата, даже 2 заема ми удобриха без да са ме виждали.

54

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости. Толкова хора дадоха фира от тези инжекции.

53

Случаен минувач

преди 2 години

Хора, свободата и демокрацията не са даденост, те се отстояват! Нима ще позволим нов фашизъм през 21 век?

52

Анонимен

преди 2 години

Нужно е да се ваксинират задължително, само хората над 60 години.

51

Асан

преди 2 години

Нощеска ли го даде интервю то за БНР

50

Do 48

преди 2 години

Ти недей разчита на франсетата да те спасят :)

49

Анонимен

преди 2 години

до 46, ако подменат чл. 29, в бг ще останат само африканци и много понатупани депутати участвали в гласуването му

48

АнонимеН

преди 2 години

СВОБОДНИТЕ ХОРА СА ТРУДНО КОНТРУЛИРУЕМИ, ДОКАТО ВАКСИНИРАНИТЕ ЩЕ БЪДАТ ДЪРЖАНИ НЕПРЕСТАННО В СТРАХ, ЧЕ АКО НЕ СЛУШАТ ЩЕ ИМ СЕ ТУРИ НЯКОЯ ОЩЕ ПОНЕКАЧЕСТВЕНА ДОЗА!

47

Анонимен

преди 2 години

До 45 затова и бързат да ни наложат еврото, напук на всякакви техни правила, защото с еврото оставаме вързани завинаги с ЕС

46

Анонимен

преди 2 години

До Ех ПрофесореМного си прав. Нелогично и смешно е хора които не са се докосвали до спорт и не полагат минимални усилия да се хранят здравословно, да обясняват колко по-здрави ще станем като ни набият някакви експериментални препарати.