19

Нина до 12

преди 12 години

Повечето македонци знааят, че реално са българи. Това че България е неадекватна да защити историческите си земи е по-скоро български проблем.

18

Крис

преди 12 години

А, така Запада продължава а руши балканите , пак ще застанат на страната на ***

17

Dido

преди 12 години

Докато се чудят каква история да измислят за да се разграничат от българските си корени, гадните титовски *** ще си го получат изотзад от албанците. А сега да видят колко е гот някой да си измисля история и да има претенции на база на измислици!!!!

16

evo72

преди 12 години

крайно време е политиците в Сърбия да спрат с дупенето към ЕС ако искат да имат държава , наглостта на сепаратистите е голяма и това си е живо обявяване на война с покрепата на американците , време е сръбските спец части да поразредат малко тия терористи

15

Евгений

преди 12 години

Дойдохме си най-сетне на думата. Едните се правеха на нищо лошо непланиращи, а другите на нищо неподозиращи. Както се казва в Писанието, "Който сее вятър, ще пожъне буря". Дано нашите управници да се окажат на нужното ниво и да се държат с нужното достойнство. Хубав ден за всички!

14

Анонимен

преди 12 години

Маке при вас *** са повече и по-нагли.

13

Калоян

преди 12 години

Когато преди десетина години, че и май повече бяха, Краси Кракачанов каза на Македонския президент, че пред тях има 2 възможности или да си спомнат, че са Българи и да се присъединят към България или искат не искат Албанците ще си ги покарат. Тогава никои не го послуша, сега да ви е честито! :D :D :D

12

Анонимен

преди 12 години

Хашим Тачи нали беше тоя с търговията на органи... Нашите македонски братя дано час по-скоро да поумнеят и да се сетят, че са Българи, че си е...ло майката. Тая косовска пасмина си служи с догановски похвати.. :((Язък, тъкмо им се бях зарадвал на албанците за онова знаме на спортната среща...

11

македонец

преди 12 години

"сега братя македонци, ще видите, кон боб яде ли и колко голям "проблем" са ви "гадните" българи."- - - Брате българе, смей ми се мене сега, ама след 10 години, по зле ще са от нас, заради *** които си ги храните.

10

floko

преди 12 години

K** за Косовските ***, Два пъти по-голям за Макетата.Да са оправят диваците...

9

Chronos

преди 12 години

Тоя хапльо и сам не си вярва! Така е като Господ иска да убия някого първо му взема акаъла.Само това чакат Турция, Сърбия и Русия. В Алианса биха влезли и България и Гърция заради обяснимия интерес.

8

Нина

преди 12 години

Защо да е лошо? Българските политици имаха повече от 20 години, за да се подготвят за подялбата на Македония..т.е. България да получи това, което й се полага, но те отново ще са "изненадани".

7

...?

преди 12 години

В Бг ,това не ни ---засяга!

6

хм

преди 12 години

Шиптърите май скоро ще ги премаже валяк.Никой нема да им цепи басма следващият път.. Чичо сам си има други кахъри.. ялова европа е затънала до уши в ***.Сърбите с помощта на Русия този път ще ги изринат като купчина *** за 1 нощ.

5

eexxx

преди 12 години

как не ги изтрепаха сърбите тия чатраци от рано :) а и то никога не е късно сърбите да ги натискат от едната страна а македонците от другата

4

българин

преди 12 години

Най-долната пасмина на Европа са косовските албанци.

3

gft

преди 12 години

сега братя македонци, ще видите, кон боб яде ли и колко голям "проблем" са ви "гадните" българи.

2

ся

преди 12 години

Ей сега мамини макета си го получихте.

1

Анонимен

преди 12 години

Лошо