66

АБЕ ДЕНКОВ

преди 1 година

НЯМА НАЧИН ДА НЕ СИ БИЛ И ТИ КОМСОМОЛСКИ АКТИВИС.

65

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Същите тези ултрасчета на църно море биещи за възраждане, на Герена идват 50 и са по-ниски от тревата!!! А на малкото им стадионче в кв Чайка във Варна, Левски винаги е домакин!!! Ама за 50так скачат да бият 1 жена и 1 гей.

64

Вън русофили

преди 1 година

Забранете я тази партия...агресивни, манипулатори, лъжат безогледно! КАКВО чакате да убият ли някой за да ги изгоните и от Парламента и от България!!!

63

До колоната на КГБ

преди 1 година

това, идващо от устата на продала се на американците отр3пка, звучи доста нелепо и смешно. консуматори, изпразнени от съдържание, повтарящи като латерна това, което са чули по телевизията... :)

62

ВЪЗРАЖДАНЕ на БГ

преди 1 година

Копейкин да си забира Рундьо и Импексова и заедно с изкукуригалите си последователи да се пръждосват към Сибир !

61

Анонимен

преди 1 година

Тоя очилат пукал е абсолютно не легитимен .Освен това е крайно неграмотен за този пост. Колкото по-бързо изчезне от там ,толкова по-добре за България.

60

Факт

преди 1 година

Денков използва език на омразата,лъже и клевети законно избрана партия.

59

до българин?

преди 1 година

"Затворихме страницата със социалзма и влиянието на русия още през 1989г." ----- И отворихме другата страница, тази на влиянието на англосаксите и прякото ни подчинение на тяхната политика и идеология! Докъде я докарахме сам виждаш -Бг се топи и изчезва!

58

Факт

преди 1 година

ВЪЗРАЖДАНЕ не гласуваха ли заедно с ДПС напоследък. Не правеха ли общи протести с ДПС миналта година?

57

Гешев е Честен

преди 1 година

"Конституционният съд с важно решение в полза на Иван Гешев - допусна искането му за отмяна на промените в НПК и ЗСВ. Гешев: Крадливи политици подчиниха ВСС!" - Браво на КС, срещу Гешев не можаха да Извадят нищо - едва ли има по-честен от него!!

56

Demonaz

преди 1 година

Неофашисти?! Каква е тази измислица, като изграждане са копейки,комунисти и подобни левичарски промити мозъци. ПФУ!

55

ЕВРОПЕЙСКИТЕ

преди 1 година

ДЖЕНДЪРСКИ "ценности" НЕ СА БЪЛГАРСКИ ЦЕННОСТИ!

54

СТИГА ЕКСПИРИМЕНТИ

преди 1 година

ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ

53

Анонимен

преди 1 година

Гледаме провала на ПП,ДБ, агейн.

52

Българин

преди 1 година

Тоя ЛГБТ-еец се прави на мъж ха ха ха! Ще насъска държавните институции срещу Възраждане,***!!! Ако му набиеш Еди чембер между рогата,дето жена му ги е качила,ще напълни гащите! Ейй мекокиткоф,и Козяк няма да ти помогне! Не закачай свободата,щото ще стра....

51

Анонимен

преди 1 година

В Молдова забраниха тамошната про-Руска партия! Какъв е проблема и нашия парламент да забрани със закон про- руската партия Възраждане?

50

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Гледах клипчета от Варна как 10-20 гащници на Църно море подбудени от възраждане бият и замерват един гей и една жена. ХАХАХАХАХАХАЙСХАГАХАХАГАХА. Работа на ПП и ГЕРБ е да смажат тези н1щожества, иначе защо 70% от народа си дадохме гласовете за тях?! "Традиционните християнски ценности" 20 монченца-мъже с избръснати крачета скачат на гей и жена. ОКЕЙ!

49

Кикириз Кукуригов

преди 1 година

Той външния враг е много удобен, но да ви кажа докато давате 1200 лв на човек загубил къщата си от наводнение, а в същото време изпращате оръжие за милиарди на Украйна никой не го страхува Путин и Възраждане. Като живота на човек отива на кино заради природно бедствие и държавата не прави нищо за него евроатлантическите ви ценности струват колкото съдържанието на септичната му яма. Ще си го получите. Българина търпи много. Скоро ще му кипне. '97-*** ще ви се види като летен лагер.

48

Баче Кико

преди 1 година

Националния предател Костя Копейката ще яде накрая сопата някъде - и няма да му запърви път. Сигурен съм.

47

До 44

преди 1 година

Българите го слушат....а русофилите агресират с насилие точно като вожда им в расия и Украйна