32

perekly

преди 11 години

Значи те не искат да се интегрират, защото са по контрол на мрежи за просия и проституция?А, тези мрежи, защо не се разбият?Може би за някого е неизгодно?Някой във Франция, с власт и на ръководен пост!А!?

31

Анонимен

преди 11 години

Halal da sa romite na licemerniq zapad!Hayde sega da vidqt kak se integrirat 'hlebarki'!

30

Ибрахим

преди 11 години

Аз лично смятам, че трябва българите да се съвземат и да решат този въпрос от раз. Да се обяви дарителска кампания и да платим на всичките *** еднопосочните билети за западна европа. Топ-дестинациите: Англия, Холандия, Германия, Франция и цялата Скандинавия. Да ги видим тогава, кой как интегрира ***... Много им знаят устите иначе.

29

Интегратор

преди 11 години

Ние ще Ви помогнем, като Ви изпратим ОЩЕ МНОГО ,F;R, защото Вие най - добре знаете как да ги интегрирате. Поне такъв Акълни давахте доскоро...

28

тцЪ

преди 11 години

Браво! Франсетата заграяха най накрая какъв е проблема с ***!

27

свобода,равенство...

преди 11 години

Да пратим във Франция и Красимир Кънев-той ще интегрира ромите там.А е добре и той да остане,че тук я свърши една....

26

Анонимен

преди 11 години

Европейските лицемери ни поучават отдалеч, но когато проблемът се стовари върху тях всякакви сладникави глупости, свързани с човешки права и прочие не важат.Айде, братя европейци!България има нужда от вашият опит, покажете ни как се осъществява тази интеграция.

25

Ром с кола

преди 11 години

"Искам да разбера защо тези страни не водят силна интеграционна политика, за да интегрират това население"Хем, не могат да ги интегрират, хем иска да разбере що Румъния и България не успяват да го сторят! Какъв парадокс само.

24

Анонимен

преди 11 години

sram me e da priznavam , 4e sam ot balgariq samo zaradi shtoto horata 4uzbina 4uqt Balgariq vednaga si predstavqt imeno balgarskite *** po ulicite im.

23

Анонимен

преди 11 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ "не искат да се интегрират в нашата страна по културни причини"ЗНАЧИ НИЕ ДА ГИ ИНТЕГРИРАМЕ, ЧЕ НЯМАМЕ КУЛТУРА.

22

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

АМИ ТЕ ВАШИТЕ РОМИ НА ВАС ПРИЛИЧАТ !!! ТУК НАШИТЕ РОМИ РОДЕНИ В ГЕРМАНИЯ ,ПРИЛИЧАН НА НАС ГЕРМАНЦИТЕ !!!

21

КАКВО Е РЕШЕНИЕТО ?

преди 11 години

Какво предлага Европа - същия казус е бил за Евреите през 1935 година - какво да направи България - да ги избие ли , или да ги остави да ни избият . КАКВО ДА ПРАВИМ С *** .

20

Анонимен

преди 11 години

HAHAКакво излезе бе? ЧЕ париж са расисти? Сега не излиза ли, че Волен има най-европейското и правилно мислене??

19

Чичо Адолф

преди 11 години

Аз имам програма за интеграция.Бързо и лесно ще ги интегрираме.

18

Анонимен

преди 11 години

Аа, ще се сетят! Винаги е най-добре, когато някой ти дава акъл отстрани, просто да му сипеш проблема на главата и да чакаш да видиш дали ще може да осъществи собствените си съвети. Много бързо им идва акъла на такива и започват да разбират! Сега малко роми да изнесем и в други по-големи европейски държави и скоро ще се откажат да ни карат да си ги гледкаме и обгрижваме.

17

Анонимен

преди 11 години

Аз съм възмутен, това е грубо нарушение на човешките права!Остро осъждам опитите на някои европейски страни да сочат с пръст някои хора и скрито да ги наричат "второ качество".Интегрирайте ги!

16

Брех

преди 11 години

Брех сега се сетихте. Абе хора, ако ромите можеха да се интегрират вероятно щяха да са го направили вече преди стотици години. Просто такъв им е бита и културата. Това не значи че са добри или лоши, просто са различни.

15

щирлиц

преди 11 години

Свобода,братство,равенство.Да живей Великата френска касапница,пардон-революция.Приятно интегриране!!

14

Анонимен

преди 11 години

ХА ДОБЪР ДЕН! ОТКРИХА ТОПЛАТА ВОДА

13

Bastor

преди 11 години

А вижте ги французите какви са нетолерантни към техните събратя!България и Румъния, когато кажат - "Не можем да ги интегрираме" сме много лоши и расисти, ама те могат а?Да ги видим, когато започнат да щъкат из цяла Европа *** ни как набързо хората ще се съгласят да основем някое друго работническо лагерче.