95

Анонимен

преди 3 години

В България даже не знаете какво се празнува днес.

94

отрова радевска

преди 3 години

По време на твоя любим комунизъм 3ти март не беше български празник. Беше забранен в името на сбърканите ви комунистически идеали. Сега нямаш право да се катериш там и да говориш за свобода. Негодник !

93

Анонимен

преди 3 години

Цар Александър II на Русия се възкачва на престола на 19 февруари 1855 г. (03.03. нов стил).На 19.02.1861 г. подписва декрета за отмяна на крепостното право.

92

К. Ш.

преди 3 години

Този мръсем червяк, тоя низък робТоз позор на Бога, туй пятно на храма... Тоз човек безстиден със ниско чело, пратен на земята не се знай защо... ... И чието име не ще споменаот страх мойта песен да не оскверняи кого родила една майка луда, който равен в ада има само Юда. Фърли в плач и жалост цял народ тогаз! И тоз човек йоще живей между нас!

91

Анонимен

преди 3 години

Тоя пpocтак не е ли под карантина щом жена му е болна? Къде е тръгнал да си развява гз и да заразява хората?

90

от Шипка

преди 3 години

фигуранта - така наречения президент , не спира да лее злобата си . и в днешния ден не пропусна да си прави предизборна кампания . този е срам за държавата ни !

89

Комуниста

преди 3 години

Абсолютен б$оклук!

88

Айде за Гинес!

преди 3 години

Браво бе, 101/93 поста за 30 минути! Представям си как са стоялли с навирени дирници в къс куршумен старт и са хукнали да драскат стереотипните си опуси при сигнала!Намойте така бе, ще разорите Боко, то известното шкафче ще свърши!

87

Истукан

преди 3 години

Бас ловя, че този ще направи партия след като му изтече мандата.

86

Анонимен

преди 3 години

Руснаците освободили земите ни от турците...като ни окупирали и задължили много. Съгласно Райхщадското споразумение, 1876, Австро-Унгария и Русия се съгласяват, че ако се стигне до териториални промени или разпадане на Османската империя, създаването на голяма компактна славянска или друга държава е изключено....голяма...компактна...държава...изключено!!!Страшна "свобода" са замисляли предварително, и дали на България!3.03.- 19.02. стар стилподарък от руската дипломация към цар Александър II, който се възкачва на престола на 19 февруари 1855 г., а през 1861 г. на същата дата

85

Анонимен

преди 3 години

До 93 допитванеМи аз да те допитам. Ако трябва да избереш дали да си поробен от турците или от руснаците ти кое робство ще избереш.

84

Анонимен

преди 3 години

Свободата не е само Шипка и Орлово гнездо. Свободата е във всеки от нас. А дори и в най-малките селца има хора дали живота си за нея. Затова може да я почитаме навсякъде.

83

Анонимен

преди 3 години

До УжасенаА аз съм ужасена че има такива ужасени като тебе, без капака мозък. Щяла да пренаписва историята, как ли не! история не се гласи според хорските любови и омрази тя е такава каквато е в действителност и колкото ида не им се иска на някои тя ще остане такава . Ако англичаните бяха дошли да ме спасят щях да съм благодарна на тях, но не би - напротив те си бяха дупе и *** с твоите поробители, глуп...ке. Омръзна ми от хорската глупост.

82

ДОПИТВАНЕ

преди 3 години

З март 1878 година сключен договор с който се ОКУПИРА БЪЛГАРИЯ ОТ РУСИЯ. Въпроса е СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ЧЕ ПРЕЗ 1878 ГОДИНА РУСИЯ И ИСКАЛА ДА НИ ПОРОБИ? Да + Не -

81

Бай Баяни

преди 3 години

Така де, дела трябват. Нови пътища,тунели,спортни зали, реновирани училища,манастири и църкви,водопроводи, разширение на метрото, нови локомотиви,автобуси, трамваи, детски градини и т.н. Не празни президентски речи, които разединяват нацията. Поклон пред жертвите паднали за Свободата на България.

80

анонимен

преди 3 години

Нищо ново от президентството, като миналата година! Ако в БСП и президентството си мислят, че са по-патриоти от другите българи, които не са се качили на Шипка, е жалко!

79

Анонимен

преди 3 години

Ей съсипа ни новата година с политическата си реч,а сега ни съсипва и националния празник. Няма спирка. Кой му е забранил да ходи където и да е. Какво се прави на ударен.В цял свят всички събрания на открито са забранени.Тук се отмениха само Официалните чествания на Шипка.Няма как някой премиер освен в Северна Корея и Зинзибар да излезне и да каже -вирус няма,събирайте се спокойно на групи.Но явно има такъв президент който с нелепите си изказвания да ни нареди до горепосочените държви

78

Решетников

преди 3 години

Радьо,а онова дебело ченге от ДС и виден мултак,дето ти е баш съветник...що не беше до теб днес бе ***?? Дела трябвали..трябват я ,а не простотиите то да слушаме..Сигурно изпозарази поне 10- на души

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Щото са все деца и братчедчета на познати и роднини.

76

Анонимен

преди 3 години

А ве, защо нито един гербер? *** мн рано се изнесла за да не бъде засечена от народа