134

Анонимен

преди 12 години

инженер Плювналиев Росен герберчо, крадлив, можеш да станеш президент само на кучкарника на *** или домоуправител на Цецовите апартаменти. ---това може да го напише само изключително *** *** тип лъжлив ***

133

Ico the Gambler

преди 12 години

В Бг. има дискриминация на цялото население. Дори не просто дискриминация, а геноцид. Българинът е тормозен години наред с монополни цени, лошо здравеопазване, занемарено образование, поспоянно повишаващи се налози, измисляне на нови такси и ргулации, лобиски закони, липса на правосъдие, мафиотско организирано държавни и икономическо управление на всички нива, липса на социална защита въпреки многоброините фондации и организации...

132

ТОДОР

преди 12 години

ГЕРБЕРИ НЕ СЕ САМОУСПОКОЯНАЙТЕ И ПОДВЕЖДАЙТЕ ОТ СОЦ. ПРОУЧВАНИЯ . ПОБЕДАТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВОЮВА - ТОЕСТ ГЛАСУВА. ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ.*** ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ВСЯКАКВИ ХФАТКИ.

131

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ- едно успешно управление в труден момент.

130

до 129

преди 12 години

твоя случай се описва с две думи ;ГЕРБаво *** :)

129

уууууу!

преди 12 години

Много сте *** ***! Дори пропагандата ви е олигофренска! Лъжите ви са толкова плоски, че могат да заблудят само разни изветрели пенсионери, бивши членове на БКП.

128

до 127

преди 12 години

Иване от 20 години в България няма работа за хората...да не би преди5 години всички да са работили,айде стига глупости

127

Анонимен

преди 12 години

ako народът желае да живее в нищета, нищо не може да го спре.това е демокрацията: избор от масите на себеподобни умствено.

126

инж.Плювналиев

преди 12 години

инженер Плювналиев Росен герберчо, крадлив, можеш да станеш президент само на кучкарника на *** или домоуправител на Цецовите апартаменти.

125

Анонимен

преди 12 години

"доверие в президента" !?! - какво доверие може да има народа в лицето на Първанов ????????------един човек ,който освен ловът и апокрифно натрупване на капитали друго не го интересува.

124

истината

преди 12 години

ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ СРЕЩУ ГЕРБ СА ПЛАТЕНИ ОТ БСП,ТРАКТОРА И ДР.ПРЕСТЪПНИЦИ.НЕ ВЯРВАЙТЕ И ДУМИЧКА НА ТЕЗИ ПЛАТЕНИ ***.ПРОСТО МАНИПУЛАЦИИТЕ И ПРОПАГАНДИТЕ НА МАФИЯТА ПРОДЪЛЖАВА.НЕКА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ДА ПОДКРЕПИМ ГЕРБ---ПЪРВИТЕ ЧЕСТНИ УПРАВЛЯВАЩИ НА БЪЛГАРИЯ.ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е МАФИЯ ...МАФИЯ И ПАК МАФИЯ

123

112

преди 12 години

С такава ПЛАТИОЛОГИЧНО ПРОУЧВАНЕ и на дедо Данчо овцата ще е с най-висок рейтинг

122

Iwan

преди 12 години

Циркаджии :) за двете години управление на ГЕРБ в страната са закрити над 550 хил. работни места, още близо 200 хил самоосигуряващи се са прекратили своята дейност. Това дами и господа прави над 700 хил домакинства засегнати пряко от бедстивето ГЕРБ, тъй че ГЕРБавите ДС-та да си затварят устите с техните смешни проучвания, да не останат на есен пак изненадани.

121

Анонимен

преди 12 години

Герб ли ви управлява последните 20 години?Герб ли са виновни че заплатите от 20 год са едни и същи ? То и аз не съм им фен ама бсп ни разкатаха за 20 години.

120

do 114

преди 12 години

Podkrepqm Te-mnogo si prav!!!!Dodina otivam pri snaiperista da vidim kak e :) i semeistvoto su6to

119

Анонимен

преди 12 години

Каква в разликата между Куневица, Калфин и магистралния посредник?Но общото е ясно: БКП.

118

Президентът е наш!!!

преди 12 години

Президентът е наш!!!

117

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

ВАЖНОТО Е ЧЕ БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ СА ЗА БОЙКО И ГЕРБ.А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ БСП УМИРА.ЧЕСТИТО.АМИН.ГЛАСУВАЙКИ ЗА ГЕРБ ГЛАСУВАМЕ ЗА ДОБРО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ.ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е МАФИЯ.

116

do 119

преди 12 години

BRA-VOoooooooOOOOOI AZ taka!!!!!!

115

Един избирател

преди 12 години

Мислех да не гласувам изобщо. Четейки обаче воплите Ви, гербави ***, ще се принудя да гласувам дори за Бирената партия и нейния кандидат, а ако има балотаж - против герберската мафия, дори и за Айшето от околовръстното...Измитайте се, *** властолюбиви, *** милиционерска (вече и милионерска), марш на село Шума!