97

НФСБ

преди 3 години

Никой не е над закона Те това му казаха американците на радеф, Черепа, маядълбоката, ниновнаИМПЕРКСОВА, рамаданКЪНЕФ, Ц ВАСИЛЕФ КТБ-ТО и т.нТа " подкрепата" за " протеста" от США се заключава в мощен среден пръст за престъпниците, просто е!

96

Анонимен

преди 3 години

Ай ляйк Америка!

95

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

ДА НАПРАВИМ НОВА ПАРТИЯ ИНАЧЕ ПРОСТО НЯМА ЗА КОЙ ДА СЕ ГЛАСУВА НИКОЙ ОТ ТИЯ ДЕТО СЕ ПРЕДЛАГАТ НЕ СТАВА И ЗА ВНС ВНС ЗА НОВА КОНСТИТУЦИЯ РЪКОВОДСТВОТО НА ВСИЧКИ МАГИСТРАТИ И ДЪРЖАВНИ МЕДИИ КАТО СЕМ БНТ БНР БФС И ТНТ ДА СЕ ИЗБИРА ОТ НАРОДА И ДА СЕ ГЛАСУВА ОНЛАЙН А НЕ ПО ТОЯ СТАР НАЧИН С БЮЛЕТИНИ И ПРОТОКОЛИ НЕ МОЖЕ 10 20 ЧОВЕКА ДА ИЗБИРАТ ПОСОЧЕН ОТ ПАРТИЯ КАНДИДАТ КОЙТО ДОРИ НЯМА КОНКУРЕНТ ТРЯБВА НАРОДА ДА ИЗБИРА ОНЛАЙН

94

Анонимен

преди 3 години

Още когато излязоха снимките казах, че му биха шута покровителите.

93

Българин

преди 3 години

Сайтовете и телевизия на Бойко започнаха да въртят опашките !Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

92

четящ глупостите ви

преди 3 години

До АнонименДо Анонимен май че друг в държавата е руската пионка

91

Анонимен

преди 3 години

Много добре сме разбрали! Прочети увода, в който се казва, че всеки народ има право на протести!Така че дали имат предвид Радев, а ***?Тиквата ще е в затвора скоро. Ако не стане някой нещастен случай с него.

90

Анонимен

преди 3 години

На тюфлекa му биха един дебел шут в гъ3a.

89

Анонимен

преди 3 години

Пак да обясня на *** кратуни какво значи да четеш един документ на дипломатичен език. "Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ .... насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона". Та това означава, че има разделение на властите и не може президентът да сваля прокурори и правителство, не може и да призовава тълпата да прави преврат.

88

причината

преди 3 години

Змията хапе най-силно, когато знае, че умира....Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг в сряда на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение.. На следващия ден започнаха спонтанните протести ......

87

Анонимен

преди 3 години

Добра новина! Едно уиски за нашите американски приятели.

86

Доктор

преди 3 години

Е, червеногъзите никога не са се отличавали с интелект , та да разберат значението на " Никой не е над закона ! " . Те още живеят с Маркс и Ленин. Тъжно е, толкова пари са потрошили на народа да ги издържа да учат ! Но те учиха в Москва , а там няма мисъл, има нареждания за всичко. Ако трябва и ще легне с баща си или ще оправи майка си, но остава комунист до края !

85

Анонимен

преди 3 години

Картинката е ясна. Новата Студена война е в ход, а Путин и Тръмп са си разпределили териториите. България отново е причислена към руската сфера на влияние. Единствено Европа може да ни помогне в такъв момент, но в лицето на къртици като Меркел(ЩАЗИ) и Макрон(Ротшилд) не виждам как ще стане.

84

Анонимен

преди 3 години

Когато американците ни заговорят за демократични ценности.Не е добре.Да те ни дадоха тази система, и се кефят на нея много , просто защото те са гросмайсторите на тази система а ние сме аматьори и могат да ни разиграват в тази игра както си искат.Естествено че това е любимата им игра, няма държава в света която да е успяла да вземе дори една малка победа срещу САЩ в играта демокрация.Китай не се броят те играеха по друга система, а Русия също Путин смени играта още са му сърдити за това.

83

Анонимен

преди 3 години

Ко става с днес. Ценцура яка допреди ден, сега обръщат. Страх лозе пази казват. Предполагам следят нещата и виждат че отиват на зле и ще се извъртят. Обаче е късно

82

интересно

преди 3 години

В колко часа след полунощ да се очаква брифингът на Борисов ?

81

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Каракочев,пардон Каракачаноф и той ли ще си...ходи.Ще ми е...мъчно за него.

80

Амбасадата

преди 3 години

Това беше краят на 11-годишната Диктатура на Мутрата.

79

Анонимен

преди 3 години

Боли го Бойко пачките евраци в чекмеджето де и аз да съм така гонен.Глпаците ще са така до следващия и все едно и също.!.

78

Анонимен

преди 3 години

Баси чувствам се така както когато Горбачов духна под опашката на бай Тошо. Не мога да повярвам че няма да гледаме джипката и Шехерезада