15

спомен за прехода

преди 1 месец

Костов съсипа всичко, а сега се чудят откъде да почнат пак.Оня в Свилоза си домъкна даже индийци- индианци.Днес му гори заводчето.Иначе пръв разбирач навсякъде в медиите.

14

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Работодателите са си виновни за липсата на персонал . Да продължават да се държат като робовладелци и родители на желаещите да работят и ще видим докъде ще я докарат . Малцинствата отлично им " чупят главите " с действията си и желанията , Да не споменавам, че те даже командват и във фирмите им . Малцинствата не са като българите от български произход които сме и търпим да ни унижават , малтретират и командват като денонощни техни роби .

13

Анонимен

преди 1 месец

Къде търсят кадри? В кой град? В нашия град има безработица. Нови раб. места и нови фирми няма. Защо постоянно лъжат, че имало глад за кадри?!

12

Анонимен

преди 1 месец

Като направят минималната като в Германия , да се обадят ! Не може всички цени да са по -високи от Германските , а доходите не . Младите хора няма как да ги измамят , както направиха с родителите им . Няма начин да искат и 40 години трудов стаж , това е невъзможно .Като станем нормална еврпоейска страна , тогава ще се появят и нормалните работници , иначе е екполатация !

11

Анонимен

преди 1 месец

До мнеВ провинцията се предлага минималната или малко над нея на 90 процента от работните места.

10

Zks

преди 1 месец

Пак като папагали повтарят едно и също, никой не му се губи времето и живота за без пари, всеки си поработва кой за себе си кой в чужбина и въобще не поглеждат вашите куци оферто...

9

Анонимен

преди 1 месец

По-добре пицар за 3000, а не инжинер за 1800. Търсят счетоводитлеи за 1900, а на сервитьорките предлагат по 3000, защо си мислите , че хората са балами? Оправдания за липса на поръчки, а всяка година колата се ъпдейтва с нова за 130 000лв.

8

Анонимен

преди 1 месец

Какви кандидати очаквате, като повечето обяви за работа са гарбич.

7

NZa

преди 1 месец

Намаляват критериите, вместо да вдигнат заплатите. Старият и опитен служител получава по-малко от новия, който няма никаква представа от работата, често срещано в БГ фирмите.

6

Руси

преди 1 месец

HR офис ,баба ви все я Ей Ар е била. Защо не кажете личен състав? Това е думата на български !

5

Анонимен

преди 1 месец

Нямало било кадри - хахаха Кадри има и то в изобилие, но никой няма да ви работи за минимална заплата!!!

4

дам

преди 1 месец

ще те осигурявам на 800 и другото под масата. За какво са сти осигуровки?Аман от такива и после реват!!!

3

Anonymous

преди 1 месец

Безсрамна лъжкиня

2

Пазача в посолството

преди 1 месец

Голямата тиква б.б с леля Галя от посолствоТО са продали България на синагогата в София . Един от шалом директно е казал на колега- Чудя ви се защо още работите , скоро време ЕС фалира , и ако нямате землянки и храна няма оцелеете изобщо. Ковете си лодките на спасението идва цунами!

1

мне

преди 1 месец

Просто свършиха будалите, които искат да бачкат за жълти стотинки.