23

Анонимен

преди 10 години

В ДРУГИТЕ МЕДИИ ПИШЕ ЧЕ УКРАИНСКИЯТ ЗЛАТЕН РЕЗЕРВ ЗАМИНАВА ЗА СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ

22

Анонимен

преди 10 години

Ето още една манипулация от страна на руските медии за 5-те милиарда!Украинците се радваха много когато Янукович заяви, че Украйна ще се присъедини към ЕС, но 1 седмица по-късно той се отметна и заяви, че Русия ще дадат 15 милиарда заем на Украйна!Веднага след това Украинците се вдигнаха!Ако Янукович не се бе отметнал от думите си.. сега нито сблъсъци щеше да има в Украйна, нито нищо!

21

Радо

преди 10 години

Путин е победител и умен човек той си знае работата,то стой и гледа как запада безпомощно се гърчи от страх.........

20

1_българин

преди 10 години

Чехите и словаците се разделиха като бели хора и никой не разбра. Ама никой не им се месеше. Сега защо не се разделят и всеки по своя път. Чрез референдуми преговори и т.н. Крим и източна Украйна са си били винаги руски.... Да се отделят и толкоз. Католиците и милеещите за Бандера отделно и това е....

19

Анонимен

преди 10 години

Каква война, това е безумие. Ако Руснаците се готвят за ядрена война и виждат Европа в руини това ще е най-голямата глупост извършвана от човек след времето на Хитлер. Ясно е че Русия няма как да спечели такава война. Ясно е че катастрофата след такава вайна ще е колосална в пъти повече отколкото войната на Хитлер. Руснаците се притесняват от пистолет в слепоочието а не се страхуват от ракета в слепоочието. Ще хвърляме атомни бомби, САЩ и те ще ни хвърлят бомби!? Нима така лесно ще затрият света

18

Анонимен

преди 10 години

да гледаме руска телевизия в петък,после в понеделник,след това вторник и така ......до пълна целоседмична и денонощна

17

Анонимен

преди 10 години

чакай сега..ние прабългари ли сме или славяни ? уточнете се русофилчета

16

Анонимен

преди 10 години

И Россия и Бог с нами!!

15

Брат Пит

преди 10 години

до вива евро. Ако имаше някаква поне слабо икономическо познание щеше да си наясно че САЩ в момента имат изгода долара да е обезценен.

14

Последен шанс

преди 10 години

Сега е момента българският народ да покаже на света че все пак имаме нещо общо с гордите прабългари и да надигне глава!!!!!Или да замълчи навеки до заличаването ни!!!!НЕ НА ЕС!!!НЕ НА *** НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!НЕ НА ОБРИЧАНЕТО НИ НА МИЗЕРИЯ!!!!ИСКАМЕ СВОБОДНА И ГОРДА БЪЛГАРИЯ!!!!НЕ НА МОНОПОСЛИТИТЕ!!!КОИТО СИ КУПУВАТ *** (ЕНИЧАРИ) ЗА ДА ВИ ОБЛЪЧВАТ!!!ОЩЕ ЛИ СЕ НАДЯВАТЕ НА ЕС ???????

13

Анонимен

преди 10 години

Война в Украйна ще разбие Русия на 15 държави ! Тогава, ако още сме живи, нашите русофили ще се чудят на кого да се слагат !

12

Анонимен

преди 10 години

To vyobste niama miasto za komentar tuk... Rusia prosto napada nezavissima dazhava bez nikakavo osnovanie i pretekst. Taka che zasto govoriat "ako zagubiat Ukraina.."?!! Tia da ne e tiahna?!?!

11

Анонимен

преди 10 години

Нахлуване на руските войски в Абхазия преди години, а днес руска агресия в Украйна и засилването на руската военна активност в Калининград - руски анклав, разположен между Литва и Полша! Защо ли тези събития ми приличат на станали подобни преди76 г! Впрочем и Хитлер така е започнал, вкарвал е войски за защита на германците в съседните държави! Дали пък Путин няма да се окаже Звяра в пророчествата на Нострадамус, който се опитва с тотална война да завладее света, накрая е победен, но с цената н

10

Вива евро!

преди 10 години

Америка е в паника и прави глупости. Не заради Украйна и Русия, а заради световната война, която започна срещу долара. Еврото, рублата, йената, юана и валутите от др. страни сключиха договори за избягване на долара, което ще доведе до обезценяването му. САЩ имат гигантски заеми, които не могат да изплащат, а при обезценяване на валутата им ще трябва да произведат три пъти повече стоки и услуги, за да изплащат заемите си. Чака ги тежка криза и политически размирици. Гуд бай, Америка! Вива евро!

9

Анонимен

преди 10 години

Искаме и България, присъединена в руската федерация

8

:)

преди 10 години

добро утро руски агенти ! как ви плащат ? в сельодка и кисели краставички за водката ? Сталин е най-великия ! за Путин да не говорим...всички в Русия са много добре..само дето центъра на Москва не е Русия *** ***.

7

дядо

преди 10 години

Ще има май парад на 4-ти юли пред белия дом,ама да видим какъв флаг ще се вее...

6

Анонимен

преди 10 години

Путин , фашист , световен терорист

5

лгйу

преди 10 години

МРЪСНИ АНГЛОСАКСОНСКИ *** МАСОНИ ЩЕ ПРЕДИЗВИКАТ ТРЕТА СВЕТВНА И БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА МАМКАВИ АМЕРИКАНСКА СПРЕТЕ СЕ БЕ ТОВА НЕЕ СЪРБИЯ ТОВА РУСИЯ ТОЗИ ПЪТ СТИГНАХТЕ ДАЛЕЧЕ РУСНАЦИТЕ СА В ЪГЪЛА НЯМАТ КАКВО ДА ГУБЯТ .

4

Доларът харчете за к

преди 10 години

За остане световен тиранин, САЩ трябва да унищожат Китай и Русия. Но армиите да двете страни са непреодолими, което ще рече, че Америка вече не господарят на света. Войната няма да е с оръжия, а икономическа. Икономиките на Китай, Русия, ЕС са мнооого пъти по-големи от тази на САЩ и падането на долара е въпрос на кратко време. Доларът бързо губи позиции на резервна световна валута. Не трупайте долари, а евро. Доларът харчете за кеф, а еврото пазете като резерв.