57

Totenkopf

преди 3 години

А иначе пари за багери по планините и морето има! За болниците НЕ!

56

Анонимен

преди 3 години

Бойко си мисли ,че всеки *** трябва да има мозък и съзнание...Какво друго очаква от 50% хора със стадно поведение , които като видят отворена врата и от нея дъни чалга на max... веднага да юрват към нея?Ще ми разчита наума и манталитета на хора без акъл...

55

IT man

преди 3 години

Да направят маски с уай-фай или с блуу-тууф да се свързва а апп на айфона с ей-ай и машийн лъънинг и даже с диийп лъънинг такова, със актив интилиджънт протекшънт агейнст да вайруса!

54

Анонимен

преди 3 години

Ти одавна си без маска-и в прекия и в преносния смисъл.И без дрехи си дори-засега само в преносния смисъл.

53

i'm

преди 3 години

Абе последните години не съм фен на Борисов и управлението му, но въпросът му е МНОГО точен и казва истината за българите. Българина трябва да го държиш като куче на каишка, не можеш да разчиташ на самодисциплината или самоконтрола му.

52

Доцент Мангъров

преди 3 години

...Де Факто ТЕЗИ МЕРКИ СЕГА по настоящата Логика на Другарят Борисов и всички други "специалисти" НИКОГА НЕ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДА БЪДАТ СВАЛЕНИ по простата причина , че ГРИПНИ ВИРУСИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА ... И е имало !!! МЕРКИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВЕЧЕ ДО ЖИВОТ ! Никакво СВАЛЯНЕ! Всяка година и преди "Короната" има , за съжаление , хора починали от Двустранни Пневмонии предизвиквани от такива вируси. ПО ЛОГИКАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ - НИКАКВО СВАЛЯНЕ НА КАРАНТИНА И РЕСТРИКЦИИ, защото вируси винаги ще има !!!!!!

51

2LOOP

преди 3 години

Абе ТОЯ НЕ ГО ЛИ Е СРАМ ДА СЕ ПОКАЗВА ПРЕД НАРОДА.ЕГАТИ ДЕБОЛОКОЖОТО НАГЛО ЧОВЕЧЕ

50

Анонимен

преди 3 години

Ти тогава за какво си ни, бе д.у.п.льо, да търкаш гумите на джипа по магистралите ли?Ние не живеем в джунглата, водим се някаква държава със закони и отговорност на тия дето ръководят. Като всеки сам се оправя, сега като разпределят милиардите от ЕС дай ни ги на калпак всеки да си харчи, както прецени, а не мутренската шайка да ги окраде!

49

към к.36

преди 3 години

Извинете: не САП, а САС - софийски апелативен съд, въззивната инстанция на софийския градски съд.

48

Анонимен

преди 3 години

тоя народ ако можеше да мисли ти никога нямаше да си премиер

47

Анонимен

преди 3 години

истинската криза ще настъпи догодина.Който си напълнил шкафчето напълнилкойто не е, да му мисли

46

Е

преди 3 години

Явно и народа е повярвал,че е крайно много опасен този корона вирус.А корона вируса го има от 2014 год. Измама за лековерните е.Има някакъв вирус,но е като всички останали вируси

45

Жоро

преди 3 години

Прав е човека. Ние си търсим белята и разчитаме, че ако се заразим ще ни спасяват. Никой няма да ни спасява защото вече медиците са на предела на силите си. Не е Бойко или ГЕРБ проблема. В чипа ни е проблема. И да чакат някакви пари от ЕС те ще са за щетите от вируса. Ама ако сме изгорели в епидемията на кой му пука за някакви пари. Носете си маските. Като сте под земята никой няма да пита близките ви- АБЕ тоя от ГЕРБ ли беше или от БСП/БКП.

44

факт

преди 3 години

В ЕС,Турция,самите граждани се пазят и контролират и ако видят нарушител го гонят и викат полиция и така спасяват животи. А у нас виждаме нарушители без маски в транспорт,магазин и гледаме и мълчим е вируса ни превзема заради простотият.а ни.

43

Анонимен

преди 3 години

Тоз пак ли се показва много загрижен, да не наближават избори или нещо да му е увехнал рейтинга. Нема му четем монолозите всеки ден, ако има да се изповядва ние не сме попове.

42

Позитано - НАПОМНЯНЕ

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите и за някои довечера няма да има плащане. Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

41

ПО-

преди 3 години

ГОЛЕМ ДРУГАР ОТ БОРИСОВ НЯМА

40

Анонимен

преди 3 години

Само това ли могат да измислят учени, професори, академици, лекари, милиарди за медицина - изолация и носете маским както през средновековието. За какво са ни тогава тези академици, учени, и за какво харчат милиарди от нашия джоб?

39

Анонимен

преди 3 години

До Шефа от ШефилдНе ти се казва това в статията, а че трябва да спазваш елементарните мерки. Голям мъжага, ще му падне нещо ако стои на дистанция и си дезинфакцира ръцете. Пък маска не можели, ама верига като от тоалетно казанче сигурно нямо проблем до се овеси.

38

Доцент Мангъров

преди 3 години

Ще е изключително добре Другарят Борисов да отговори първо на най - важният въпрос : ОТ КАКВО ПО - ТОЧНО ДА СЕ ПАЗИМ ?!?! ... Защото ако ще ТРЯБВА да се ПАЗИМ точно и конкретно от настоящия грипен вирус , известен като "КОРОНА" ще ТРЯБВА ТОГАВА и зимата , когато излязат и всички други видове грипни вируси МЕРКИТЕ ДА БЪДАТ АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ !!! ..... Защото те са хиляди видове и всички сами по себе си са опасни за хора със съпътстващи заболявания и слаби имунни системи !!!!! ......