16

Анонимен

преди 1 месец

Ако Русия удари по Полша или Прибалтийските, САЩ няма да си мръднат пръста военно, никога няма да рискуват живота на 360 милиона американци и да започната размяна на ядрени удари с Русия.

15

Анонимен

преди 1 месец

Сталин "Хитлеровци идват и си отиват, но германският народ винаги остава" - голяма грешка на другаря Сталин. Тогава съюзниците искаха да унищожат Германия като държава, но той я спаси.

14

Анонимен

преди 1 месец

Сталин се застъпи Германия да остане като държава след войната, а Горбачов допусна обединението на двете Германии.

13

Анонимен

преди 1 месец

Путин: "Що се отнася до разширяването чрез нови членове на Алианса - Финландия и Швеция, тогава Русия няма проблеми с тези държави, следователно в този смисъл разширяването с тези страни не създава непосредствена заплаха за Русия". Но Украйна не може да бъде в НАТО.

12

Бирата

преди 1 месец

Що се готвят за отбрана,нали Украйна побеждава,а за първия ГДР го даде Горбачов,по-късно задържан в магазин в Германия,защото забравил да плати две бутилки вино на стойност 38000 евро,но не повдигнаха обвинение,защото ги бил сложил в джобовете на палтото си и забравил за тях Ей това са хора,не като поляците,които осъдихв Поптодорова на глоба след споразумение с прокуратурата за един парфюм под хиляда евро,за който каза,че също забравила.Че то политиците често забравят да плащат.

11

Анонимен

преди 1 месец

На шведите и финландците им се обадиха американците и вместо "Как сте?" на чист скандинавски казаха: "Сега ще провеждате ежемесечни военни учения, за да дразните руснаците. Разходите са на ваша сметка. Имате и няколко милиарда за пращане на Украйна. Ще ви уведомим за следващия транш с телеграма. Освен това, подгответе бюджет за изграждането на военна супербаза на остров Готланд: трябва да заключим руснаците в Балтийско море".

10

Фют

преди 1 месец

До 1. И кога точно Путин даде ГДР на този "фашага", а чебурашке? Вие въобще мислите ли преди да пишете глупости???

9

Анонимен

преди 1 месец

Гледайки картата с базите, шведите и финландците видяха, че дори и в случай на неядрено нападение от страна на Русия, само северни елени ще могат да живеят повече или по-малко сносно в този регион и само на места, където мъхът ще бъде изгорял съвсем леко.

8

Анонимен

преди 1 месец

Шведският премиер Улф Кристерсон, който на церемонията по присъединяването към НАТО обеща да отстоява ценностите на Алианса и "да се стреми към единство, солидарност и споделяне на отговорността", плахо попита американците: "А какво ще кажете за споделянето на отговорността? Базите са ваши и ако нещо се случи, те ще ни разпарчетосат на атоми. Народът се се притеснява, какво да им кажа?"

7

ми щоо

преди 1 месец

ми щооо, НАТО да не са почнали да сдават багажа? Защо се пъне да го казва точно сега това нещо?

6

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците трябва да бъдат изтласкани до Камчатка

5

Анонимен

преди 1 месец

Че кога са нападали нато, тоя яко е накaлял памперса.

4

61

преди 1 месец

Че кой ви кара да отстъпвате? Просто не се месете в Украйна. В най-лошия случай Русия може да разбомби няколко натовски държави, но в никакъв случай няма да ги кара да отстъпват свои територии.

3

Анонимен

преди 1 месец

НАТО излъга Горбачов, че няма да се разраства нито с 1 сантиметър на Изток от Германия. Тогава Горбачов изтегли 300 000 съветски войника от ГДР. Така Берлинската стена падна и се случи обединението на ГДР и ФРГ. От тогава НАТО се разраства на изток. Шолц лъже, както и Меркел излъга с Минските споразумения.

2

баба мара

преди 1 месец

нато няма да се разширява на изток русия няма да ни напада не искаме вашатазакрила само беди и нещастия ще ни довлечете махаите се от балканите и черно морефинансов одит на ек

1

Анонимен

преди 1 месец

Путин му даде цяло ГДР на тоя ф.ашага :)))