15

Анонимен

преди 4 години

Абе мисля че още всички сме балами тоя си купи фабрика на 9ти септември мислил за народа глупости и май е поръчан

14

ГЕШЕФТЧЕВ

преди 4 години

на теб ти трябва не психолог, а ПСИХИАТЪР

13

Анонимен

преди 4 години

Я по- спокойно, няма нищо ново под слънцето. Ясно е, че мутрите си ги мерят. Гешев голям го вади, дано не се окаже мек.

12

LosHo

преди 4 години

Прокуратурата става смешна и жалка. Всички "акции" стават след скандал, добре режисиран. Така такива знакови разследвания се провалят, хората се покриват и се смеят публично на държавните ни власти. Няма я изненадата ! Или всичко е един добре нагласен сценарии или хората от Прокуратурата са 100% некадърници !

11

DDD

преди 4 години

Ванка, така както продължаваш да ръсиш бисери, няма да се учудя, ако в скоро време някой ти осигури музикант, да ти посвири!... Нещо много отворен го раздаваш напоследък!... Да няма играчка-плачка?

10

АНТИ

преди 4 години

Божков да помнизакона Омерта,ако тръгне да прави,разни маневри !

9

Анонимен

преди 4 години

Гешев, за гъби ли си тръгнал с тия дрипи? Или на лов?

8

Реалист

преди 4 години

Конкурентна борба между различните кланове на мафията. Тук обаче май има и борба и вътре в клана ГЕРБ.

7

Анонимен

преди 4 години

Згази лука и сега му трепери под лъжичката да не се прави на умен а да каже какви доказателства има *** ние знаем никакви само доноси и свидетелски показания с Валврката са взели оари от Efbet и се увартеха между другото и на Божков не му прави чест да се крив.

6

Тони

преди 4 години

Чест и великолепия господин Гешев ! Само за някоилко седмици свьрши повече работа, отколкото други за десетилетия ! Пълна и безрезервна подкрепа за господин Гешев !

5

Анонимен

преди 4 години

Гешев, ти си за психолог, даже за психиатър!

4

xmmm

преди 4 години

добре де, избягал един богаташ който бил крал, ама не виждам да се тревожите че сме избягали 2 млн българи - здрави, млади, лекари, инженери, сестри и без да сме крали, а бягаме. Що така бре? а някой да ми отговори на тоз въпрос. Аз за тоя ли да се притеснявам или другаря Бойко да ми обясни тия 2 млн кат не са крали що са избягали. Щото другари мутренската държава ни краде нас и бедните и богатите, тя е баш крадеца на кра дците, ей го работя, а джоба ми празен, само сметки за ток, вода, телефон парно данъци смет и каквото се сетите, от високи по-високи.

3

???

преди 4 години

Иван Гешев: Ако трябва, ще осигурим на Божков некролог ... защо ли го прочетох така?

2

Анонимен

преди 4 години

Захари и Рая също трябва да бъдат арестувани и да се установи какви пари и бонуси са взимали от Божков , защото и те са част от неговата групировка като зарибяват хората всеки ден да им купуват билетите станаха милионери карат скъпи коли за 100 бона а Рая постоянно пуска снимки в фейса от някоя екзотична страна .

1

Анонимен

преди 4 години

Този не си тежи на мястото и е не уверен. Когато говори пред журналистите за Черепа гласът му трепереше и заекваше.