71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 106 Определено съм 1000 пъти по-щастлива!

70

до 98

преди 1 година

Ако хората мразят Запада, ЗАЩО СЕ СТРЕМЯТ КЪМ НЕГО И НЕГОВИТЕ БЛАГА? Образование, култура, вещи и имоти? Или обвиняваш всички хора в лицемерие, или си една пишеща , тракаща зловещо машинка--вероятно и без сърце и морал.

69

Анонимен

преди 1 година

Западните страни вече не желаят да дават оръжие на украинските фашисти, защото те го продават на арабският свят, а немалка част подаряват на руснаците. Западният свят не желае да даде високотехнологичните си оръжия за да не бъдат разкрити технологиите им. Западният свят вижда, че Украйна няма технологична възможност да ремонтира нейните танкове, бтр-и, ракетно-зенитни комплекси и затова не желае да ги дава на украинските фашисти, защото те след няколко дена стават на скраб! Украйна ***!

68

Добро утро, България

преди 1 година

"Aдмирал Макаров" се присъедини към подводния флот на РФ, слезе при крайсера москва...

67

Анонимен

преди 1 година

До 90....а нас 60 те години на миналия век, комунистите и болшевиките на Кремъл ни направиха на маймуни.Но това за тебе не е факт.

66

Анонимен

преди 1 година

Един въпрос. По-щастливи ли сте сега, отколкото при комунизма? Не дали сте по-богати, а дали сте по-щастливи?

65

Путин умре

преди 1 година

Руските фашисти загубиха войната.Следва разпад на РФ. Предсказано е.

64

Анонимен

преди 1 година

Благодаря за поредната порция дезинформация! Преводът е добър, благодаря на авторите на фейк нюз и пропагандни релации от западните военни центрове за психологически операции. Написали са ненаучна фантастика сякаш руските спец служби им се отчитат, чак по-глупавите може и да им повярват.

63

До украинофилите

преди 1 година

Всеки месец минимум по 1000 лв дарение за бежанците от Украйна. Те трябва да са настанени в минимум 4 звездни бг хотели и то ол инклузив.

62

Анонимен

преди 1 година

До 83....Русофилите в България за сега са повече от русофобите Когато това стане обратно, Байдън ще ни даде което е нужно.Байдън не дава оръжие на бъдещи терористи.Защото много лесно би попаднало в руския противен лагер.

61

Анонимен

преди 1 година

Разберете, хората не обичат Путин, а мразят Запада със всичко, което донесоха - разрушаване на икономиките ни, разрушаване на образованието, разрушаване на семейството, отравяне на храната, заличаването на човешкия морал и още и още.

60

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е най-известният наркоман и терорист No1 в света!

59

Роза

преди 1 година

Не може да се каже,че БГ е добро място за живеене,но съм доволна,че не съм се родила нито в Русия,нито в Украйна!

58

Анонимен

преди 1 година

До 65....русофоби има защото историята го иска.А историята е тази .Ако се върнеш назад .И прочетеш какво са изпитали на гърба си държавите в Източния блок Историята са самите факти.Но вия русофилите не ги виждате Русофобите ги виждат и за това са русофоби.

57

Обам Бараков ???

преди 1 година

А ти как живееш и злословиш без това което са изобретили ,,англосаксите" бе юнак? Като ти отнемат интернетът работещ под ,,англосакска"оперативна система как се живее-ставаш глухоням"

56

Анонимен

преди 1 година

Платената ви пешерна омраза е жалка. Има много, и то американски сайтове, откъдето човек може да се информира.

55

Анонимен

преди 1 година

На русофобите Байдън им е отредил много хубаво местенце в Америка. Сега когато целият свят има нужда от ресурси богатата Аляска ще трябва да се заселва с колкото се може краваророби и необятната й територия да се усвоява и разработва. Това ще е мисията в живота ви нещастни русофоби и това ще е единственото смислено и полезно нещо което ще сте направили в жалкият си и изпълнен със злоба животец!

54

Анонимен

преди 1 година

На русофобите Байдън им е отредил много хубаво местенце в Америка. Сега когато целият свят има нужда от ресурси богатата Аляска ще трябва да се заселва с колкото се може краваророби и необятната й територия да се усвоява и разработва. Това ще е мисията в живота ви нещастни русофоби и това ще е единственото смислено и полемно нещо което ще сте направили в галкият си и изпълнен със злоба животец!

53

Анонимен

преди 1 година

"Ако Шамара е неможещ емигрант би ли си основал транспортна фирма за камиони в Чикаго ве, мозък?" - да, това го прави всеки втори тираджия от Гватемала и Парагвай.

52

999

преди 1 година

Само на 31 години и работа в три различни служби,последната от които ФСБ?Кога е завършила медицина,кога е придобила специалност за да работи във ФСБ?Ако е рускиня фамилията трябва да се изписва Дмитриевна.Много наивни в руското разузнаване,според DW?