24

Анонимен

преди 10 месеца

За 2 месеца напреднали 16 км.И даже това не е така защото е само на един участък в Запорожието.Обаче около 100 хиляди бандеровци дали фира от началото на контрата.Не ми изглежда като да могат да победят руснаците хич.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Вижте доклада на британските служби, за да разберете реално защо не върви контранастъплението! Според тях украинците не напредват защото им пречат високите храсти трънките, които помагали на руските сили да се укриват и да правят барикади излети от бетон. Драките им пречели на украинците! Това е обяснение от анализатори. Да се смееш ли, да плачеш ли? Някой тези дни писа в нета, че Шекспир би завидял на фантазията им.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Поредната статия говееедата да свикват с мисълта, че 404 и атон загубиха войната.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Ако пускаш една и съща плоча всеки ден с месеци наред дори и най заклетите фенове ще искат нещо ново. Зеленски е в позицията на плочата. Само приказки

20

Гиб Мелсън

преди 10 месеца

Вчера руските войски за завзели нови 30 кв. километра. Не е много, но все пак е напредък. А Зелер е призовал за тотална мобилизация на мъжкото население в Украйна. Горките украинки.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Драги журналисти, от еуфорията по началото на офанзивата, след два месеца останаха само съмнения. Време е да почвате да ни подготаяте за поражения. Като начало, добре ще е да пробвате със собствени смислени материали, ние не сме западно овче стадо.

18

Петров

преди 10 месеца

американците и техните английски слуги разбраха че украинците само прибират парите и обикалят по света и изобщо само парите ги интересуват и за никаква украинска победа не може да става въпрос. започнаха да дават назад, загубите си ще прехвърлят на европейците като ще ги обвиняват в какво ли не - пускали мигранти, имало руска пропаганда, били дезинформирани, сваляли гръцкото знаме, вместо да развяват американско, не харесвали кире канадецо и други

17

Анонимен

преди 10 месеца

Уф пак ли!? Пишете подобна списна през ден, само сменяте датата. По-добре си пуснете клипа, дето 1 руски танк поразява 2 украински и 7-8 Брадлита, сам самичак!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Няма ядове, Зеленски веднага може да шмръкне още 1-2 линии и отново да предостави надъхваща роля с речи за пред журналята и пропагандалъка да продължи да закрива нааканите за дни ци. Междувременно, дядо Байдън ако може да захрани с някой и друг милярд, за да няма празно.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Май, най-добре ще е вече Киев да свива сърмите и да си наляга на парцалите. Контрнасупу му свириха почивка.

14

абе

преди 10 месеца

вместо да дъвчете една и съща статия втори път, кажете истината на бойното поле - изчезват ли укрите и западното оръжие, пердашат ли яко братушките!

13

Невероятни тъпаци

преди 10 месеца

Отдавна е решено, но не ми се хаби да пиша анализи за деградиралите сopocoидни пpoстaци, които пишат тук.

12

ха-ха-хи...вЕЕЕрваме

преди 10 месеца

До последния УРКА....

11

Анонимен

преди 10 месеца

"Какви са шансовете за успех на двумесечната контраофанзива на Украйна?" От 05.08.2023 г. на Александър Попов. Текста е СЪЩИЯ! Различава се само заглавието.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Нали щяха да стигнат до Москва? Най богатите милитаристични западни държави ги покрепят с милиарди.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Е нали Украйна убедително побеждава..... Как така се решава бъдещето тепърва?!?

8

Анонимен

преди 10 месеца

Странно заглавие - няма нищо общо с анализа! Необходимо е да преосмислите дали имате нужда от този журналист - ***.

7

Анонимен

преди 10 месеца

За втори път публикувате абсолютно същата статия. Вземете напишете нещо малко по-различно.

6

МИ-5...МИ-6...007

преди 10 месеца

Руската армия се оказва изненадващо иновативна и ефективна в отбраната-използва активно тревата и храстите и за това контранастъплениетоа на УРКИТЕ куца и не върви...

5

Анонимен

преди 10 месеца

Брей това контранастъпление. Така превъзбуди Козяците, ПП и ДБ, че си мечтаеха вече как зеления наркоман превзема Кремъл а какво се оказа ? Точно обратното.