80

Анонимен

преди 13 години

"направете едно сравнение между, всички Соц. държави, и държавите в които не е имало комунизъм! "Еми например Хаити, Салвадор, Буркина Фасо, Заир, Индия, Пакистан, Миамар ... прекрасни места за живеене, а?

79

Гошо Тъпото

преди 13 години

Костоффф и Куунева са...бъдещето за България! (лозунг в един...кенефф)

78

До 62:Безпартиен

преди 13 години

Въобще не се налага да строин Белене, заради това, че сме затворили реактори в Козлудуй. Тока ни е предостатъчно. И както са изчисленията, а и както се вижда накъде върви икономиката, ще ни е достатъчен поне още 20 години.

77

Me

преди 13 години

Na tezi izbori ste ima iznenadi :)

76

Бай Танас

преди 13 години

Е тва е бат Ванка!!!Еваларка ти прайм!!!!Кажи на тоя Бански Дембелин да не спира як териера Дянков изтърсляка и да не се прават на *** Моми!!!Ама няма кой да ходи гратис на убавото хотелче и да му карат каки докат Цветка я немаБегите бе мама му,кога ше напрайте минималната заплата 1000(иляду) лева бе !!Треа ги пуснеме сите 240 да живеят с 220 лева за 1 година!Е за тва искам да протестираме,нищо друго!!!Ай със здраве

75

Анонимен

преди 13 години

Хм. Бърза проверка в интернет показва, че тока ни е най-евтин в целия европейски съюз, а бензина ни е по-скъп само от Естония и Латвия.. които са на същия хал като нас, да не кажа по-зле. Миналата седмица бях в Латвия, средната заплата е 870 лева след данъци и осигуровки,а цените са около 30 % по-високи от нашите, като алкохола е почти 3 пъти по-скъп от тук.Ако нямаха евтина риба, щяха гладни да ходят,и това си личи когато се разходи човек из Рига. Но ако ни чуе човек, ще си каже че тук е Африка

74

гражданин

преди 13 години

И мед му капе от устата . Истината е че е огладнел яко . И Бойко така говореше докато успя да се докопа до високия стол а сега ми говори глупости . *** . Трябва да стане като в Либия и тогава ще се оправим . Роби сме си и такива ще си останем . Все гледаме някой да ни освобиди .И на Костов му ядохме попарата и той ще започне да ни говори - световна криза няма как така ще живеем още 25 години .

73

charly

преди 13 години

Ay stiga be daskale po soz.politikonomika...da beshe svarshil neshto kato ti dadoha vlast...a,ti q svarshi kato ku4eto na nivata....NAKAKAN POLITIKONOMIK-polovin ikonoMIMIK !

72

Анонимен

преди 13 години

*** народ , слаба държава ! Имаме си човек умен и образован , голям финансист който ни избави от немотията преди години.Сега какво чакаме и не си го изберем да ни оправи и избави от тия некадърници.Слушаме само глупостите на Борисов и се гърчим без доходи за най-нужното-хляба. Костов е ненадминат политик. Да е жив и здрав! Да помислим с разума си за изборите.

71

Анонимен

преди 13 години

Пратете Костуф във Фукушима да яде плутоний.

70

www

преди 13 години

а какъв хаос беше по време на вашето управление и всъщност вие не сте ли един от учениците на Т.Живков.

69

БРАД МИТ

преди 13 години

КОСТОВ - твоето крадливо управление и управлението на крадльовците след тебе доведе до това днес да бъде пуснат парен локомотив София - Банкя ! Докато цивилизацията в НОРМАЛНИТЕ държави разчита на супер технологични високоскоростни влакове движещи се с над 400 км. ние се връщаме с 100 години назад в НОРМАЛНОТО ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ!!! Смях и резил и само защото след като БАЙ ТОШО ви подари държава ,ВИЕ КРАДЛИВИ ГАДОВЕ е ЗАГРАБИХТЕ за да си напълните ненаситните ГУШИ.....

68

До 50:Nobod

преди 13 години

Остава и да обясниш защо е необходимо да си сложиш ядрен реактор в килера, когато нямаш нужда от допълнително електричество и да продаваш това електричество. Смяташ ли, че цената която ще получиш за това електричество, ще оправдае евентуалния риск от тази централа. С една АЕЦ ли смяташ, че ще оправиш икономиката на България. При това както излиза, май няма да доживееш тя да се изплати.

67

Анонимен

преди 13 години

Костуф е черен като Кадаифа. Мохамеданин такъв крадлив. За кой ли от двамата говоря а ?

66

лозунги на бкп

преди 13 години

"Да живее международното положение".

65

Азъ

преди 13 години

Да.Гърмяна пушка е Костов.Но никога не се е оправдавал с кривия космос!

64

мм

преди 13 години

Тоя *** за какви ни взема,добре наистина петрола е Руски,но цената на този петрол се влияе от фондовата борса,заради положението във Либия ,петрола ще скочи на борсата ,от там следователно ще скочи и Руският

63

Анонимен

преди 13 години

Истината е, че нямаме никакъв избор. България потъва в нищото. Спасяването на всеки е поединично, няма такава държава вече. Има обезверено, отчаяно и бедно население, чиято перспектива е само до утрешния ден. За сметка на това всички политици през тези 20 г. като кърлежи изпиха кръвта на икономиката, на ресурсите на държавата и ги превърнаха в лично богатство. За разлика от населението, тяхната перспектива вече е необозрима в рамките на поне 2 поколения.

62

Голям Праз

преди 13 години

Костов не мога да го дишам, ама е в пъти по-оправен от Тиквата, която каза на българите да садят компири, защото и той самият знае как се садят компири!

61

Патриот

преди 13 години

Черничко вредничко с инициали И.К. що е то?