9

Анонимен

преди 1 година

с тая ли партенка замазват очите на народа си сега ?

8

Анонимен

преди 1 година

Великата руски съветска армия накендзана от някакви азовци и наемници!?!?:)))))) Това е невъзможно, съветската армия е най силната в света с техника от Кореком и дронове от 70та година плюс иранските запорожки!:)))))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 1 година

САЩ не съжаляват за жертвите.

6

Трагедия

преди 1 година

Безмислена загуба на десетки хиляди млади животи в още по-безмислен конфликт иницииран от кукловода САЩ...

5

укро еничарите

преди 1 година

ронят сълзи.

4

Анонимен

преди 1 година

Явно руснаците дават шанс на урките да се предадат и затова не са сторили досега подобно нещо. В тил досега цели са били единствено западни наемници и азовци. Абе тези азовци и наемници много опърдяха съветската мощна армия!:))))))))))))))

3

Гиб Мелсън

преди 1 година

Както казах по-рано след удара в Макеевка при който украинците избиха 400 руски бойци, това няма да доведе до нищо добро и още повече ще озлоби руснаците. Ето руснаците и те показват, че имат добро разузнаване и че те са способни като украинците да избият много войници на едно място. Тази лудост славяни да се избиват едни други трябва да се спред. Зелински трябва да търси преговори и да се постигне мир. Така както англичаните отсъпиха Хонконг на Китай, така и те могат да се договорят с руснаците

2

Христо Христов

преди 1 година

Явно руснаците дават шанс на урките да се предадат и затова не са сторили досега подобно нещо. В тил досега цели са били единствено западни наемници и азовци.

1

Анонимен

преди 1 година

Руската армия заяви,Една женичка казала..Съветската дума дупка прави само в главите на потомствените български шумкаря!:))))))))))))