39

Анонимен

преди 13 години

ПОНЕ НЯКОИ ФАБРИКИ НАПРАВИХА МИЛИОНИ ПАРИ ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО И ПРОДАЖБАТА НА НОЖИ4КИ И ЛЕНТИ4КИ.ТО ДРУГО НИЩО НЕ СЕ Е ПОМРЪДНАЛО ОТ КАК ТИКВАТА Е НА ВЛАСТ,А ТЕЗИ ХВАЛБИ ЗА ОТРЯЗАНИ ЛЕНТИ4КИ ,БОКО ТИКВАТА ДА ГИ РАЗПРАВЯ НА УОРЛИК,ОБАМА И НАТАНЯХУ,ТЕ ЖИВЕЯТ САМО ОТ ЛЪЖИ.

38

платон

преди 13 години

Българи, юнаци (най-вече на мачовете!), хайде да съберем пари, да наемем един хеликоптер и два дена да кръстосваме над България и да видим какво и построено?! След това,щ е си кажем мнението! Акои има нови заводи, значи борисов открива реални фирми? Ако няма нищо, значи това е театър сниман от видеокамери? Ако БСП лъже, ще ги накараме да почерпят публично и то на яка софра - ще им изтънее джоба! (едва ли?). Ако Борисов е виртуал-менн, той ще почерпи якооо! И в двата случая, ще спечелим софра!

37

Deko

преди 13 години

За разлика от социалистите, които през мандата си многократно вдигнаха заплати и пенсии/500-700 лв, таван-факт8 но бяха оплюти, тия върли комунисти не само че и стотинка не дадоха, но бастисаха и това което остана от социалистите. Само с измислени милиционерски сводки и плюене по предшествениците за оправдаване на некадърното си управление-хазната няма да се напълни.

36

Анонимен

преди 13 години

Човекът може, за това реже, в него хляба, в него сиренето, ако иска ще реже, ако не иска няма. Проблемът на БСП, ДПС е че им отряза далаверките и сега Доган ага няма на какво да е консултант, освен по брачни договори, а Станишката стана толкова жалък с ежедневните си мрънкания по медиите, че вече не мога да се начудя на БСП, толкова ли няма кадърни мъже в партията си, че още търпи това недорузумение. Но това е добра за България..

35

Пич

преди 13 години

Гражданин за EРБ, не те бяхме виждали от доста време, да не си преподписал договора на Позитано? Как е, колко е новата заплата за писане на глупости по форумите? Каже бе, червен *** такъв, кажи?

34

ХАХАХА

преди 13 години

Спря ви медеца Бойко ...и сега ще продъните ушите ни...СеДеСари, *** ,турци ,костовисти...всичките сте си лика прилика!!! Напред ГЕРБ!!!

33

Анонимен

преди 13 години

Кутев, лъжеш *** мръсен, над 30 км. са откритите магистрали, а още 40 от трите лота на Тракия са вече готови, това прави над 5 пъти повече отколкото предишните две правителства за 8 години!

32

СУПЕРГЕРБ

преди 13 години

ВСЕ ПО-ГОЛЯМ СТАВА ХАОСА И ПО-СИЛНА ИСТЕРИЯТА В БСП.БОЙКО ГИ ПОБЪРКА...НА КУКУРИГУ ГИ НАПРАВИ....БРАВО.САМО МАЧКАНЕ ЗА БОЛШЕВИШКАТА ЧУМА...

31

Червената помия

преди 13 години

КОШМАРА НА КОМУНИСТА - БОЙКО С НОЖИЦА

30

hagen

преди 13 години

Ако приемем че Кутев пие по 300 грама твърдо гориво на ден ще излезе че откакто е в парламента е изпил почти 800литра.Пита се в задачата колко дена той е бил трезвен.

29

Ха

преди 13 години

"Той ни говори всеки тен от телевизора" - вече е добре да внимаваме с гледането...

28

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Абе вярно в *** от ГЕРБ не са много в час. Трябва да си много "***" да отговаряш на БУДА-та...Като му кажеш че е *** (нормално за ГЕРБ-аджия) той ти отвръща че е вярно ***...Май само вие от ГЕРБ не го разбрахте......бе що ви плащат като сте толкона ЕНТЕЛЕГЕНТНИ

27

Sedesar

преди 13 години

Прав е Кутев, за 2 години гербавите комунисти и *** им псевдонационалисти-атакисти не остана област, която да не разрушиха и унищожиха. За съжаление се оказаха по-зле и от станишевци.

26

lq lq

преди 13 години

s kakvi glyposti se zanimavat depytati primerno?

25

boro

преди 13 години

Е айде сега то и за рязане на лентички си требе некой,кой за к'во учил.

24

й

преди 13 години

Бойко, тъй като е опасно да се дава оръжие на луд, вземи и се обеси с пожарникарския си маркуч. Така народа ще се спаси и отърве от теб.

23

Анонимен

преди 13 години

Абе пийте си хаповете не съ излагайте да забравяте...

22

Анонимен

преди 13 години

Бате Бойко ти внимавайкомунистът е отзад.Моля те не му се давай,щот ще има тиквопад.Бате Бойко е държавник май от ромски произход.Може и да нема ланец,но е кръгъл ***.Бате Бойко ти си мъжБате Бойко е веднъж.Бате Бойко има миризна изпуснат пор вдовеци в неговия ирисгние дух на зъл борец.Бате Бойко яко сецкаот благата на мира.Бате Бойко ще изпецкавсяко евро от врага.

21

Анонимен

преди 13 години

Червения прайд умира от яд, че Станишев не можа за 4 г. да отреже и една лентичка дори, а само режеше жартиери, защото го стягали.

20

Анонимен

преди 13 години

"Той ни говори всеки ден от телевизора, само че дейността, която извършва, практически я няма."Хахаха ... гейберасткото слабоумие обаче не може да схване това.