35

Анонимен

преди 10 месеца

Ако имахме служби, а не съветски алкохолици на които българското общество плаща заплатите, тези нямаше да имат сега милиони по сметките. Трябва само около 4000 останали живи съветски скелети и тяхните потомци да бъдат смачкани от България

34

Анонимен

преди 10 месеца

И тези като любимия си бай Тошо, който бил полунелегален - криел се, но никой не го търсел! За ***-та още вчера казаха, че няма да го демонтират, ама те стояли цяла нощ да го пазят!

33

Анонимен

преди 10 месеца

Следващяит национален празник трябва да е само 9 септември.Да живее комунизма и марксизма.Долу костовистофашизма и капитализма със седесарско лице.

32

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 3 "Англосаксите не харесват това,те искат да спрем да съществуваме." Моноклетъчно вГ...ъзВселя...ндурко, тъкмо англисаксите са силно заинтересовани тук да има силна България, за да не стъпят *** на Дарданелите - и това е ОЧЕВИДНО открай време, включително от Съединението на България на 6.09.1885г.

31

Анонимен

преди 10 месеца

козяшката пасмина има само 3 задачи: да преханхе всички паметници, свързани с русия, да премахне всички празници, свръзани с русия и накрая: да вкара България във войната в Украйна където български граждани да умират за интересите на семейство байдън и корумпетата от демократическата партия.

30

хюго капет

преди 10 месеца

Като нямат акъл - да пазят. Особено под дъжда и на студа - може да развият пневмония и да спрат да го пазят

29

АнонимеН

преди 10 месеца

ДА ВИДИ БЪЛГАРИЯ КОИ СА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ !! ВЪЗРАЖДАНЕ , БСП И МАЯ МАНОЛОВА ПАЗЯТ СССР ПАМЕТНИКА НА ОКУПАЦИОННАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ ВЪВЕЛА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ И ИЗБИВАЛА И ТОРМОЗЕЛА БЪЛГАРИТЕ ПОЧТИ ПОЛОВИН ВЕК! ПОДОБЕН ПАМЕТНИК Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!

28

Анонимен

преди 10 месеца

Този "паметник" е обида към всички българи. А, пазещите го са срам за всички българи.

27

пена

преди 10 месеца

ЕМИ ТОГАВА ДЕМОНТИРАЙТЕ И ПАМЕТННИЦИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ, АКО НЕ ГИ ДЕМОНТИРАТЕ, ИМА ДРУГИ НАЧИНИ! - айде посочи поне един американски паметник в БГ?

26

Анонимен

преди 10 месеца

Бузлуджа ви пречи,този ви пречи,Альоша ви пречи,как не ви пречи на американците летци ,избили хиляди българи.Хайде, обяснете ни на нас наследниците на тези демократични американски бомби.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Луди за връзване

24

До 4

преди 10 месеца

Отрязани са от България заради некадърните ни и продажни политици. Същите ни управляват и сега, поръчани от Козяк.

23

да ама не

преди 10 месеца

Тези хора не са луди а ядат руски зелник откраднат от нас

22

някакви предсмъртни

преди 10 месеца

малоумия на действащата НЕкоалиция... Приемаме, че още днес паметника изчезне. Е, и? Инфлацията си стои, спекулацията си стои, заплатите си стоят, зима иде, а се готви още веднъж да поскъпне тока. Как махането на паметника помага, след като ще се харчат пари за премахването, а после ще се харчат и пари за друг паметник на неговото място? Това е абсолютно жалък и още по-безполезен ход на кухарките във властта. Народе, виж какви хора те представляват!

21

Анонимен

преди 10 месеца

тъжния молец ще си тръгне с камъни, ще бъде размазан с мухобойка!

20

Киро

преди 10 месеца

Е тия се намочаха вече...

19

Анонимен

преди 10 месеца

Руски *** не лъжете Съветския паметник няма да се събаря А ще бъде преместен!! Там маже да лежите денонощно и да му се наслаждавате *** *** пречукайте ги с камъни тези ***

18

Мен

преди 10 месеца

И от кого го пазят?

17

ИВАН

преди 10 месеца

ЕМИ ТОГАВА ДЕМОНТИРАЙТЕ И ПАМЕТННИЦИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ, АКО НЕ ГИ ДЕМОНТИРАТЕ, ИМА ДРУГИ НАЧИНИ!

16

до трети т апанар

преди 10 месеца

подробна финансова проверка на всички партии бранещи паметника на Окупационната Рашистка Армия и като се открие чуждо финансиране -в панделата и забрана