45

Анонимен

преди 4 години

Годжи, тия осмината са със сериозна симптоматика, а днес още осемдесет са случили на лош xepoин и принципно са пътници без никакви надежди. Що няма щаб и за тях?

44

Анонимен

преди 4 години

8 от тях са със сериозна симптоматика и са на възраст между 20 и 50 години________Сериозна симптоматика :) шапкар

43

Генерал Мутафчийски

преди 4 години

Аз вече умрях. Тоа плешивия е мой двойник-андроид.

42

Тонката

преди 4 години

В Щатите бензина на цената на водата:):):):)26 цента литъра:):):)

41

Анонимен

преди 4 години

Много е важно да ни мачкат и да няма лъч надежда, или оптимизъм!Този е крайно противен индивид.

40

Анонимен

преди 4 години

Ей, спуках се от смях. Някаква "журналистка" искаше щаба да плаща телефона на възрастната й майка и освен това твърдеше, че в Карнобат хеликоптер пръскал срещу коронавирус. Ха ха ха

39

нмс

преди 4 години

със птичия грип не станаха нещата,после измислиха и свинския,ама и с него удариха на камък...после еболата...но за съжеления и там бяха неуспешни опитите...но виж с короната ,там удариха десятката..това са го наумили още преди десет години,но с предишните вируси не им се получиха нещата...еи сега успяха,може да са доволни вече

38

Анонимен

преди 4 години

Вече не знаем на кой да вярваме. Господ да ни е на помощ.

37

Анонимен

преди 4 години

Тия "мади хора между 20 и 50 години" (ха-ха), сигурно преди да се заразят са били в перкфектно здраве, без съпътстващи заболявания, спортисти, или поне спортуващи, непушачи, неупотребяващи алкохол и редовно следящи здравния си статус, нали Генерал Годжи???Съвсем ни взехте за амсалаци!От препиване, от цигари и от наркотици си отиват много повече млади хора!

36

Анонимен

преди 4 години

Сега съобщиха по радиото в Германия - взимат 150 млрд ? кредит за спасяване на икономиката като първа стъпка, а после ще има още. Нашите бачкери да плащат цял живот данъци и осигуровки. Това е номера с короната, който не е разбрал.

35

Анонимен

преди 4 години

До 25Потопи си главата в тоалетната. Че лошо за всички иначе.

34

Анонимен

преди 4 години

Ваксина до година .Нечакайте сега да излезе.Седа трябва строги мерки

33

Анонимен

преди 4 години

Не са ли за отклоняване на вниманието? Оказа се че миналата седмица имали 4 млрд плюс тая седмица имало 8 милиарда минус и тряя да дръпнат още кредити.Значи са гепили 10 милиарда за 1 седмица.*** по 850 млн на ден.Много му се дигна тарифата на супер Бойко Борисов ще можете ли да му платите?

32

Анонимен

преди 4 години

Много рядко, но се срещат умрели и от друго. Например днес 290 бройки. За у Бг-то става въпрос. Единствения шанс да вдигнем бройката е да шашрдисаме и без това полупобърканото население. Затова - давай генерале!

31

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТабе те в Русия до оня ден твърдяха че имало само 20 заразени и 10 излекувани :) по днеска станаха над 300 и то при пложение че оня ден изпратиха тестове по регионите

30

Днес също

преди 4 години

По цял ден се жабуркам с червено вино и ракия. На масата има винаги малка чашка и си пия по глътка от време на време. По 1 шише вино на 3 дни и 1 бутилка ракия на 5 дни. Такава е равносметката.

29

Тонката

преди 4 години

до 21 Нещо ново?:):):):)Че те винаги са така другарите:):):):)

28

Анонимен

преди 4 години

До всички паникьори и другите изпаднали в дълбок страх:Стана ли Ви ясно,че Новият Световен Ред се разгръща пълномащабно, благодарение на Вашето обезумяване и неспособност да виждате по-далеч от носовете си?!Така,че ако си мислите,че някои (в случая световните власти да ги нарека) ги е много грижа за Вас,дълбоко се заблуждавате! На един определен кръг от хора им е нужно точно това,а именно,да изпаднете в паника,да се затворите,да избягвате всички и така попадате в капана на изкуствената изолация.Това е първата фаза - да Ви затворят и да гледате 24/7 ТВ, откъдето ще бъдете облъчвани негативн

27

Fax from Kazan

преди 4 години

Значи ако имаме температура и кашлица кво да правим?

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21,рублата я фана коронавирОса, разпусна се работата, съкратиха много хора в щаба. Вече няма кой да им дава опорки и се излагат безпрецедентно.