32

Анонимен

преди 2 години

До 17Дали има/иска семейство си е негова работа, както вършането на к*врите си е работа на Тиквун. Нас народа това не ни засяга - важното е да изберем интелигентен и читав човек да ни управлява не поредния посредствен профан като последните десетилетия.

31

МЕН

преди 2 години

ВСИЧКИ СА ПАЛЯЧОВЦИ.ТОЧНО ПЪК СЛАВИ ЩЕ НИ ОПРАВИ.ТОВА ДА НЕ МУ Е НЯКОЙ ОТ КОНЦЕРТИТЕ МУ.ПАК СЕ ПЕРЧИ.НО......ПРЕД ПЕТЛЕТАТА.СМЯХ.

30

Анонимен

преди 2 години

Мачкай уееее слафчооооооооооооооооо

29

Анонимен

преди 2 години

Трябва ни премиер който не го е страх от олигарсите.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "МВР шeфът припoмни, чe Бoйкo e зacнeт дa cпи дo 2-3 милиoнa eврo и злaтo." Ко? Кога е станало това, или има още "снимки", за които само Рашков знае? :)))))

27

Анонимен

преди 2 години

Няма значение, какво дрънка това недоразумение на снимката. Фигуранта ще "управлява" и след 11 юли. Сценария е нагласен отдавна,а България тръгва стремително към дъното.

26

Соня

преди 2 години

Има такъв народ- българският. То го крадат, то ги избира. Яде крвнвирши, пак ги избира. Живее на кредит- хайде пак избира

25

Анонимен

преди 2 години

Човека на Слави сега е на почивка в Дубай, но ще се върне за да си поеме поста и да си събере археологиеската колекция дето едни лоши хора му взеха. Така че гласувайте за него и всичко ще е точно.

24

Анонимен

преди 2 години

Тоя с гигантските торби под очите откога стана ясновидец? само такъв не се беше представял. И от кога той определя кой за какво ще става? Нали не го интересува и няма да се меси в политиката? като някои които уж вече не са активни политици а изведнъж цъфнаха отново на политическата сцена казвам ви нещата изтрещяват все повече и повече, щом някои хора решават че този е лицето което ще промени нещата в държавата. не знам, просто много се надявам повечето от нас да имат повече акъл в главата

23

Анонимен

преди 2 години

"Учен, говорел езици", не означава винаги, че има качества да бъде премиер, евроатлантик, демократ. Не са важни толкова дипломите а умението да управлява държавата и да не работи за чужди интереси, руските.

22

Некъф

преди 2 години

Тая статийка е доста подвеждаща. Трифонов никога не е подкрепял на леваците идеите както и пропагандата на хомотата

21

Да залагаме

преди 2 години

Киро-Харварда?

20

Анонимен

преди 2 години

Както обичкновено: Чалгаря избягва да говори директно с избирателите: смесица от невежи изказвания (Тачър била "популист" хаха!), някакви неясни приказки да се подмазва на европейците, и поредните ЛЪЖИ за това какво възнамерява реално да направи (затова и не говори за това КАК и КОГА мисли да го направи). Есонственото хубаво е, че си признава, че е "политик" от типа на Доналд Тръмп: един вреден за обществото елемент и незачитащ нникакви демократични или морални норми.

19

Слави се оа.ка

преди 2 години

Единна гей политика? Ами, гласувайте за Слави.... В Европата всеки сам си решава от кой пол е и дали да си осинови деца. Също, има голяма свобода на словото още от детските филмчета и книжки, които запознават децата с различните видове семейства. Само Орбан с неговите ексцесии забранява такива книжки и филмчета. Макрон с кое му е пример в политиката? И неговата връзка с баба му е леко странна

18

Анонимен

преди 2 години

Най ме е страх точно от такива програмирани мозъци. Много добре изпълняват заповеди без да задават въпроси.

17

Бойко Борисов ли?

преди 2 години

Конграчулейшън е учил и го говори

16

Анонимен

преди 2 години

Славчо сигурно е имал впредвид ***?Хем е учил,хем знае чужди езици,абе с две думи идеалният стар-нов кандидат крадец!

15

Анонимен

преди 2 години

Царя на нискоинтелигенцията се изказа. Еми то ако нямаш никой за премиер за къде си тръгнал бре Слави? А за министри хора имаш ли или напълно разчиташ на БСП?

14

Анонимен

преди 2 години

Да не е некой смотан, че като изкара миналия път онази шахматистка и направо отписах работата... Не знам с къв акъл бяха направили този избор. Крайно неподходящо от гледна точка, че такива като нея до голяма степен са аутсайдери и интроверти, и нямат уменията да говорят с хора, а това значи, че много ще я будалкат навсякъде докато научи правилата на играта. Така че този път очаквам да покажат малко разум в избора и да извадят друг типаж.

13

баба Пена

преди 2 години

Новия премиер ще бъде Шишо Бакшишо