95

смешници

преди 12 години

обективна проАмериканска статиика! По ***, подмазвачески анализ не бе виждано а и неграмотно изложено, с друи думи - вали!

94

Кондомиза Вас

преди 12 години

Много са скапани тия руснаци. За цялата си история нямат нито един гей- парад! Демократично безобразие!

93

НАЙДЕНОВ

преди 12 години

Ами явно посланникът в Москва е същият като Уорлик в софия,все си вре носа където не трябва,все съветва и учи на демокрация,разяснява какво е това човешки права,а учи и опозиционерите как се правят оранжеви революции!Ама хак да им е на руснаците!!!С тая слаба външна политика(предадоха всичките си съюзници до сега-Сърбия,Ирак,Либия,на път е и Сирия),скоро и там ще има международна интервенция,разбира се в името на демокрацията и човешките права.Че как иначе,кеф ти газ,кеф ти нефт,кеф ти злато!

92

Патриот

преди 12 години

с терористи(сащ) не се преговаря!Вън американския окупатор

91

Русначе

преди 12 години

Болгары, не говорите против России. Мы дадим вам на турками.

90

до 108

преди 12 години

Има, има.. демокрация - какво да се прави...

89

до 103

преди 12 години

Абе то и при руснаците има бая ***.

88

105

преди 12 години

бла- бла.

87

kerim

преди 12 години

Какво се опитваш да кажеш? Шистовия газ скоро ще разкаже играта на руснаците.

86

Жуков

преди 12 години

Най смешното е, че няколко *** си мислят, че пишейки простотии по адрес на руснаците - някой им се връзва :) Никой не се връзва, само се прави преброяване на посерковците :)

85

Влади-Мир

преди 12 години

Това словоблудство, какво трябва да се води: "новина", "коментар", или "АНАЛлиз"? Може би другия път "Политкома" ще отрази общата позиция на Германия и Русия спрямо ситуацията в Сирия, изразена днес по време на срещата между Путин и Меркел?

84

kerim

преди 12 години

investor.bg/analizi/91/a/rubini-rusiia-veche-ne-e-strana-ot-brik,135225/ да посоча от къде е цитата извинете

83

kerim

преди 12 години

Рубини и Брамър изтъкват, че липсата на руския президент Владимир Путин на срещата на Г-8 почти не е била забелязана, тъй като Русия няма с какво да помогне за решаването на кризата в еврозоната и не може да предложи изход от социално-политическите проблеми в Близкия Изток.Другите страни от БРИК наистина се развиват, докато Русия остава анахронична авторитарна държава.

82

Анонимен

преди 12 години

Психара СТРАНДЖАТА пак е избягал от 4-ти километър.***!

81

Анонимен

преди 12 години

Руснаците са ненадминати в много отношения - имат технологии, ресурси и въпреки всичко знаят още какво е добро - всеки, който е общувал с руснаци знае какви са----------------------Догонващи са във всяка област, даже като пиячи не са най-добрите. Общувал съм с руснаци - тарикати на дребно, останалите потиснати и смачкани от режима. освен това ни мразят, защото пропагандата им набива в главите, че сме им длъжни с нещо, а сме ги предали.

80

Анонимен

преди 12 години

Последните изследвания показват, че главите на американците растели !Според мен трябва да е от ГМО, с което се тъпчат.Моя съседка се върна от САЩ - вика не видях нормален човек, всички са много дебели ...

79

Анонимен

преди 12 години

Татяна Становая, "Политком"Това значи американски полит-комисар!Купена богато.

78

кло

преди 12 години

Американски доктор споделя:- При нас понякога се случва да лекуваме пациент от една болест, а той умира от друга.Руския му колега отвръща:- Ние нямаме такъв проблем, от каквото го лекуваме. от това умира пациента.

77

do71

преди 12 години

С любезното съдействие на германските учени ;) Всички се опитват , накрая идват немците и им оправят поразиите :))

76

Анонимен

преди 12 години

Томас -ти си долен ***!!!