100

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо тези Тонка и ХА- ХО толкова се радват, че са загинали хора, защитаващи Родината си от главорезите на Алкаида. Имало и руснаци...Елементарни русофоби...

99

Не извратен тип

преди 4 години

Българи,уважавайте съседите си и руската прокоба ще се счупи.Във момента Ердоган спасява България като поема ударите като голям брат.Българските граждани спят спокойно заради Ердоган,Ердоган който няма да допусне малцинство равно на турското в България

98

Анонимен

преди 4 години

нито един път Турция не е победила Русия във военни сблъсъциТова не е вярно.

97

Патриот

преди 4 години

От къде мога да си купя пропаганда Веле в хартиен вариянт ,запасявам се с тоалетна хартия за корона вирусът:)

96

Анонимен

преди 4 години

104, дрън, дрън - пляскаш пълни глупости. Първо се запознай с фактите, после славославяй турците.Щели по два Анка на ден да произвеждат?Пълни глупости.

95

Анонимен

преди 4 години

Или мутрата приема условията или идват хиляди радикализираниНе си турчин. Турчин в огьн бензин не хвьрля.

94

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че пред Путин всички лидери от Европа, Сащ, Турция изглеждат като аматьори.Да, затова в Русия минималната е почти наполовина на българската, другите дори не ги споменавам. Халал да им е тоя експерт :)

93

Анонимен

преди 4 години

Само дето същата Русия ви е била 8 пъти на война и е намалила територията ви над 50 пъти_____Да като съберат всички страни от Русия до БългарияРусия никога не е воувала самостоятелно със Турция!

92

Анонимен

преди 4 години

Не позна. Русия е била Турция точно 16 пъти при различни войни и нито един път Турция не е победила Русия във военни сблъсъци.Това са фактите.Вероятно така ще стане и сега.Нека почакаме и ще видим.

91

Касапин

преди 4 години

И към 90 байрактара както и още ТРИ други модела в сериозни количества .Впрочем TAI за ден могат да пуснат по две Анки тъй че голям праз дрон два ...а двайсетина асадоруски танка и Сау си заминават ежедневно ...

90

rusnak

преди 4 години

Свидетели сме как за пореден път Турският ид/иот си играе с огъня, а Русия за сега търпи да не му раз/маже мутр/ата. После пак всички ще ски/мтят защо ял ша/марите.

89

Анонимен

преди 4 години

Е как е диктатор след като е избран ит народаИ Чаушеску се избираше от народу.Както Крим избра Сибир.

88

Анонимен

преди 4 години

Ха, ха, ха ... ще купуваме вече само от САЩ, прехвалениет Пейтриът, та да ни служат за украса. Ще ги наредим заедно със "златните" смолети, та като почнат да падат ракетиет наоколо, да служат за фон. Те само това могат - да служат за фон и да присъстват, както стана в Саудитска Арабия.

87

Киро Х26610

преди 4 години

"пише Дойче веле." = Фейк Нюз.

86

СУ 34

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААСамо дето същата Русия ви е била 8 пъти на война и е намалила територията ви над 50 пъти.

85

Анонимен

преди 4 години

Къде са Арматите, ядрените крилати ракети, и свръхзвуковите Кинжали, нещо не се виждат. Руснаците са уплашени до смъpт, иначе щяха да изпратят сватбарската по всички възможни азимути наколко недоносчета Калибр по Идлиб, но знаят че след това трудно ще се намери жив руснак в Сирия и затове не смеят да рискуват.

84

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Вова с теб сме, мачкай ..._____Ердоган мачка десет за един и ако не е повече;-)

83

Не извратен тип

преди 4 години

Етническите турци са най голямото мнозинство след Българите във България и имат право да учат турски език във училищата,турските сериали могат да си ги гледат и през интернет,но културата и езика небива да се забравят.Или мутрата приема условията или идват хиляди радикализирани които ще си извоюват правата за година

82

Касапин

преди 4 години

То сега се почва ...Стъмни се Дроновете са в стихията си превъзхождат с нощните си мерници всичко руско еле пък сириско

81

Анонимен

преди 4 години

Истина (лъжа) имаш ли идея какво са 100 танка?Фабрики за химическо оръжие и останалите глупости, които си наредил?Пиши направо, че са унищожени и сто звездолетаПоловината кадри, които пусккат турците ги хванаха, че са снимани в Либия. Освен това, турците имат общо 10 дрона Анка, от тях годни да летят са 6 броя и от тях вече три са свалени. При това единия го свалиха техните джихадисти, защото са маймуни с ПЗРК в ръцете.Тече пропагандистка война, лъжи, инсинуации, надхитряне, това е.