99

Анонимен

преди 3 години

Ген. Радев изчисли, че е много по-изгодно да се закупят Грипени, вместо самолети Ф16. Ген. Радев мисли за вашия джоб за разлика от Бойко Методиев, който мисли да кътка кюлчета в чекмеджето.

98

мюрето на КГБ

преди 3 години

Ей на такива жалки пионки разчитат руснаците за интересите си тука и навсякъде. Жалки, безсрамни, безполезни ама жадни за власт, типичния профил на комуниста

97

Анонимен

преди 3 години

Радев е високообразован във всяко едно отношение-и в техничиски, и в исторически, и дори във филологичен аспект, използващ чист литературен език, за разлика от Борисов и обкръжението му. Бившият Премиер, така и не пожела за 12 години, да се научи да говори правилно, и на обичайните си монолози предизвикваше усмивки на съжалиние.Ще ходиМЕ, ще вземеМЕ, ще видиМЕ, ще направиМЕ...да не говорим за махленските изрази и обиди.И понеже тук цензурират, очаквам и като напишем Борисов, да излиза със звезди

96

Анонимен

преди 3 години

107 Точно обратното, на запад наричат Радев руския човек. Никой не го кани никъде рядко, като президент, това е атестация колко го ценят. Ще хвърли държавата в изолация, в орбитата на Русия, ако му дадем втори мандат.

95

Анонимен

преди 3 години

Кога Радеф играеше белот с проруските олигарси.Борисоф се качваше на МИГ29 и пресрещаше руски нарушители на българското въздушно пространство.

94

Анонимен

преди 3 години

С тези думи предварително си оторизира следващите зулуми, които ще направи под предтекст, че герб са олигархията. Божков ще му издиктува какви да са следващите действия! А с плана за възстановяване какво стана? Не трябваше ли да е първата ви задача или ЕС дискретно са го отразяли вече, защото не искат да бъде подаден от вас! Много вреден и опасен човек! Радев вън!

93

Тиквата от СИК

преди 3 години

Не го слушайте този, заповядайте в къщата в Барселона да ви сготвя Пиле с фурми и суджук за десерт!!!

92

-

преди 3 години

Браво Радев!Класата си е класа!А спрямо менискуса си е направо класика!

91

Омерзен

преди 3 години

До АнонименНе на редовия българин а на редник българин! Редовия бачка , пие , псува и не мисли с главата , а с корема!

90

Анонимен

преди 3 години

102 В 4-месечния курс в САЩ, всички изпратени от държавата, като Радев, са завършили с отличие. Борисов е завършил АОНСУ,специалност пожарожасене. Секретар на МВР, два мандата кмет на София, 3 успешни мандата премиер което мнение се споделя в Брюксел и почти 27 % на последните избори. Далеч е пред руския слуга Радев

89

Омерзен

преди 3 години

До АнонименСигурно си му видял и дипломата със златен медал ! Как пропусна да прочетеш мнението на шефа на НАТО от Англия , който каза че Радев е ненадежден военен!

88

Анонимен

преди 3 години

Ген. Радев ще върне престижа на България и достойнството на редовия българин.

87

Анонимен

преди 3 години

браво радев,чегъртайнародът е с теб

86

Анонимен

преди 3 години

До А бе!- забранете партиите! - те ни разделят на партийни и безпартийни портиди.- не гласувайте за хора - крадци,бандити и убийци!- един е Господ-Бог и няма друг творец на небето и земята.- всички останали сме неправедни и изкупуваме нашите грехове

85

Лошо,Седларов,лошо

преди 3 години

Тука няма работа.Има само за платени бокови калинки в администрациятаи за ай ти спецове ,които работят почти без пари за чужди компании,използващи нашите младежи.Безработен ли си,нищо друго не те интересува освен тоягата.Ставам тореадор срещу инатливи бичета.

84

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

До Капиталист@"Капитализма е най-добрата система"Да, действително капитализмът е най-добрата система, но не в този вид, в който е имплантиран в България.Това не е форма на капитализъм, а на пост-комунистически анархизъм, в който най-добре плуват старите *** - червените динозаври и техните подметки.

83

Анонимен

преди 3 години

77 Борисов ще ги чака на финалната линия.

82

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Пийте една Студена ВодаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

81

Анонимен

преди 3 години

Радев е завършил с отличие в САЩ. Бойко Методиев е учил как се развива мaркуч в гориста местност.

80

фигурант

преди 3 години

С държавата си се гордеем, но с Радеф се срамуваме!