47

Анонимен

преди 11 години

Не бе такива предавания трябва да ги забраняват.Това е някаква мега простотия. Какви ВИП-ове са тия там бе. Черната Златка какъв ВИП е, каква е тая смешка. Абе тук в България не само,че сме 20 години назад ама сме и настрани някъде. Просто съм възмутен от такива простотии дето предлагат по телевизията.

46

Ани

преди 11 години

всички хора са различни и всеки има нещо добро в себе си, защо трябва да злобеем и да се подиграваме?

45

Желев

преди 11 години

Не е ново.Наш законотворец си купил хубави евтини обувки от столицата на Турция-Истанбул и били много удобни.

44

Анонимен

преди 11 години

Такива като Златка са всички от Атака

43

befi

преди 11 години

Коя е тази хубавица!!!

42

златю

преди 11 години

Толкова си воже момичето. Нейните приоритети са други и те не включват знания на столици. Ако Биг Брадърът е решил да ни покаже колко са *** нашите плеймейкърки, напразно се старае, защото ние си ги знаем. В тази къща названието V.I.P. звучи като псувня. Златки, Къцевци и чалгаджийки украсяват това название. *** си ти Брадъре и не си никакъв Биг, а теле.

41

111

преди 11 години

Преди да прочета коментарите, дори с риск да се изложа искам да напиша това, което си мисля.Недейте да се подигравате на Златка, че не знае.Ако можеше да го научи нямаше да работи плеймейтка, а счетоводителка.И второто-всеки човек носи в себе си нещо хубаво и точно на това трябва да се даде шанс.На мен ми стана много мъчно като започна да плаче и въпреки, че знам столиците ако беше до мен щях да я успокоя.Трябва да приемаме всички хора с различията в тях-само тогава ще бъдем щастливи всички.

40

VLADOSHANGOV

преди 11 години

EDINICA ZA PROSTOTA-1 4ERNANA; K****;-ZLATKA

39

Оп-са

преди 11 години

И пак да кажа, Златито, Багата и там още няколко посредствени певци, журналисти и т.н. НЕ СА VIP! Те не са заслужили нищо,, не са важни с нищо! VIP са Станка Златева, Стефка Костадинова, Валя Балканска, Йордан Йовчев, много знайни и незнайни математици, инженери, лекари и т.н., но те няма да са интересни за масите! Тези вътре не са заслужили и не са важни, те са просто популярни в едно чалга-общество с много неграмотни, комплексирани, прости, но нагли граждани!

38

ФАКТ

преди 11 години

До optimist, 38ФАКТ!!!!!

37

до 26

преди 11 години

Ако смяташ ,че въпросния Багата е по- образован от нея се самозаблуждаваш

36

тъп съм

преди 11 години

Смях се на тая,ама излиза,че и аз съм ***...Как може да не знам коя е столицата на Таджикистан и Узбекистан..Е кажете - не съм ли за разстрел...

35

optimist

преди 11 години

до 22 - Точно! Златка е истинска БГ висшистка! Такива с лопата да ги ринеш...

34

Анонимен

преди 11 години

Златките да бъдта поставяни на мястото им!Бъдете безкомпромисни към подобни явления!

33

Don Claude

преди 11 години

До Анонимен 7:))) Може, може. И по-лошо ще става.

32

Анонимен

преди 11 години

Фънки - "Аз исках да поканя Памела на валс,вие сте я хванали да друсате оро "

31

Анонимен

преди 11 години

Златка е идеална за кандидат депутат, политическата партия е ясна на всеки

30

SpongeBob

преди 11 години

Nobody cares. :)))

29

Оп-са

преди 11 години

Само на мен ли ми се струва, че живеем в "Идиокрация" вече?!?!?!Защо го гледате? Имайте уважение към себе си! Аз се пробвах да го погледам вчера, но излагациите с Памела ми дойдоха в повечко... Днес явно Златката добре се е представила! А Памела вътре ли е още? И ако е там, превеждат ли и глупостите на Златито? А Никито Кънев не си ли е подал оставката след снощната простащина и неграмотност на див нерез? Баси и ВИП-овете, баси и чудото! Пуснете си Шампионска Лига и не се занимавайте с глупости

28

Анонимен

преди 11 години

Ужас, това не е безпросветност, това е слабоумие