49

Анонимен

преди 3 години

Защо Виете на умряло?Нали сте победители,нали не ви бърка някаква си промяна в ИК,нали имате любовта на хората,нали Служебният кабинет не е проблем за вас!За какво е тоя неистов рев?Отиваме на предсрочни избори "печелите ги" и всичко си продължава по старому! Да, Да ама май НЕЕЕЕЕ!

48

Анонимен

преди 3 години

Тоя баджанак на Свиленски,просто му е бедна фантазията с какви шутове ше напусне Президентството след простотийте които сътвори.

47

Анонимен

преди 3 години

Сега Румен Пауър Пойнта да направи бързо и една презентацийка. :D Чакам.

46

Анонимен

преди 3 години

Този паля чоо хептен взе народа за будали. Ами нали с това бързане става още по-прозрачен? КС ще се самосезира. ЕС няма да го остави да си вършее руската тройка кончета.

45

реалнафантазия

преди 3 години

Още ли вярвате, че която и да е партия в този парламент мисли как България да излезе от дъното на класациите? Ще има да чакате още дълго време... :)

44

Анонимен

преди 3 години

Следващата стъпка вероятно ще бъде отмяна на конституцията. То и така мнозинството в парламента и президента не я спазват.

43

Диана

преди 3 години

До Анонимен45Не виждаш ли как е сега? - прехвърля топката, значи...То май тя просто си рекушира от него, както си се беше засилила...

42

До 45

преди 3 години

Ти разбираш ли какъв автогол си вкарваш бе умнико ? Боже каква мало умщина!?!?

41

1950

преди 3 години

ТАЗИ МИШКА ДО ВЧЕРА ВСЕ ВЕТО НАЛАГАШЕ А СЕГА БЪРЗА ДА ПРЕЦАКА ИЗБОРИТЕ В СВОЯ ПОЛЗА!!!!!!ААААААААА!

40

Анонимен

преди 3 години

Бърза защото БСП може и да направят кабинет. Кой знае какво ще измътят? Може и да се застрахова. Защото може и да няма служебно правителство.А няма ли служебно правителство - Радев ще има да връща ресто на мафията. Мафията няма да стои и да го чака още 4г.

39

Мария

преди 3 години

Тоя как съсипва България.Само погледнете какви партии си е избрал да го подкрепят,какъв морален вкус има.Парвеню жадно за власт

38

До 33

преди 3 години

И после пубере???? ......Ще си хапеш д....то ,като се върне онова ,,благоденствие" което ние преживяхме! Само стой и гледай!!! Ама защо и ние да настъпваме пак мотиката заради такива като теб!?!?

37

Анонимен

преди 3 години

ИТН- ИТН (Има Такива Негодници - Излъгаха Тоя Народ)

36

Анонимен

преди 3 години

А някой(гърбавите)обвиняваха президента Радев,че се бавел и тупал топката,е сега как Е?

35

Анонимен

преди 3 години

НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ. Този човек е ялов в главата. Нищо не може да роди. Всичко, което прави е по заръка на олигарсите. Народа няма да му прости. Ще видите скоро.

34

Диана

преди 3 години

Нищо не е уточнено за процедурите при възникване на проблем-как да се действа за да не се загубят гласове или да не се допусне хакване на машините или "прескачане" на камерите или какво да се прави при блокирала машина за да не се изгубят гласовете, натрупани там/ако изобщо има такава функция на натрупване!/..Изобщо са си нужни подробни инструкции и указания,а не да се оставят хората да се оправят кой как може и да изчезнат сума ти гласове..Инструкции какво,как и къде да наблюдават наблюдателите

33

Анонимен

преди 3 години

рундьо вече е мъртвец

32

Анонимен

преди 3 години

Герберската тролска маса и най вече Вожда им са в ступор!Радев по бързата процедура подписа указът който изпраща преялият крадец в небитието!

31

Анонимен

преди 3 години

Борим се за честни избори като променяме изборния закон така ,че да можем да лъжем.Когато ние лъжем е честно защото го правим с благородна цел.

30

До 28

преди 3 години

Здраствуй Путин !........Захапе ли руснакът ,не пуска.Тогава ще разбереш на кого и на какво си казал бай,бай! ...Ние сме го преживели ,ама вие които си мислите че винаги е било такава слободия,ще се усетите като ви влезе!!!