51

1

преди 13 години

Хахаха- ето сега Европейски съюз да се намеси и с тежката си дума да поиска оставката на цялото правителство, като непригодно да върши работа, за което е избрано и като вредно за народа си- явно на местно ниво нито хората ще ги бутнат от власт, нито самото правителство ще се махне доброволно- от де толкоз съвест!

50

Анонимен

преди 13 години

защо да ходят на работа,като има кой да им я върши? : германия се занимава с калинка,венеция се занимава с мишел бонев,уорлик се занимава с румен петков...

49

asd

преди 13 години

"разпаднИ" ?!? Неграмотен!

48

svetlio

преди 13 години

В Българския речник имаме една много звучна дума за тоя случаи:***!

47

Анонимен

преди 13 години

хората просто са се "отзовали". какво толкова? за какво им е да гласуват закони? кой ли ги спазва?

46

Анонимен

преди 13 години

Е ние си ги избрахме...а гаф след гаф правят,на другите избори няма се повтори това ..герб ще се разпадни като фирмата на царя.

45

младен

преди 13 години

Господ няма, ама пък за сметка на това простотия бол!!!

44

ico33

преди 13 години

те всички трябва да си ходят...но да не забравяме ,че ни си ги избираме...и докато си стоиме на топло и докато не се надигнем така ще е ..ще си правят каквото си искат

43

Българин

преди 13 години

Божееееееееее гласувах за ГЕРБ и сега съжалявам.В началото ББ се перчеше край на отсъствията от заседания и други подобни неща.Да ама НЕ.СЕга нека същите тези журналисти на които казваме едно голямо БАВО да го попитат какво ще последва за депутатиет от неговата група.Колкото и да не ми се иска ще го кажа прав беше Станишев като ги нарече ЦИРКАДЖИ.Жалкото е че ние им плащаме заплатите и ги траем.

42

хахаха

преди 13 години

Браво на журналистите!!!!!!

41

Анонимен

преди 13 години

И фейсбук не може да ги гътне,имат имунитет и най - важно ..нагли са.Ще се пакаже Цачева по някоя телевизия и ще каже че ще бъдат наказани.))))))))

40

ABC

преди 13 години

Май е време Лъчо да си ходи, достатъчно издънки направи .... видя се че е ПОДКУПЕН ДЕПУТАТ и явно за НИЩО не става .... хайде мойто момче, ходи си вече, нямаш работа в парламента !!!

39

2,5

преди 13 години

те това сме,народните избраници,бай *** си е бай *** дори и депутат то там са най големите маскари,както го е рекъл Алековия герой...

38

Фейсбукър

преди 13 години

Веднага да се направи група във Фейсбук "15-те вън от парламента" !!!

37

Анонимен

преди 13 години

Абе май пак бяха повече депотати от герб,поредния гаф,ами тия от културното министерство ...40 души ходят да ядат и пият в Италия,напрактика видяхме от тия 40 човека само Татяна Лолова.Но те италианците ще си свършат работата и ще се рабере кой наистина е плащал за всичко.Дано не са харчили нашите парички тия културни дейци.

36

Анонимен

преди 13 години

Лъчо "Мозъка" е уникален! Няма по-безочлив и продажен! Ще види ли най-накрая Бойко колко струват хората му - един телефон!

35

Анонимен

преди 13 години

Резил след резил.Калина ,депутатите ..........

34

gtf

преди 13 години

Лъсна лицето на бг парламента - селяни на кьор софра. тея хора приемат закони ...15 от 38 - почти половината

33

данъкоплатец

преди 13 години

Всички депутати, които са отишли за безплатни подаръци, през работно време, с покана, подписана с името на известен нацистки военнопрестъпник ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!!!!ВЪН ДОЛНИ ***!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 13 години

Всички които са се отзовали на поканата моментално да бъдат изгонени от парламента и да започне основна проверка на имотното им състояние,да видим колко интересни работи ще лъснат и на колко още подобни събития са присъствали и са си тръгнали с подаръци обаче.