151

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да има правителство , народа няма да ви чака повече , вече сте назначени на работа."Това ако си на повече от 12 годинки ... съболезнования.

150

Ше видите

преди 3 години

Че Слави може да ви управлява, не сте толкова сложни.

149

Анонимен

преди 3 години

Изводи от изборите:1. Ние сме малък, но изключително *** народ.2. Децата закърмени с чалга културата гласуват за чалгари.3. Българската емиграция (гастарбайтери) нямат акъл и за 5 стотинки. Изтичане на мозъци явно няма.4. Българите харесват мутри и мутроподобни (Тиквун, Чалгаря), и си ги избират. 5. Българите са наивни до безобразие и все си избират поредният "цар" (разбирай някой с огромно его), който ще ги "оправи за 800 дни". Накрая той дерибейства, а те са "оправяни" ежедневно.

148

Тошко африкански,

преди 3 години

недей да се перчиш много, защото при нови избори, няма да постигнете този резултат. Сами нищо няма да направите, затова се споразумейте и променете изборният кодекс и тогава се разтуряйте. Новите избори ще покажат кой кой е! Имате 500 хил. гласа, това са нищо и не се заблуждавайте, че ще спечелите повече. Онези които са умни, никога няма да гласуват за чалгаджии!

147

До 189

преди 3 години

Бива ме в сметките :)

146

Анонимен

преди 3 години

До ЕхаКОЙ ТЕ Е ОКОВАЛ ВЪВ ВЕРИГИ ТЕБ , БЕ , КОЙ !!! НЕ ГОВОРИ ПРОСТОТИИ ЧЕРВЕНА ПРАЗНА КРАТУНО !..........Пожелам ти да преживееш геберската "свобода", така както аз я преживях! И да ти избят роднините, така както на мен ми ги избиха!

145

Анонимен

преди 3 години

До Дядо СтефчоЕто почнаха мутреснките заплахи....Браво браво, "ЕВРОПЕЙЦИ"

144

Мдааа

преди 3 години

Ох, забравих: а мая и дб, ако са във властта, ще бъдат изхвърлени с черни чували, бесилки и ковчези! Няма да има прошка за кремълското дуо!

143

Анонимен

преди 3 години

Врме е да управляват хира от ЕГ-тата и МГ-тата с много награди и ордени, завършеюи престижни университвти, скъсали и дори титално избегнали контакта с чалга, рап и мутрения в страната! По-така .. възвишани и добри от останалите.

142

селЯнин

преди 3 години

Като начало е добре да се смени химна на БГ,който е много остарял и не отговаря на ценностната система на младите избиратели на ИТН.А и не само на младите."Едно ферари с цвят червен" е много подходящо.

141

любопитен

преди 3 години

И с какво лицето Тошко е по-различен от лицето Цветанов?Същата злоба и комплексарщина.То не беше командорене на местни структури, нареждане на листи по кефа на шефа, псуване в ефир и прочее.Пази Боже сляпо да прогледа!

140

Анонимен

преди 3 години

Слави е машата на народа срещу статуквото. Нищо повече. Много малък процент от гласувалите за него му вярват. Още по- малък го харесват. Но нямаше друга алтернатива, както винаги и народа избра абсурдното. Тошко май ще се окаже Волен 2.0 подобрена версия. За жалост ще получи повече власт отколкото е очаквал и може да контролира.

139

Мдааа

преди 3 години

Вече може да се усети всенародната любов към дългия като политик! Много омраза от самото начало, не е на добре...

138

Иво

преди 3 години

Toя рошавия на снимката ако трябва да ни представя в Брюксел скоро време,клета майка Българийо!

137

избнирател

преди 3 години

Забранете на Тошко да говори-колкото повече си отваря устата , толкова повече си затваря вратата. В парламента има 6 партии - на тези които управляваха и на тези които протестираха.Трябва да има правителство , народа няма да ви чака повече , вече сте назначени на работа.Затова вадете програмите и се обединявайте върху 5-6 важни за България неща .Поне до есента. После ,избори 2 в 1 ако се налага. Стига вече панаири.

136

Анонимен

преди 3 години

"За ДБ са гласували 18% от всички с висше образование, а за ИТН - 16%. Съотнесено към резултатите това означава, че за ДБ за гласували два пъти повече висшисти птколкото за ИТН."Сложна сметка си направил, че да го изкараш това ....

135

Тошко

преди 3 години

Вече им се кара.

134

Анонимен

преди 3 години

До 169През 2009-а, Борисов вече беше избутал един мандат като кмет на София, така че не съм сигурен, каквобискаш да кажеш...

133

Анонимен

преди 3 години

Тошко, знаеш ли какво стои зад тези проценти, които си споменал? За ДБ са гласували 18% от всички с висше образование, а за ИТН - 16%. Съотнесено към резултатите това означава, че за ДБ за гласували два пъти повече висшисти птколкото за ИТН. Сиреч, много правилно са фо казали ДБ. За вас гласуват чалгарите. Ама ти си толкоЗ ***, че не можеш да го проумееш, но пък вече си депутат....

132

Анонимен

преди 3 години

Гейберски пръдни.Повсеместно.Денонощно.