19

Анонимен

преди 3 години

На предните избори не гласувах. Сега ще пусна твърдо за Слави. Спечелиха ме с това, че си удържа на думата и не се съюзи с другите. И с машинното гласуване също. Разбирам че има доста платени коментатори, но това още повече ме мотивира да гласувам за ИТН. Благодаря на троловете.

18

Анонимен

преди 3 години

"...Сега следва контраатаката на ОП и Герб.Тя ще е унищожителна.."4,ГЕРБ голяма реклама си направиха за следващите избори ,рекламата се казва "Градус"! На следващите избори 2мил. избиратели не ви мърдат с новия скандал и разкрития! Смешници!

17

Българин

преди 3 години

Долу ГЕРБ! ОСТАВКА!

16

Анонимен

преди 3 години

Станислав Трифанов и Ристю Иванов ли са спасението на България? Оле Боже..

15

Анонимен

преди 3 години

Какви партии на протеста? Модела "Борисов" не го е измислил Баце, той е от 1990г. само се смевят част от играчите.Сега други драпат за кокала.А миячите на чинии ,таксиметровите шофьори и чалгаджиите пак ще пият бира 2л. за два лева ище люпят семки и ще "оправят "държавата.

14

Анонимен

преди 3 години

Ще поживеем и ще видим. Анализите ще са след изборите.

13

ИСТИНАТА

преди 3 години

СЛАВИ Е КОМУНИСТ!

12

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости е говорил и единият и другия Слави изобщо не се появи в Парламента, не гласува по темата за мажоритарният вот, дори не е ясно дали ще се кандидатира пак - той е много болен, дори за клетвата не можа да стане от стола.Тошко и компания натвориха много злоба, но не и закони с които да подобрят съдбата на населението, не понесоха отговорност, а той се разхожда с коли за 80 000 лева.Сега нови избори. ИТН ще слезе надолу, а Мая въобще няма да влезе.

11

Анонимен

преди 3 години

Паважните ще съсипят България!

10

Капиталист

преди 3 години

Комунизмът на ГЕРБ си отива!Децата ми спят спокойно!

9

Паника

преди 3 години

Дотук с принципите, сега ще умуваме как да останем в Парламента.

8

Електра

преди 3 години

Дали пък тайнствената Мата Хари, не е самата Мая Манолова, защото се твърдеше, че е била влюбена в премиера, но той и отхвърлил мераците с погнуса. Но това не е важно за чалга-мутрите на Маямата и Славина, това не е важно и за Старата мома Дончева, Ристю, Гнома и Купона. За тях е по важно да възстановят закона Ванко-1, и да пуснат червените олигарси на свобода, за да платят служебна победа за бандата около Кауна Радеф и Импексовата БСПдирастия. ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА КОМУ-ФАШИСТКА ВЛАСТ...

7

нищо лично

преди 3 години

Никаква интрига няма. Това е логиката на парламентаризма. Установили са, че пизициите им се доближават или са еднакви по редица проблеми. Опознавайки се по време на разискванията, са се убедили, че могат да водят прилиен диалог. Добре - обществото има нужда от нормализиране на парламентаризма. Това е задължително условие за всяка крачка напред в която и да област.

6

Ненов

преди 3 години

Гарелов, спри се малко! Не ти ли е поне малко неудобно, че си жалък доносник и ченге?! Такива като тебе докараха България на този хал! Няма да ви се отвори парашута, пък от мен да го знаете! Господ ще се погрижи за това!

5

Абе

преди 3 години

За такива като Слави народът е казал "На Сърдитко Петко, празна му торбата."

4

Анонимен

преди 3 години

Хунтата си отива.

3

Анонимен

преди 3 години

Ами имаха месец да се вземат и да разградят модела Бойко Б.Те мислиха,мислиха и нищо не направиха.Сега следва контраатаката на ОП и Герб.Тя ще е унищожителна.

2

GG

преди 3 години

Слави може вече да го е опънал Ицето

1

Въпросът е

преди 3 години

Утре ще празнуваме ли Освобождението на България от мутрите?